selamünaleyküm...
Herkese hayırlı cumalar. Evet alışmak belkide zor olacak konu başlıklarını değiştirmem gereken konuların başlıklarını değiştiremiyorum ama yinede hayırlısını umuyorum "Erkan" kardeşimize Rahman rızasını gözeterek hizmet verdiği için teşekkür ederim. Ve ümid ederim ki herşey zamanla daha güzel olacaktır.. Forum konularında yığılma ve veri tabanlarında taşma olduğu için sanırım forum buraya taşınmak zorunda kaldı... Allah razı olsun Bizim için öyle yada böyle hep birlik olalımda bize bir sıcak çorba bir dilim ekmek yeter. Sonuçta niyet rahman rızasıdır. Hizmette sınır olmamalı gönül ve gönüller hoşnutluyuylada hizmete sınır koymamalı. rabbim gönül ve niyetlerimizin amellerine göre versin inşALLAH ve "Erkan" kardeşime yapmış olduğu ve yapacağı çalışmalarda refahı, huzuru, güveni ve isitiktamı sağlamak adına başarılarının devamı Cenabı haktan niyaz ederim...
Ablacığım rabbim gönlünüze göre versin inşALLAH ALLAH c.c. emanet olunuz selam dua ve sağlıkla kalınız
s.a. bana açıkçası çok farklı geldi ama diğer sitelerede az çok öyleler
belki alışmak zor olacak ama emin olun böyle daha güzel
eminim bişeyler dahada güzelleştirildi ve kolaylık sağlandı belki kullanamadığımız için yabancı olduğumuz için zor geldi...
kimsenin bize kastı yok bizim iyiliğimiz için yapılıyor ne yapılıyorsa...haksızmıyım...