Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

SİZ HANGİ HANIMSINIZ??????? (3 Kullanıcı)

Nihle

Kayıtlı Kullanıcı
Şu an itibari ile ne olunduğu değil,ne olacağı,hedefleri de içine katmalı..

Kimse ben akım,ben karayım demez zaten:)

Herkes kendini ak bilir!!Bunu asıl çevresindekilerine sormak lazım :)

Kaan Erdem

Yönetici
kişi kendini anlatır ise...kusur görmez ve asla kabul etmez..kendine yakıştıraaz,konduramaz..evet kişiyi kişiler eyer tarif ederse kendini bilir..konu ve kişiye göre değişebilir..selametle...

Şu an itibari ile ne olunduğu değil,ne olacağı,hedefleri de içine katmalı..

Kimse ben akım,ben karayım demez zaten:)

Herkes kendini ak bilir!!Bunu asıl çevresindekilerine sormak lazım :)

erdal

Kayıtlı Kullanıcı
Selamın Aleyküm Kaan Kardeş...

Ellerine sağlık...Vede bir tavsiye...

Kadınlarla ilgili formlara pek girme...acizane...mevsimler gibi ne yapacakları belli olmaz

da... Allah'a emanet olasın kardeşim........

Kaan Erdem

Yönetici
aleykümselam abi..inşALLLAH..tavsiye kulak vereceğim..:Kselam ve dua ile kalın..selametle...

Selamın Aleyküm Kaan Kardeş...

Ellerine sağlık...Vede bir tavsiye...

Kadınlarla ilgili formlara pek girme...acizane...mevsimler gibi ne yapacakları belli olmaz

da... Allah'a emanet olasın kardeşim........

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm
Biz kadınlarda insanız bazen iyiyiz bazen köyüyüz olabilir ama yeter ki gönüller bir olsun evim her daim tertemizdi akşam eşim işden geldiğinde güler yüzle karşılardım tutumluyumdur temizimdir ama yinede bişey çıkardı ha o çıkarmış ha ben ev hali olur böyle şeyler hangisine girerim Rabbim bilir
Selametle

Kaan Erdem

Yönetici
aleykümselam kardeşim...ALLAH cc cümle müslüman hanımları niyetleri halis saliha hatunlardan eylesin...selam ve dua ile kalın kardeşim..selametle...

Selamün Aleyküm
Biz kadınlarda insanız bazen iyiyiz bazen köyüyüz olabilir ama yeter ki gönüller bir olsun evim her daim tertemizdi akşam eşim işden geldiğinde güler yüzle karşılardım tutumluyumdur temizimdir ama yinede bişey çıkardı ha o çıkarmış ha ben ev hali olur böyle şeyler hangisine girerim Rabbim bilir
Selametle

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm
Selametle
as canım .günün güzel geçsin.eminim sen, çok iyi bir eş,iyi bir annesin.:Bbenden sanaB)

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm kaan kardeşim.gezmeyi pek sevmem.evimi çokkkkkkkkkkkkk seviyorum.pazar günleri evde olmayı tercih ederiz.çünkü evde daha çok eğleniyoruz.büyük keyif alıyoruz evde vakit geçirmekten.ama biraz pipirik bir hanım olduğum gerçek.özellikle simetri hastalığı var.eşim bundan çok rahatsız.düzenli olmayı,planlı yaşamayı çok seviyorum napiim.:H

Kaan Erdem

Yönetici
aleykümselam..ALLAH cc mutluluğunuzu daim etsin...simetri :K rahatsızlığı bendede var...hatta başka yer ve mekanlarda oturduğum yerden kalkar yamuk ne varsa düzeltirim...:K yaşantımda yamuk yada,dengesizliğede yer yok...biraz yorucu...selam ve dua ile kalınız..selametle..

selamün aleyküm kaan kardeşim.gezmeyi pek sevmem.evimi çokkkkkkkkkkkkk seviyorum.pazar günleri evde olmayı tercih ederiz.çünkü evde daha çok eğleniyoruz.büyük keyif alıyoruz evde vakit geçirmekten.ama biraz pipirik bir hanım olduğum gerçek.özellikle simetri hastalığı var.eşim bundan çok rahatsız.düzenli olmayı,planlı yaşamayı çok seviyorum napiim.:H

EBRARNISA

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH RAZI OLSUN GÜZEL BİR PAYLAŞIM OLMUŞ.
UMUYORUM Kİ HAK KADIN OLABİLMEYİ RABBİM NASİP ETSİN....

islam_güneşi

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm.evli olsaydım tabiki de en sondakine sahip olurdum.öyle olmayı diliyorum Allah tan.diğerlerinden de az biraz olsa gerek bir kaçı dışında.mesela kirli elbiselerle mobilyalara oturulması,yapılan temizliğin değer görmemesi gibi..selamet ile..

nagihan

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm
yazıyı okudum çok komik gülmeye ihtiyacım vardı allah razı olsun abartılı tabiki yani bence, düşündüm de hepsinden biraz var bende galiba sadece borç takma veresiye alışveriş hiç yok kredi kartı bile kullanmıyorum ama diğerlerinden abartılı değil ama biraz biraz var en son madde çok güzel inşallah öyle oluruz rabbim nasip etsin aslında bu yazı çok iyi oldu allah razı olsun kendime çeki düzen vermenin zamanı geldi allaha emanet olun

Kaan Erdem

Yönetici
aleykümselam..selam ve dua ile kalın..Rabbim şaşırtmasın...

selamun aleyküm.evli olsaydım tabiki de en sondakine sahip olurdum.öyle olmayı diliyorum Allah tan.diğerlerinden de az biraz olsa gerek bir kaçı dışında.mesela kirli elbiselerle mobilyalara oturulması,yapılan temizliğin değer görmemesi gibi..selamet ile..

Kaan Erdem

Yönetici
aleykümselam...inşALLAH...selam ve dua ile kalınız..selametle...

selamun aleyküm
yazıyı okudum çok komik gülmeye ihtiyacım vardı allah razı olsun abartılı tabiki yani bence, düşündüm de hepsinden biraz var bende galiba sadece borç takma veresiye alışveriş hiç yok kredi kartı bile kullanmıyorum ama diğerlerinden abartılı değil ama biraz biraz var en son madde çok güzel inşallah öyle oluruz rabbim nasip etsin aslında bu yazı çok iyi oldu allah razı olsun kendime çeki düzen vermenin zamanı geldi allaha emanet olun

-Yalancı_Dünya-

Kayıtlı Kullanıcı
Selamın aleyküm kardeşim. Ben fazla onlara benzemiyorum gibi ama en doğrusunu Allah bilir Son yazdığınız hak kadın olmak istiyorum inşallah . Allah hepimizi O'na layık kullar eylesin. AMİN. Selematle kalın.

Yeni

Kayıtlı Kullanıcı
Konuyu saçma görüyorum.. Kadınlara karşı saygısızca bir yazı..
Sokak kadını, laklak kadını... bu ne biçim yazı...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt