emine364 yazdı:
ALLAH RAZI OLSUN
RECEB BOZKUS yazdı:
S.ALEYKÜM KARDEŞİM BEN BURAYA YAZAYIM EN İYİSİABLAMIN RIZASINI ALMADAN YAZMAK İSTEMEDİM..HAKKINI HELAL ET UZUN OLDU BİRAZ..BİR AN KALBİME GELEN HİSSİYATLARDI BUNLAR..
anneciğim;
seni yaratan rabbime ve sana ne kadar teşekkür etsem azdır..
9 ay boyunca sana yük oldum hakkını helal et anneciğim..yetmedi sütünü verdin,yetmedi gecenin en kör zamanında uykunu böldün benim bir bağırmamla..yetmedi ben ağlayınca sanki o sıkıntıyı sanki sen çekercesine sen de ağladın..ve benim ufak bir tebessümümle senin de o gül yüzünde güller açtı..yetmedi beni büyütmek için elinden geleni yaptın,gözün gibi sakındın beni herkese,herşeye karşı..yemeğinden feragat edip bana yedirdin..bizler için her türlü fedakarlığı yaptın..eğer yaşlanınca huzurevine terkedeceksem seni,rabbim o günleri göstermesin inşaAllah..sana olan teşekkürümü böyle edecekesem eğer görmeyim o günleri..oğlum seni ben evlendireceğim diyordun ben de asla diyordum o anki hissiyatımla ama şimdi diyorumki sen hakkını helal et ben evlenmeyim tek..ebedi hayatı kazanmak için senin rızanı almam gerek elbet..ebedi hayatı kazanamazsam dünya saadeti beni mutlu edermi anneciğim..sen yaşlandığında senin bana baktığın gibi ben de sana bakmayacaksam allah razı gelirmi buna..belki seni sevdiğimi söyleyemedim ahmaklık ettim annem ama ben seni çok seviyorum..boynuna sarılarak ağlayamadım belki..anne bugün başımdan bunlar geçti deyip bir türlü dertleşemedim seninle ama senin varlığın bana bir huzur veriyor anneciğim..hayatın acımasızlığına karşı senin varlığınla karşı koyabiliyorum ancak..anneciğim seni çok seviyorum ne olur hakkını helal et bana..hani hep vurguluyosun ya ''CENNET ANALARIN AYAKLARININ ALTINDADIR''..işte bu yüzden ne olur hakkını helal et bana..rabbim annelerimizin kıymetini bilmeyi nasib etsin..ve onları kaybetmeden asıl değerini anlamayı nasib etsin..AMİN AMİN AMİN..B)B)
sevdegonca yazdı:
ÇOK HAKLISIN BAHARCIM ANNELERİMİZİN KIYMETİNİ BİLMİYORUZ HEP DAHA FAZLA DAHA FAZLA DİYORUZ...
NOT:BU YAZI TÜRK AİLESİNDEN BAHSETMİYOR GİBİ GELİYOR BANA ANLATMAK İSTEDİKLERİNİ DEMİYORUM...
s.aleyküm kardeşim beğenmek ne kelime çok güzel olmuş yaa..ne kadar sevindim anlatamam..bu kasvetli güne bir ilaç gibi geldi adeta..ruhum daralıyordu bir anda içim açıldı..rabbim senden ebediyen razı olsun..eline,emeğine sağlık..hakkını helal et vakit ayırıp düzenleme yapmışsın..çoook sevindim gerçekten çook güzel olmuş..nasıl yaptın ya ne kadar güzel olmuş..çıktısını alıp anneme göstereceğim mutlaka..bunu yazarken annem belki bunu belki hiç okuyamayacaksın diyordum kendi kendime..ama bu haliyle kesin göstereceğim..allah razı olsun allaha emanet ol kardeşim..bu güller sana vakit ayırıp uğraştığın için..emeğine karşılık az gelir ama idare et artıkB)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)Bahar_58 yazdı:
RECEB BOZKUS yazdı:
S.ALEYKÜM KARDEŞİM BEN BURAYA YAZAYIM EN İYİSİABLAMIN RIZASINI ALMADAN YAZMAK İSTEMEDİM..HAKKINI HELAL ET UZUN OLDU BİRAZ..BİR AN KALBİME GELEN HİSSİYATLARDI BUNLAR..
anneciğim;
seni yaratan rabbime ve sana ne kadar teşekkür etsem azdır..
