Şu an itibari ile ne olunduğu değil,ne olacağı,hedefleri de içine katmalı..
Kimse ben akım,ben karayım demez zaten
Herkes kendini ak bilir!!Bunu asıl çevresindekilerine sormak lazım
amin.inşallah öle bi eş olabiliriz.S.A SON MADDE GERÇEKTEN ÇOK GÜZEL...ALLAH ÖYLE BİR EŞ OLABİLMEYİ NASİP EYLESİN İNŞ..AEO..SELAMETLE..
Selamın Aleyküm Kaan Kardeş...
Ellerine sağlık...Vede bir tavsiye...
Kadınlarla ilgili formlara pek girme...acizane...mevsimler gibi ne yapacakları belli olmaz
da... Allah'a emanet olasın kardeşim........
Selamün Aleyküm
Biz kadınlarda insanız bazen iyiyiz bazen köyüyüz olabilir ama yeter ki gönüller bir olsun evim her daim tertemizdi akşam eşim işden geldiğinde güler yüzle karşılardım tutumluyumdur temizimdir ama yinede bişey çıkardı ha o çıkarmış ha ben ev hali olur böyle şeyler hangisine girerim Rabbim bilir
Selametle
Selamün Aleyküm
Biz kadınlarda insanız bazen iyiyiz bazen köyüyüz olabilir ama yeter ki gönüller bir olsun evim her daim tertemizdi akşam eşim işden geldiğinde güler yüzle karşılardım tutumluyumdur temizimdir ama yinede bişey çıkardı ha o çıkarmış ha ben ev hali olur böyle şeyler hangisine girerim Rabbim bilir
Selametle
as canım .günün güzel geçsin.eminim sen, çok iyi bir eş,iyi bir annesin.:Bbenden sanaB)
selamün aleyküm kaan kardeşim.gezmeyi pek sevmem.evimi çokkkkkkkkkkkkk seviyorum.pazar günleri evde olmayı tercih ederiz.çünkü evde daha çok eğleniyoruz.büyük keyif alıyoruz evde vakit geçirmekten.ama biraz pipirik bir hanım olduğum gerçek.özellikle simetri hastalığı var.eşim bundan çok rahatsız.düzenli olmayı,planlı yaşamayı çok seviyorum napiim.:H
ALLAH RAZI OLSUN GÜZEL BİR PAYLAŞIM OLMUŞ.
UMUYORUM Kİ HAK KADIN OLABİLMEYİ RABBİM NASİP ETSİN....
selamun aleyküm.evli olsaydım tabiki de en sondakine sahip olurdum.öyle olmayı diliyorum Allah tan.diğerlerinden de az biraz olsa gerek bir kaçı dışında.mesela kirli elbiselerle mobilyalara oturulması,yapılan temizliğin değer görmemesi gibi..selamet ile..
selamun aleyküm
yazıyı okudum çok komik gülmeye ihtiyacım vardı allah razı olsun abartılı tabiki yani bence, düşündüm de hepsinden biraz var bende galiba sadece borç takma veresiye alışveriş hiç yok kredi kartı bile kullanmıyorum ama diğerlerinden abartılı değil ama biraz biraz var en son madde çok güzel inşallah öyle oluruz rabbim nasip etsin aslında bu yazı çok iyi oldu allah razı olsun kendime çeki düzen vermenin zamanı geldi allaha emanet olun