Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Sitemizin Yeni Hali (3 Kullanıcı)

ADALETIMAHZA

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.islamiportal.net
S.A.Şu an siteye bakıyor bakıyorum ve kendimi yabancı ve ne amaçla zorlaştırıldığını anlamadığım bir sitede buluyorum.Amaç nedir anlamadım.bu siteye her kesimden ve yaştan insanlar girip faydalanıyordu,gayet ulaşılabilir ve açıktı.Bu site tüm üyeleriyle bir bütündür ve varlık kazanmıştır.Bu şekilde köklü ve anlaşılmaz bir değişikliği ben şahsen ister beğen ister beğenme biz yaptık oldu tarzında bir yaklaşım olarak görüyorum.Lütfen bu konuda görüş v düşünceleri olan varsa bildirsin.Tek ben isem eleştiren bundan sonra girmem,kimsenin de önemseyeceğini sanmıyorum.

RECEB-I KAMER

Kayıtlı Kullanıcı
ve aleykümselam ablam,
ben de akşam üzeri günün verdiği yorgunluğu ve stresi atmak için ailem gibi gördüğüm ''site''me gireyim dedim..ama girince gördüm ki bizim sitemiz gitmiş de sanki başka bi site gelmiş..adrese baktım doğru ''islamiyet.gen.tr'' yazıyor..nedense bilmiyorum ama bir anda bi soğukluk geldi kalbime..sanki artık eski site gitmiş de yerine yenisi gelmişti..tek temennim inşaAllah mümkünse sitemizin eski haline gelebilmesi..zaten ramazan ayı başlangıcı itibariyle giremediğim siteme yeni haliyle girişim de zor oldu..ev sahibi değil de deplasmanda gibi hissettim kendimi..ablam size katılıyorum haklısınız eski hali ile daha sade ama daha sıcak bir hali vardı ''islamiyet.gen.tr''nin..inşaAllah eski halini tekrardan görürüz..yani ben;sitesiz yapamayan ben bu halini görünce çok soğudum açıkçası..yine de her daim hayırlısı demeli..Rabbim hayırlara tebdil etsin inşaAllah bu değişikliği..selamun aleyküm

EFSUN-C

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm bende yazdıklarınıza aynen katılıyorum SELAMETLE

ysmnkaos

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMÜN ALEYKÜM...

bu akşam siteye girdim ve şaşırdım,,,

sanki başka bir siteye girmiş gibi hissettim...

karışık gibi geldi. ama sanırım sadece ben şaşırmamışım,,

neyse inş. alışırızzz

vildana

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm evet bende bugün siteye girdim ve aynen şunu söyledim budamı diğer siteler gibi oldu eski hali çok daha güzel ve sıcaktı bu biraz daha karmaşık ve soğuk olmuş ama emek verenlerede saygısızlık etmek istemem sonuçta emek verilerek yapılmış Allah razı olsun.Ama eski haline geri dönerse sevinirim.

nigdeli

Kayıtlı Kullanıcı
ve aleyküm selam..
Recep kardeşimin düşüncelerine harfiyyen katılıyorum. Ben de sitemizin eski halinin daha sıcak olduğunu düşünüyorum. Hayırlısı olsun inşaALLAH diyelim yine de..

selamun aleykum..

FATMA-ZEHRA

Kayıtlı Kullanıcı
S.a...
Beğenmedim...
Kullanimi Gayet Zor....bütünlüğün Tamamen
Bozulduğu Kanisindayim....
Uzun Uzadiya Bir şey Fayda Etmez...
Ama Yinede
Yöneticilerden
Sitenin Eski Kline
Dönmesini Taleb Ediyorum....

sebos

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.cilginbiyologlar.com
bır kac gundur bende gıremıyodum özlemele actım sitemizi abılerımın ablalarımın dedıgı gıbı sankı farklı bı sıteye gelmıstım eskı halı daha hatta cok guzeldı bu halıne pek anlamadım ama emek verılmıs ellerıne saglık ...yınede eskı halıne donse daha ıı olur

_Resul_

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün aleyküm...Hayırlı akşamlar..

Öncelikle bende beğenmediğimi söylemek zorundayım.. herhangi sitelerdeki gibi olmuş..Oysaki eski tarz çok sıcaktı..Herşey apaçık ortadaydı..Gerçekten ben karıştırdım...Napıcağımıda bilmiyorum...Derslerim var eskisi gibi sık giremiyorum...Yani alışmam da zor olacak.. Ve ya problem neydi..Gayet güzel gidiyordu site..Allah(c.c)'ya emanet olun..

AZeRi_86

Kayıtlı Kullanıcı
ya arkadaslar ellerineze saglik ama eski hali daha iyiydi yaa.hayirli olsun olmasina da cok yabancilik cekiyorum ben,zorlandim hatta.eskisi gibi yapsanizaa lufeeeeeeeeeennnnnnnnn

ysm_in

Kayıtlı Kullanıcı
herkese selam ve dualar

Bende sıkıntımı belirtmek istiyorum sitemizin bu yeni halini anlamış ve beğenmiş değilim siteyi takip etmekte zorlandım doğrusu , uzun zamandan beri yeni girdim ama gerçekten başka bi siteye girmiş gibi oldum acaba yanlışlıkla başka birşeymi mi yazdım dedim ama sitemizin yeni halimiş yaaaa !!!. Sitemizin bu halinden oldukça rahatsızlık duyuyorum açıkcası.Eski haline dönüştürülemezmi ? Eski hali sitenin farkını ortaya koyuyordu.Bana kalırsa sitenin bu yeni hali bana çok basit geldi.

kursun kalem

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm

sitenin bu yeni halini beğenmeyenlerden biri de benim. Gerçekten de eski hali çok sıcak ve samimiydi. Her sabah ilk işim buraya girmekti . Bu sabahta ilk iş olarak buraya girdim ve şok oldum. Benim fikrime göre de çok kötü olmuş. Bir siteyi beğenilir yapan o siteye gelenlerle ve o forumlara yazılarıyla destek verenlerdir. Böyle bir değişiklik yapılacağı zaman da öncelikle bir anket yapılıp fikir sorulması lazımdı. Bu bir haylice metazori olmuş.
Bence site eski haline biran önce getirilmeli.

SİTEMİZİN ESKİ HALİNİ İSTİYORUZ.

umeyye

Kayıtlı Kullanıcı
S.a Kardeşlerim Bende Sizler Katiliyorum Eski Site Daha Içten Ve Sade Idi Bu Kadar şatafata Gerek Yoktu Burada Bayaği Bir Zorlanacağiz Selam Ve Dua Ile A.e.o

koskun

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm ,

eski halide güzeldi ... bence şimdiki halide güzel ... gözünüz eliniz kısa zamanda alışır merak etmeyin ...

eski hali belkide 55.000 kişiyi kaldırmıyordu ...
yöneticilerimizde iyi şeyler yapmak istiyor ... destek olmak lazım ...

allaha emanet olun ...

M DENIZ

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleyküm Değerli Site Yönetici Abilerimiz Ablalarimiz Abilerimiz Kardeşlerimiz.
öncelikle Fu Formdaki Bütün Müslüman Kardeşlerimize Gönülden Katiliyorum. Eski Hali çok Güzeldi Veya Aliştiğimiz Için Güzeldi. Ve Bu Hali Malesef çok Karişik Olmuş. Labirent Gibi Aradiğiniz Konuyu Bi Türlü Bulamiyosunuz. Acaba Bendemi Bi Problem Var Diye Düşünmeye Başlamiştim. Sadece Ben Değilmişim Hiç Olmazsa Ona Sevindim. Böylesi Belki Daha Hayirlisi Olsun Demekten Başka Diyecek Bişey Birakmamişsiniz Bize. Ama Sizlerden Ailemi O Ortami Geri Istiyorum Herkes Gibi. Son Zamanlarda Iş Yoğunluğundan Siteye Giremez Olmuştum Ama Azda Olsa Bi Konu Okuyup Bişeyler öğrenmeye çalişiyodum. Bizim Bu Isteğimizi Zorlaştirmişsiniz.
Allah(c.c) Rizasi Için Eski Haline Tekrar çevirin. Selamun Aleyküm

derya86

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum görünce bende başka bir site açtım zannettim emek verenlere kardeşlerimin dediği gibi saygısızlık etmek istemem ama eski hali çok daha iyiydi alıştığımız bir düzen vardı umarım eski haline geri döner Allah'a emanet olun

meftun61

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm ya siteye gireyim dedim.ve girdiğimde içimden gelen tekşey bu ne ya demek oldu.eski hali gayet güzeldi.

nesrin_77

Kayıtlı Kullanıcı
Selam aleyküm.
Sözlerinize katılıyorum, eski hali hem alışılmış hemde daha sıcaktı.
İnşallah bunda da bir hayır vardır.
Allah' a (cc) ısmarladık.

ireme

Kayıtlı Kullanıcı
s.a öncelikle hayırlı cumalar diliyorum...
bütün arkadaşlarımın yazdıklarına tek tek katılıyorum...abla iyiki bu formu açmışsın...Allah (cc) senden razı olsun...neden bu değişiklik yapılmışonu anlamış değilim...ya ne kadar sıcak ve güzeldi sitemizin eski hali..benim ailem ya burası düşünsenize bi kaç günlüğüne evinizden ayrılıyorsunuz...eve döndüğünüzde aileniz eviniz yerinde yok...başka bi ev..başka odalar...hatta sankide başka insanlar var karşınızda...ne hissedersiniz...soruyorum size...benim çok şaşırdım bu duruma...başka internet siteleri gibi olmuş...hatta bi tanesinin aynısı gibi...hani bizim farkımız...ben açık ve net söylüyorum beğenmedimmmmm...
uzun lafın kısası sitemizin herkes gibi bende o sıcak halini,o eski halini istiyorum...lütfen bu çağrımıza kulak verin...ve de sesimiz duyun...

Allah 'a emanet olun...selametle kalın....

selenny

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum görünce bende başka bir site açtım zannettim emek verenlere kardeşlerimin dediği gibi saygısızlık etmek istemem ama eski hali çok daha iyiydi alıştığımız bir düzen vardı umarım eski haline geri döner Allah'a emanet olun bide her cevaplamada şifre istiyor biz eski sıcak ve doğal sitemizi istiyoruz:confused::confused:

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt