tevbeYA-HAK
Kayıtlı Kullanıcı
Bu İsteğimi buraya yazıyorum nede olsa istek bölümü.. daha uygun bi yer bulamadım..
Bayan Kardeşlerim den özellikle istirham ediyorum.. Eğer isteklerimi uyguluyorlarsa Rabb im razı olsun.. uygulamıyorlarsa uygulamaya calıssınlar yine Allah rızası için...
çevremde rastladıgım için yazıyorum.. belki yapmıyorsunuzdur bilmiyorum..
*Yolda yürürken yüksek sesle konuşmayın nolur..
erkekler ses tonunuzdan bile etkilnirler..
*Bilmiyorum forumdaki arkadaşlarım giyiyormu ama Topuklu ayakkabı.. : ( buda çok vahim bi hal aldı.. ablam çarşafını giymiş ama altından topuklusuda var çat çat ..Sabır Ya Rabb i...
*Birde Topuz meselesi var.. İyice abartıldı bu olay.. saçlarını toplayıp kabarttıkları yetmiyor.. bide üzerine başka bişe sarıyorlar kabarık dursun diye.. Nolur siz yapmayın
*parfüm.. ahh o kokular..
özellikle toplu bulunan yerlerde.. Nolur kızmayın bana bu yazdıklarım için.. çevremde rastlıyorum .. Hem kapalı.. hem topuzlu.. hem makyajlı.. hem topuklu..parfümde o biçim..
Nolur yalvarıyorum bu saydıklarımı yapacaksanız takmayın o başörtüsünü..
Bizim diğerlerinden farkımız var..Basitleştirmeyin Örtümü.. kirletmeyin nolur..
Şimdi modaymış sarı ile yeşili bir giymek..
Yapmayın kardeşim.. ne modası...
İnandığımız gibi yaşamazsak,yaşadığımız gibi inanmaya başlıcaz...
Yeter artık vermeyin taviz..
Bizden zorla aldıkları yetmedi.. şimdi biz seve seve veriyoruz...
Bilmiyorum nekadar anlatabildim ama...Aciz dilim yetmiyor..
Başka bi arkadaşıma anlattığımda bunları bana ; kızım sen İran a git dedi ..
Yorum sizin Kardeşlerim..
SAYGIDEĞER KARDEŞLERİM BURADA YAZANLAR BAŞKA BİR SİTEDEN ALINTIDIR...FAKAT BU YAZIYI YAZAN KARDEŞİMİZDEN ALLAH RAZI OLSUN Kİ BENCE DE MÜ'MİN BİR BAYAN BURADA YAZILI OLANLARI YAPMAMALI.İSLAM GÜNÜMÜZDEKİ ..... MODA .....DİYE ADLANDIRILAN ŞEKLİYLE EMRETMEDİ ÖRTÜYÜ...ÇEVREMDE O KADAR ÇOK VAR Kİ BU ŞEKİLDE KAPANAN...BENİM GÖZÜMDE AÇIKTAN DAHA ÇOK DİKKATLERİ ÇEKİYOR O KARDEŞLERİMİZ.RABB'İM HERKESE HAKKIYLA ÖRTÜNMEYİ NASİP ETSİN İNŞAALLAH...BİLMEDEN DEĞİL BİLEREK TESETTÜRE BÜRÜNELİM KARDEŞLERİM...PAYLAŞMAK İSTEDİM.HEPİNİZDEN ALLAH RAZI OLSUN...SELAMÜN ALEYKÜM...
Bayan Kardeşlerim den özellikle istirham ediyorum.. Eğer isteklerimi uyguluyorlarsa Rabb im razı olsun.. uygulamıyorlarsa uygulamaya calıssınlar yine Allah rızası için...
çevremde rastladıgım için yazıyorum.. belki yapmıyorsunuzdur bilmiyorum..
*Yolda yürürken yüksek sesle konuşmayın nolur..
erkekler ses tonunuzdan bile etkilnirler..
*Bilmiyorum forumdaki arkadaşlarım giyiyormu ama Topuklu ayakkabı.. : ( buda çok vahim bi hal aldı.. ablam çarşafını giymiş ama altından topuklusuda var çat çat ..Sabır Ya Rabb i...
*Birde Topuz meselesi var.. İyice abartıldı bu olay.. saçlarını toplayıp kabarttıkları yetmiyor.. bide üzerine başka bişe sarıyorlar kabarık dursun diye.. Nolur siz yapmayın
*parfüm.. ahh o kokular..
özellikle toplu bulunan yerlerde.. Nolur kızmayın bana bu yazdıklarım için.. çevremde rastlıyorum .. Hem kapalı.. hem topuzlu.. hem makyajlı.. hem topuklu..parfümde o biçim..
Nolur yalvarıyorum bu saydıklarımı yapacaksanız takmayın o başörtüsünü..
Bizim diğerlerinden farkımız var..Basitleştirmeyin Örtümü.. kirletmeyin nolur..
Şimdi modaymış sarı ile yeşili bir giymek..
Yapmayın kardeşim.. ne modası...
İnandığımız gibi yaşamazsak,yaşadığımız gibi inanmaya başlıcaz...
Yeter artık vermeyin taviz..
Bizden zorla aldıkları yetmedi.. şimdi biz seve seve veriyoruz...
Bilmiyorum nekadar anlatabildim ama...Aciz dilim yetmiyor..
Başka bi arkadaşıma anlattığımda bunları bana ; kızım sen İran a git dedi ..
Yorum sizin Kardeşlerim..
SAYGIDEĞER KARDEŞLERİM BURADA YAZANLAR BAŞKA BİR SİTEDEN ALINTIDIR...FAKAT BU YAZIYI YAZAN KARDEŞİMİZDEN ALLAH RAZI OLSUN Kİ BENCE DE MÜ'MİN BİR BAYAN BURADA YAZILI OLANLARI YAPMAMALI.İSLAM GÜNÜMÜZDEKİ ..... MODA .....DİYE ADLANDIRILAN ŞEKLİYLE EMRETMEDİ ÖRTÜYÜ...ÇEVREMDE O KADAR ÇOK VAR Kİ BU ŞEKİLDE KAPANAN...BENİM GÖZÜMDE AÇIKTAN DAHA ÇOK DİKKATLERİ ÇEKİYOR O KARDEŞLERİMİZ.RABB'İM HERKESE HAKKIYLA ÖRTÜNMEYİ NASİP ETSİN İNŞAALLAH...BİLMEDEN DEĞİL BİLEREK TESETTÜRE BÜRÜNELİM KARDEŞLERİM...PAYLAŞMAK İSTEDİM.HEPİNİZDEN ALLAH RAZI OLSUN...SELAMÜN ALEYKÜM...