9 ay boyunca sana yük oldum hakkını helal et anneciğim..yetmedi sütünü verdin,yetmedi gecenin en kör zamanında uykunu böldün benim bir bağırmamla..yetmedi ben ağlayınca sanki o sıkıntıyı sanki sen çekercesine sen de ağladın..ve benim ufak bir tebessümümle senin de o gül yüzünde güller açtı..yetmedi beni büyütmek için elinden geleni yaptın,gözün gibi sakındın beni herkese,herşeye karşı..yemeğinden feragat edip bana yedirdin..bizler için her türlü fedakarlığı yaptın..eğer yaşlanınca huzurevine terkedeceksem seni,rabbim o günleri göstermesin inşaAllah..sana olan teşekkürümü böyle edecekesem eğer görmeyim o günleri..oğlum seni ben evlendireceğim diyordun ben de asla diyordum o anki hissiyatımla ama şimdi diyorumki sen hakkını helal et ben evlenmeyim tek..ebedi hayatı kazanmak için senin rızanı almam gerek elbet..ebedi hayatı kazanamazsam dünya saadeti beni mutlu edermi anneciğim..sen yaşlandığında senin bana baktığın gibi ben de sana bakmayacaksam allah razı gelirmi buna..belki seni sevdiğimi söyleyemedim ahmaklık ettim annem ama ben seni çok seviyorum..boynuna sarılarak ağlayamadım belki..anne bugün başımdan bunlar geçti deyip bir türlü dertleşemedim seninle ama senin varlığın bana bir huzur veriyor anneciğim..hayatın acımasızlığına karşı senin varlığınla karşı koyabiliyorum ancak..anneciğim seni çok seviyorum ne olur hakkını helal et bana..hani hep vurguluyosun ya ''CENNET ANALARIN AYAKLARININ ALTINDADIR''..işte bu yüzden ne olur hakkını helal et bana..rabbim annelerimizin kıymetini bilmeyi nasib etsin..ve onları kaybetmeden asıl değerini anlamayı nasib etsin..AMİN AMİN AMİN..B)B)
Ve Aleyküm Selam
Cok Güzel Olmus Eline Yüregine Saglik__B)B)B)
Insallah Begenirsin__B)
RECEB BOZKUS yazdı:
s.aleyküm kardeşim beğenmek ne kelime çok güzel olmuş yaa..ne kadar sevindim anlatamam..bu kasvetli güne bir ilaç gibi geldi adeta..ruhum daralıyordu bir anda içim açıldı..rabbim senden ebediyen razı olsun..eline,emeğine sağlık..hakkını helal et vakit ayırıp düzenleme yapmışsın..çoook sevindim gerçekten çook güzel olmuş..nasıl yaptın ya ne kadar güzel olmuş..çıktısını alıp anneme göstereceğim mutlaka..bunu yazarken annem belki bunu belki hiç okuyamayacaksın diyordum kendi kendime..ama bu haliyle kesin göstereceğim..allah razı olsun allaha emanet ol kardeşim..bu güller sana vakit ayırıp uğraştığın için..emeğine karşılık az gelir ama idare et artıkB)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)
RECEB BOZKUS yazdı:
Ve Aleyküm Selam Yüregi güzel kardesimrica ederim kardeşim senin kölnün çiçekleri ve kaan abinin bahçesindekiler gibi olmasa da idare et artık..tamam bundan sonra yazdıklarımı böyle düzenlersin artık..zahmet olmuyomuş yaşaka kardeşim şaka..rabbim sizlerden ve tüm kardeşlerimizden razı olur inşaALLAH..çünkü çok güzel paylaşımlar oluyor ve çok güzel bilgiler öğreniyor,unuttuklarımızı tazeliyoruz..rabbim öğrenmemize vesile olanlardan razı olsun..gönlü güzel tüm kardeşlerime selam olsun..allaha emanet olun..s.aleyküm
Amin sendende__B)
Begendigine sevindim__B) Hic zahmet olmadi seve seve yaptim__B) Güller icin tesekkür ederim
beynelmilel yazdı:
Paylaşımınız için Allah razı olsun...!!!B)
beynelmilel yazdı:
zeytin84 yazdı:
beynelmilel yazdı:
KAAN ERDEM yazdı:
B)B)B)B)SA SELAM VE DUA İLE KAL KARDEŞİM.