Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

SIZ NASIL TESEKKÜR ETTINIZ??? (3 Kullanıcı)

yagmur58

Kayıtlı Kullanıcı
RE: SIZ NASIL TESEKKÜR ETTINIZ???

YAZINI YENİ OKUDUM GARDAŞIM. ANNELERİN DEĞERİ HİÇ BİLİNMİYOR. ONLAR BİZİM İÇİN NELER YAPIYOR BİZ İSE HEP FARKLI DAVRANIYORUZ. YAZDIKLARINDAKİ GİBİ HEP TEŞEKKÜRLERİMZİ TERS YÖNDE. ONLARA SICAK BİR BAKIŞ, GÜZEL BİR SÖZ YETECEKKEN. BEN ÇOCUKLUĞUMDAN BERİ YAPAMIYORUM BİLİYOR MUSUN ANNEME BİR GÜZEL SÖZ SÖYLEMEYİ, BİR ÇİÇEK BİLE ALMADIM NASIL BİR EVLADIM DİYE DÜŞÜNÜYORUM AMA OLMUYOR YAPAMIYORUM BİŞEY. ALLAHA EMENET OL GARDAŞIM.

Bahar_58

Kayıtlı Kullanıcı

CEVDET-71 yazdı:
S.A KARDEŞİM ELİNE SAĞLIK ALLAHA EMANET OL ALLAH RAZI OLSUN B)B)B)B)

Ve Aleyküm Selam

Amin Cümlemizden__B)

Bahar_58

Kayıtlı Kullanıcı

yun_us25 yazdı:
USTAM ÇOK GÜZEL BİR PAYLAŞIM ALLAH RAZI OLSUN ....
NE YAPSAKDA ONLARIN HAKKINI ÖDEYEMEYİZ...SELAMETLE.B)B)

__B)B)B)__
Amin Cümlemizden​

Bahar_58

Kayıtlı Kullanıcı
Re: Siz Nasil Tesekkür Ettiniz???

Re: Siz Nasil Tesekkür Ettiniz???

yagmur58 yazdı:
YAZINI YENİ OKUDUM GARDAŞIM. ANNELERİN DEĞERİ HİÇ BİLİNMİYOR. ONLAR BİZİM İÇİN NELER YAPIYOR BİZ İSE HEP FARKLI DAVRANIYORUZ. YAZDIKLARINDAKİ GİBİ HEP TEŞEKKÜRLERİMZİ TERS YÖNDE. ONLARA SICAK BİR BAKIŞ, GÜZEL BİR SÖZ YETECEKKEN. BEN ÇOCUKLUĞUMDAN BERİ YAPAMIYORUM BİLİYOR MUSUN ANNEME BİR GÜZEL SÖZ SÖYLEMEYİ, BİR ÇİÇEK BİLE ALMADIM NASIL BİR EVLADIM DİYE DÜŞÜNÜYORUM AMA OLMUYOR YAPAMIYORUM BİŞEY. ALLAHA EMENET OL GARDAŞIM.

__B)B)B)__

Kimisi sevgisini gösterir kimiside gösteremez.... bende sizin gibiyim.....:(

Bahar_58

Kayıtlı Kullanıcı
1 yaşınızdayken sizi elleriyle besledi ve yıkadı;
Bütün gece ağlayıp onu uyutmayarak teşekkür ettiniz.

2 yaşınızdayken size yürümeyi oğretti;
Size seslendiğinde odadan kaçarak teşekkür ettiniz.

3 yaşınızdayken size özenle yemekler hazırladı;
Tabağınızı masanın altına dökerek teşekkür ettiniz.
".............................."

Derken bir gün... O, öldü...
O güne kadar onun için yapmadığınız ne varsa,
o anda kalbinize bir yıldırım gibi düştü...

EĞER HÂLÂ SİZİNLEYSE,

ŞİMDİ ONU HER ZAMANKİNDEN DAHA ÇOK SEVİN...

Kaan Erdem

Yönetici
selamünaleyküm kardeşim geçmişte yorum yazdım yine yazıyorum..bazen teşekkürler bana çok pahalıya geliyor...:K

ALLAH cc başımızdan eksik etmesin..yinede yokluklarını göstermesin..bizleri anne ve babalarımıza hayırlı..bir ''of be'' ''tamam ya'' demeyen aklı başında evlatlar olmayı nasip etsin güzel RABBİM...selam ve dua ile kalın selametle...:H

Bahar_58

Kayıtlı Kullanıcı
selamünaleyküm kardeşim geçmişte yorum yazdım yine yazıyorum..bazen teşekkürler bana çok pahalıya geliyor...:K

ALLAH cc başımızdan eksik etmesin..yinede yokluklarını göstermesin..bizleri anne ve babalarımıza hayırlı..bir ''of be'' ''tamam ya'' demeyen aklı başında evlatlar olmayı nasip etsin güzel RABBİM...selam ve dua ile kalın selametle...:H

Ve Aleyküm Selam Abi : ))))
Ne Demek abi istedigin kadar yorum yazabilirsin:D

Amin_B)

turk_s

Kayıtlı Kullanıcı
S.a
Güzel Konu Güzel Insan
Allah Razi Olsun
Ben Sizin Kadar şansli Değilim
Göremedim,ikisinide
A.e.olun

hafize

Kayıtlı Kullanıcı
ANNEM'E DUA..

Yüce Allahım,Artik genç değilim ve arkadaşlarımın anneleri tek tek ölmeye başladı. Arkadaşlarım annelerinin değerini anladıklarında, bunu onlara söylemeyecek kadar geç kaldıklarını dile getiriyorlar. Benim hala hayatta olan kusursuz bir annem var. Onun değerini her gecen gün daha iyi anlıyorum.

Annem değil, ben değişiyorum.
Yaşım ilerledikçe, onun ne kadar olağanüstü bir insan olduğunu daha iyi anlıyorum. Bu sözleri annemin kendisine söyleyemiyorum ne yazık, oysa duygularımı kaleme almak ne kolay. Bir evlat kendisine yaşam veren annesine nasıl teşekkür edebilir? Bir çocuk büyütürken gösterdiği sevgiye, sabıra ve onca çabaya? Bebekken arkasından koştuğu, asabi bir ergeni anladığı, her şeyi bildiğine inanan üniversite öğrencisini hoş gördüğü için şükranlarını nasıl dile getirebilir? Kızının annesinin ne kadar akilli bir insan olduğunu anladığı günü sabırla beklediği için nasıl minnet duyabilir?

Anne olmuş bir evlat hala kendisine annelik yapan bir insana nasıl teşekkür edebilir? Her zaman övgü size vermeye hazır olduğu halde, istendiğinde, ya da gerektiğinde sessiz kalmayı başardığı için. Binlerce kez söyleyebileceği durumlarla karsılaşmasına karşın, ben sana dememişmiydim? demediği için.
Sevgi dolu, düşünceli, sabırlı ve bağışlamayı bilen kendisi olduğu için, nasıl teşekkür edebilir?

Allahım senden onu hak ettiğince korumanı istemekten başka bir şey gelmiyor elimden ve onun bana örnek olmasında, bana yardımcı olmana şükretmekten başka.
Kendi çocuklarımın gözünde, annemin benim gözümde olduğu kadar iyi bir anne olabilmek için sana dua ediyorum..

Bir Evlat

Kaan Erdem

Yönetici
aleykümselam kardeşim..güzel ALLAH'ım güzel RABBİM...ebedi dünyada sizleri kavuştursun..içimi öyle yaktı ki ''göremedim ikisini'' demeniz...

selam ve dua ile klaınız..bu dünyada olmadıkları yolunda yorum getirdim..umarım daha farklı bir durum değildir..selametle kalın..ALLAH cc emanet olun değerli kardeşim....

S.a
Güzel Konu Güzel Insan
Allah Razi Olsun
Göremedim,ikisinide
A.e.olun

Bahar_58

Kayıtlı Kullanıcı
S.a
Güzel Konu Güzel Insan
Allah Razi Olsun
Göremedim,ikisinide
A.e.olun

Ve Aleyküm Selam
:(:(:(
Sagolun Cümlemizden InsALLAH...
Cok Üzüldüm__ Anladigim kadariyla ikiside Hayatta degiller galiba...?

ysm_in

Kayıtlı Kullanıcı
Yaşarken hiç birşeyin kıymetini bilemiyoruz herşey elimizden uçup gidince anlaşılıyor. paylaşım için teşekkürler güzel bir konuydu

selametle.....

imported_ebru_

Kayıtlı Kullanıcı
Kendi çocuklarımın gözünde, annemin benim gözümde olduğu kadar iyi bir anne olabilmek için sana dua ediyorum

Harika bir dua. Sadece amin diyebiliyorum. Allah razı olsun. :gulegule

baba431

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH razı olsun çok güzel bi paylaşım , evet benimle ama .... ben nerdeyim ....

Bahar_58

Kayıtlı Kullanıcı
ANNEM'E DUA..

Yüce Allahım,Artik genç değilim ve arkadaşlarımın anneleri tek tek ölmeye başladı. Arkadaşlarım annelerinin değerini anladıklarında, bunu onlara söylemeyecek kadar geç kaldıklarını dile getiriyorlar. Benim hala hayatta olan kusursuz bir annem var. Onun değerini her gecen gün daha iyi anlıyorum.

Annem değil, ben değişiyorum.
Yaşım ilerledikçe, onun ne kadar olağanüstü bir insan olduğunu daha iyi anlıyorum. Bu sözleri annemin kendisine söyleyemiyorum ne yazık, oysa duygularımı kaleme almak ne kolay. Bir evlat kendisine yaşam veren annesine nasıl teşekkür edebilir? Bir çocuk büyütürken gösterdiği sevgiye, sabıra ve onca çabaya? Bebekken arkasından koştuğu, asabi bir ergeni anladığı, her şeyi bildiğine inanan üniversite öğrencisini hoş gördüğü için şükranlarını nasıl dile getirebilir? Kızının annesinin ne kadar akilli bir insan olduğunu anladığı günü sabırla beklediği için nasıl minnet duyabilir?

Anne olmuş bir evlat hala kendisine annelik yapan bir insana nasıl teşekkür edebilir? Her zaman övgü size vermeye hazır olduğu halde, istendiğinde, ya da gerektiğinde sessiz kalmayı başardığı için. Binlerce kez söyleyebileceği durumlarla karsılaşmasına karşın, ben sana dememişmiydim? demediği için.
Sevgi dolu, düşünceli, sabırlı ve bağışlamayı bilen kendisi olduğu için, nasıl teşekkür edebilir?

Allahım senden onu hak ettiğince korumanı istemekten başka bir şey gelmiyor elimden ve onun bana örnek olmasında, bana yardımcı olmana şükretmekten başka.
Kendi çocuklarımın gözünde, annemin benim gözümde olduğu kadar iyi bir anne olabilmek için sana dua ediyorum..

Bir Evlat

Selamun Aleyküm Hafize Anne_B)

Cok Güzel bir yazi cok etkilendim Bir Evladin anneye duydugu minnertarlik Sevgi...Ne güzel dile getirilmis... Paylasimin icin ALLAH (c.c) Razi Olsun

"...Bir evlat kendisine yaşam veren annesine nasıl teşekkür edebilir? Bir çocuk büyütürken gösterdiği sevgiye, sabıra ve onca çabaya? Bebekken arkasından koştuğu, asabi bir ergeni anladığı, her şeyi bildiğine inanan üniversite öğrencisini hoş gördüğü için şükranlarını nasıl dile getirebilir? Kızının annesinin ne kadar akilli bir insan olduğunu anladığı günü sabırla beklediği için nasıl minnet duyabilir?
Anne olmuş bir evlat hala kendisine annelik yapan bir insana nasıl teşekkür edebilir?..."

Kendi çocuklarımın gözünde, annemin benim gözümde olduğu kadar iyi bir anne olabilmek için sana dua ediyorum..B):A

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt