Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Sitemizin Yeni Hali (1 Kullanıcı)

AFRA_NUR

Kayıtlı Kullanıcı
s.a.bune yaa 1 haftadır yoktum akşam yoldan geldim ve siteyi açtım hemen ve dumur oldum...böyle bir değişikliğe neden ihtiyaç duyulduğunu açıklarmı birileri???nekadar zorr giriş yapmak...çok yabancı geldi bana inşallah ve tez zamanda lütfen eski haline dönsün site ve kimse de hoşnut değil bu durumdan görüldüğü üzere ama bu haliyle ben bu siteye devam edemiycem sanırım..hayır neden o kolay açık anlaşılır halini bukadar zor bi hale getirme ihtiyacı duyuldu anlam veremedim....kimse girmesin eski üyelerde çıksın diyemii????selametle

4321

Kayıtlı Kullanıcı
Yenilik Iyidir....

Yenilik Iyidir....

Yoo Güzel Omuş Allah Kolaylik Versin Değişiklik Ve Yeniliklere Açik Olmak Lazim Ama Yinede Beğenilmiyorsa Bir şey Diyemem çokluğakatilirim.

hafize

Kayıtlı Kullanıcı
S.A.Evet ilk şoku attıktan sonra tekrar bakıyorum ve zorlaşan birçok husus gördüm.Eski forumlarınızı hangi bölümden açtığını hatırlamıyorsanız kendi forumlarınıza ulaşmak için çok zaman harcıyorsunuz.Kolaylaştırınız zorlaştırmayınız diyorum,emeğe saygı mutlaka ama bizim de emeklerimiz gözönüne alınsa iyi olurmuş.İsmimin üzerine tıklayınca eski forumlarımı görmek istiyorum.A.E.O.

YARDIM EDEN YOKMU OKUNMUŞ YAZILARI CEVAPLIYACAM BULAMIYORUM PANODA VARSA İYİ OLMAYANI ARIYORUM

SUDBUR

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm arkadaşlar, bende bu siteye girmekten çok büyük bir mutluluk duyurdum. ve çok huzur buluyordum. şimdi biraz karışık geldi bana. biraz soğudum açıkçası. yazıyorum ama acaba kim görecek. acaba eski konulara mı cevap yazıyorum. diye düşünüyordum bence. çünkü tarihlerde de bir sorun var sanki

CENNET GULU

Kayıtlı Kullanıcı
Adres:Değer Bilmezler Mahallesi, Satılık Kalpler C
Aleyküm Seam Abla!

Söylediklerinize harfiyyen katılıyorum... Sitenin yeni hali artık insanları kendine çekecek kadar doğal ve sıcak değil bence... Yani genede kötü olmuş manasına getirmiyorum... Acaba eski haline geri çevirebilirler mi ????? :(:(:(:(

eminkms

Kayıtlı Kullanıcı
S.a. Sitenin Eski Halinin Daha Sicak Yakin Kullanimi Daha Kolay Olduğuna Inananiyorum Verilen Emeğe Saygi Duyuyorum Fakat Yöneticilerinde. Eleştirilerede Açik Olduğunu Tahmin Ediyorum.a.e.o.

xaisex

Kayıtlı Kullanıcı
s.a pek beğenmedim diyebilirim ama alışmaya çalışıyorum yanlız bir şey dikkatimi çekti eskisi gibi takılmıyor forum daha hızlı eskiden sayfalar arasında bile gezemiyordum çok yavaştı ama şimdi daha hızlı ALLAH'a emanet olun

islam_güneşi

Kayıtlı Kullanıcı
Ya Arkadaşlar Neyi Beğenmiyorsunuz Ben Onu Anlamiyorum.içeriği Mi Değişti.eski Yazilar Mi Yok.farkli Kaliplar Mi Taşiyor.nedir Yani.ben Yeni Sayilirim Bu Site De Ama çok Güzel Buldum.yeni Old. Için Olabilir Belki Ama.siz De Eskiyi Bu Kadar Niye Ariyorsunuz Ki.değiştirilme Amacini Okumadiniz Mi.herkesin Yazdiği Ayni:daha Sicak Ve Sade.e şimdi Ne Var Burda.daha Soğuk Ve Karmaşik Mi.hayir Değil.karmaşik Olan Sizin Fikirleriniz.yeniliğe Açik Olun Bence.bu Her Sitede Forumda Olur.bi Değişiklik Oldu Diye özelliğini Kaybetmedi Bu Forum.daha Bi Güzel Oldu Bence.ama Eski Halini Merak Ettim.sirf Siz Bu Kadar övdünüz Diye

FEYZAADALI

Kayıtlı Kullanıcı
Esselamun Aleyküm Bende Görüşlerinize Aynen Katiliyorum. Tamam Emek Verilmiş Fakat Hiç Ellenmese Bencede Daha Iyi Olurdu. Bende çok Zorluklar Yaşadim. Sicaklik Konusuna Gelince Evet Sanki Bütün Sammimiyetini Yitirdi.artik Eskisi Kadar Sik Ziyaret Etmiyorum Bile. çocuklarim Hiç Açmiyor Artik Anne çok Karişik Diyor. Inşaallah özüne Bir Gün Geri Döner .a.e.o.

CAN DOSTU

Kayıtlı Kullanıcı
ALEYKÜMSELAM
birbirlerine cvp yazanlar azaldı herkes kendi kendine uğraşıyor.
aslında herkesi bir sayfada toplamak gerekir.:gulegule:gulegule

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt