cok teş....emegınıze saglık
çok güzel bir paylaşım,çok teşekkürler,Allah çiçekleri ne güzel yaratmış canım...
aman efendim kimler gelmiş gözümüz formlarda kaldı.allah aşkına senle aliye anlaşmalımısınız.aynı anda gelip aynı anda kayboluyorsunuz.sizi görmeyince,bir yanım eksik kalıyor
aman efendim kimler gelmiş:Kgözümüz formlarda kaldı.allah aşkına senle aliye anlaşmalımısınız.aynı anda gelip aynı anda kayboluyorsunuz.sizi görmeyince,bir yanım eksik kalıyor:A
Selamün Aleyküm canım ablacım, Nur Damlamla görüşebilme imkanımız yok , gelip gelmediğinden haberim olmuyor ama Rabbimiz c.c kalpleri birleştiriyor Benim de girdiğimde gözlerimin aradığı isimlersiniz..Nur Damlamı da görünce daha güzel oluyor ..Sen de canım ablacım, forumları bazen göndermeye endişeleniyorum, o günkü yorumun beni çok üzmüştü, acaba dedim yine bir şeylerle üzmeyeyim ablamı.. İyi ki varsınız burada..Rabbimiz c.c daim eylesin kardeşliğimizi ve varlığınızı..Rabbimiz c.c sizlerden razı olsun her daim inşallah..
Selamün Aleyküm canım ablacım, Nur Damlamla görüşebilme imkanımız yok , gelip gelmediğinden haberim olmuyor ama Rabbimiz c.c kalpleri birleştiriyor Benim de girdiğimde gözlerimin aradığı isimlersiniz..Nur Damlamı da görünce daha güzel oluyor ..Sen de canım ablacım, forumları bazen göndermeye endişeleniyorum, o günkü yorumun beni çok üzmüştü, acaba dedim yine bir şeylerle üzmeyeyim ablamı.. İyi ki varsınız burada..Rabbimiz c.c daim eylesin kardeşliğimizi ve varlığınızı..Rabbimiz c.c sizlerden razı olsun her daim inşallah..B)
nasılsın ablacım geldim geldim gül tanemde burda görsüm anlaşmıypruz nasıl anlaşalım
canım ablam inşallah daha çok girmeye çalışıcam bir kaç gündür kardeşimle ilgileniyoruz o yüzden bu aralar pek fazla giremiyorum duaları bekliyorum ablacım
bende gül tanem seni görmeyince kedi gibi forumun bir yerine siniyorum sanki sitede tek başımayım gibi geliyor nasılsın canım kardeşim inşallah bugün daha iyisindir kendine iyi bak gül tanesi...
rabbimize emnaetsin inşallah
selam ve dua ile inşallah
<<<>>>
canım bu aliyenin değil damlanı formu.ama sakın üzülmeemegine saglik aliye abla cok güzeller
çok şükür iyiyim canım.bu arda birşey sorucam.aliye biliyorsan sendende yardım istiyorum.duaları ezberleyemiyorum ve buna çok üzülüyorum.eskiden böyle değildim.hafızam çok kuvvetliydi.beynim öyle dolmuşki aklımda hiçbirşey tutamıyorum.bununla ilgili bir dua varmı sizde.
çok şükür iyiyim canım.bu arda birşey sorucam.aliye biliyorsan sendende yardım istiyorum.duaları ezberleyemiyorum ve buna çok üzülüyorum.eskiden böyle değildim.hafızam çok kuvvetliydi.beynim öyle dolmuşki aklımda hiçbirşey tutamıyorum.bununla ilgili bir dua varmı sizde.
Canım kardeşim benim, kıyamam güzel kardeşime.. Canım benim yalnız değilsin, birbirinden değerli kardeşlerimiz, büyüklerimiz var, Allah c.c razı olsun hepsinden..Nur Damlam benim, ben de girdiğimde seni arıyorum hemen..Siteye iyi ki katıldın, bundan dolayı çok mutluyum..Rabbimiz c.c ayırmasın inşallah..Bu en büyük duamdır..Ben hamd olsun iyiyim güzel kardeşim, bir şey kalmadı pek..:evet..Canım kardeşim bu arada kardeşin rahatsız mı, yanlış anlamadıysam..Geçmiş olsun kardeşim, Rabbimiz c.c acil şifalar ihsan eylesin inşallah..Dualarımızdasın..Rabbimize emanetsin sen de..Sen de kendine ve kardeşimize çok iyi bak Nur Damlası..Selam, dua ve muhabbetle inşallah canım kardeşim..B)B)
selamün aleyküm kardeşim. ellerine sağlık allah razı olsun rabbimize emanetsin sağlıcakla kal
evet gül tanem
amin inşallah kardeşim diabet şeker hastası annemle birlikte bildiğimiz herşeyi yapıyoruz suya dualar sureler okuyoruz içiriyoruz şimdi de bir yer bulduk oraya götürdük bitkilerle atlatıyorlar heralde inşallah burası iyi gelir atlatır çok zor oluyor her öğün igne vuruluyor annem dayanamıyor onun için amcamla birlikte araştırıyoruz