Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Sitemizin Yeni Hali (2 Kullanıcı)

Birnur

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleyküm
Bende hiç beğenmedim diyebilirim. Eski haline çok alışmıştık.. Bir anda ne olduğumu şaşırdım siteyi görünce :( Yöneticiler Bu forumu dikkate alırlar inşAllah.

Kaan Erdem

Yönetici
Selamünaleyküm.Ortada çok ciddi bir hazırlık ve uğraşı olduğu kesin bu noktaya getiren kardeşlerimizden ALLAH cc razı olsun.Emeklerine ellerine harcadıkları vakitlerine sağlık olsun Allah cc razı olsun.Olaylara başka bir gözle bakar isek ağır eleştirilerde bulunmak diye bu forum algılanması ilgililerce çünkü ortada aslında sitem ve eleştri yapılırken çokta güzel beyin fırtınası ortaya çıkıyor.Ve bu düşünceler ümid ediyorum ki dikkate alınacaktır.Bende açık olarak söyliğim sevdiğim ve kopamadığım bağlı ve bağımlısı olduğum sitenin bu yeni haline adapte olamadım ve algılamakta biraz zorluk çektim alışana kadarda sanırım çekeceğim.Biraz uçsuz bucaksız ve ulaşımı zor geldi.Herkesin dediği gibi diğer site görünüm ve hali kucaklayıcı samimi ve sıcaktı.Umarım bu sıkıntı daha çözümcül alternatifler ile halledilir.Tekrardan emeği geçen tüm kardeşlerime teşekkür ederim.Yeni sitemiz hayırlı olsun........

ADALETIMAHZA

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.islamiportal.net
S.A.Evet ilk şoku attıktan sonra tekrar bakıyorum ve zorlaşan birçok husus gördüm.Eski forumlarınızı hangi bölümden açtığını hatırlamıyorsanız kendi forumlarınıza ulaşmak için çok zaman harcıyorsunuz.Kolaylaştırınız zorlaştırmayınız diyorum,emeğe saygı mutlaka ama bizim de emeklerimiz gözönüne alınsa iyi olurmuş.İsmimin üzerine tıklayınca eski forumlarımı görmek istiyorum.A.E.O.

Resul Aydın

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm, Sayin Site Yönetici Kardeşlerim.

Taktir Etmiş Olduğunuz Teknik Format Değişikliği, Benim Aciz'ane Kanaatimce
Yaklaşik 55.000 Olan Mevcut üye Trendini Yükseltmekten Ziyade Kopmalara
Neden Olabileceğidir.

Selam Ve Dua Ile

firdes

Kayıtlı Kullanıcı
esselamunaleyküm verahmetullahi veberekatuhu..
DEĞERLİ YORUM YAPAN VE PAYLAŞIMLAR İÇİNDE OLAN SİTE ÜYELERİ;
BENCE SİTEYİ GÜZEL YAPAN ESKİ HALİ DEĞİL,SİZLER GİBİ YARDIMLAŞMAYI SEVEN VE PAYLAŞIMLARLA BİLGİLENDİRME AMACINDA OLAN KİŞİLERDİR..
BU SİTE DİĞER SİTELERE BELKİ DIŞ GÖRÜNÜŞ OLARAK BENZEYEBİLİR,AMA BENCE GÜZELLİK GETİREN SİZLERSİNİZ..alışırız inşallah..

ELHAMDÜLİLLAHİ RABBİLALEMİN..
selam ve dualarımla..

firdes

Kayıtlı Kullanıcı
selamünaleyküm...

Herkese hayırlı cumalar. Evet alışmak belkide zor olacak konu başlıklarını değiştirmem gereken konuların başlıklarını değiştiremiyorum ama yinede hayırlısını umuyorum "Erkan" kardeşimize Rahman rızasını gözeterek hizmet verdiği için teşekkür ederim. Ve ümid ederim ki herşey zamanla daha güzel olacaktır.. Forum konularında yığılma ve veri tabanlarında taşma olduğu için sanırım forum buraya taşınmak zorunda kaldı... Allah razı olsun Bizim için öyle yada böyle hep birlik olalımda bize bir sıcak çorba bir dilim ekmek yeter. Sonuçta niyet rahman rızasıdır. Hizmette sınır olmamalı gönül ve gönüller hoşnutluyuylada hizmete sınır koymamalı. rabbim gönül ve niyetlerimizin amellerine göre versin inşALLAH ve "Erkan" kardeşime yapmış olduğu ve yapacağı çalışmalarda refahı, huzuru, güveni ve isitiktamı sağlamak adına başarılarının devamı Cenabı haktan niyaz ederim...

Ablacığım rabbim gönlünüze göre versin inşALLAH ALLAH c.c. emanet olunuz selam dua ve sağlıkla kalınız

ALEYKÜMSELAM VERAHMETULLAHİ VEBEREKATUHU..
DEĞERLİ AŞK_A MECNUN ALLAH(CC)YORUMUN İÇİN RAZI OLSUN..

ELHAMDÜLİLLAHİ RABBİL ALEMİN..

SELAM VE DUALARIMLA..

eliffff

Kayıtlı Kullanıcı
s.a.bencede sıtenın eskı halı daha güzeldı.eskı halıne gelmesını ısterım.ama hayırlısı olsun.A.E.O.

hafize

Kayıtlı Kullanıcı
Selamünaleyküm güzel olmuş olmasınada yazılarımı bulamıyorum yazı renklerini büyüklüklerini simleylerini yapamıyorum gerçekten öbürü daha güzeldi olsun genede ellerinize sağlık

smmmtuba

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleyküm ; ben uzun zamandır üye olmama rağmen kedinimi geliştirmek için okumakla yetiniyordum, bir zamandan sonra artık paylaşmak istedim ve foruma katılmaya karar verdim. Fakat çözemedim; gerek bir yerlere girmem engellendi,gerek saat ayarlarını yapamadım vs vs..Eskiden nasıldı bilemiyorum ama bu hali beni epey zorladı. Bir de bazı ifadelerin ne anlama geldiği anlaşılmıyor. En azından benim gibi düşünenlerin olduğunu bilmek, yalnız olmadığımı bilmek rahatlattı. Hepimiz için hayırlısı olsun inşaallah.

Kalb-i selim

Kayıtlı Kullanıcı
Es Selamu Aleykum. Hayrlı Yatsılar, Ramazan'lar...

Evet, doğruyu söylemek gerekirse; görüntü bakımından pek de güzel olmamış. Alışmamız belki de biraz zor olucak. İnsana görselliğin hoş geldiği söylenebilir. Daha çekicidir veya daha etkili olabilir. Ancak unutulmamalıdır ki "İslamiyet.gen.tr" yi site yapan Maneviyatıdır.! Değil mi? Yoksa yanlış mı düşünüyorum. Alışmamaız biraz zor olabilir. Birben forum değişikliğe uğrayınca şaşırdık. Bu doğal bir şeydir. Yani bu konuda herkeze hak verilmeli. Bir örnek verecek olursak, Farzedelim ki evimiz çok eski ve 15 günlük bi tadilat gerekiyor. Tadilat sonucunda ev biraz farklılığa uğruyor ve kendimizi sanki başka birinin evinde gibi hissederiz. Bu oldukça doğladır. Ama insan zamanla alışır. Sitemiz'in Maneviyatı, Lahutisi bakımından hiç bir değişikliğe uğramadı. Şimdi yaşıyoruz ve elbet bir gün ölücez. Bu kaçınılmaz bir olaydır. Ve yeni bir yaratılışla tekrar dirileceğiz. Allah'ın izni ile Farklı bir boyuta geçicez ama biz yine aynı biz olucaz. ALLAH-İnsan ilişkisine bakarsak; Allah kullarının dış görünüşüne parasına, puluna bakmaz. Neye bakar? Kalbine bakar. İnşAllah alışırız. Erkan kardeşimizin emeğine sağlık diyor ve sagılarımı sunuyorum.

Allahaısmarladık...
(Hayırlı Sahurlar dilerim)

nihalim

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.hatim-online.com
Selamunaleyküm...sitenin Eski Hali Daha Güzeldi Bende Kariştiranlar Arasindayim...önceki Hali Daha Doğaldi Diye Düşünüyorum Ama Hayirlisi Inşallah Alişiriz..selametle...

maxim

Kayıtlı Kullanıcı
Ben sitede yeniyim o yorum yapamam. ama içerik ve görünüş olarak normal bir forum sitesi işte.

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı
selamünaleyküm
bende diğer üye kardeşlerim gibi sitenin yeni halinden zorlandığımı bildirmek isterim erkan abi valla anlayamıyorum çok yabancı geliyo bu değişikliğe pek alışacağımı sanmıyorum bu yeni hali üye kaybına neden olabilir diyede düşünüyorum neyse en iyisini siz bilirsiniz teknolojiden birkez daha nefret ettim o samimi hava gitti yerine anlaşılmaz yabancı bir yüz geldi hayırlı olsun ne diyim....

meftun61

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleyküm Arkadaşlar Sanirim Hepimiz Içinde Sorun Alişmak Ve Göz Aşinaliği.ya Ben Düşündümde Erkan Abimize Beğenmedim Deyip Haksizlik Etmeyelim.kimbilir Ne Kadar Uğraşmiş Emek Vermiştir.ve Sanirim Erkan Abimiz Bizim Araştirmaci Ve Merakli Yönümüzü Ortaya çikarmaya çalişmiş Güzelde Olmuş.:):) Bize Düşen Aradiğimizi Bulmak Için Ve Daha Iyi öğrenmek Ve Alişmak Için Daha çok Siteyi Kurcalamaktir.hadi Hepimize Kolay Gelsin.erkan Abim Ellerine Sağlik Abim.allah Razi Olsun.

gulbanu

Kayıtlı Kullanıcı
S.A.

S.A.

Bende Sizlere Katiliyorum Verilen Bir Emek Var Ama (Allah Razı Olsun) Eski Hali Daha Güzeldi Ve Sicaktı Inş.eski haline döner Selam Ve Dua Ile

anamaya

Kayıtlı Kullanıcı
Emeğinize sağlık ancak arkadaşlarımın yorumlarına bende katılıyorum msj yazıp konuları takip etmek zor oluyor.mümkünse yönetimden sitenin eski haline geri dönmesini rica ediyorum.

l@l

Kayıtlı Kullanıcı
iğrenç olmuş yaaa... bu ne... kullanamıyorum... niye bu kadar çok değiştirme gereği duyuldu anlamadım eskiye dönelim nolurrrr

ZEHRA MELEK

Kayıtlı Kullanıcı
s.a. bana açıkçası çok farklı geldi ama diğer sitelerede az çok öyleler
belki alışmak zor olacak ama emin olun böyle daha güzel
eminim bişeyler dahada güzelleştirildi ve kolaylık sağlandı belki kullanamadığımız için yabancı olduğumuz için zor geldi...
kimsenin bize kastı yok bizim iyiliğimiz için yapılıyor ne yapılıyorsa...haksızmıyım... :)

firdes

Kayıtlı Kullanıcı
s.a. bana açıkçası çok farklı geldi ama diğer sitelerede az çok öyleler
belki alışmak zor olacak ama emin olun böyle daha güzel
eminim bişeyler dahada güzelleştirildi ve kolaylık sağlandı belki kullanamadığımız için yabancı olduğumuz için zor geldi...
kimsenin bize kastı yok bizim iyiliğimiz için yapılıyor ne yapılıyorsa...haksızmıyım... :)

a.s. FARKLI Bİ ORTAM,AMA MUHAKKAK Kİ FARKLILIK İSLAMİYETTE..KALP GÖZLERİMİZ AÇIK OLSUN İNŞALLAH..
SELAM VE DUALARIMLA..

ESSELAMUNALEYKÜM VERAHMETULLAHİ VEBEREKATUHU..

:B TEŞEKKÜR EDERİM SİTE YÖNETİCİLERİNE..

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt