Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

SİTEDE SİGARA İÇEN KALMASIN............ (1 Kullanıcı)

meftun61

Kayıtlı Kullanıcı
S.A KARDEŞLERİM ABİLERİM ABLALARIM.UZEYR KARDEŞİMİN SİGARA HAKKINDAKİ YAZISINI OKUMANIZI VE BENİM AÇTIĞIM SİGARAYI BIRAKMA KAMPANYASINA KATILMANIZI TEMENNİ EDİYORUM.BU KAMPANYAYA SİGARA İÇENLER,BIRAKMAYI DÜŞÜNENLER,VE BIRAKMAK İSTEYENLERE YARDIMCI OLMAK İSTEYENLERİN KATILMASINI UMUYORUM.SİTEDE SİGARA İÇEN OLMASIN KAMPAYASI HADİ BUYURUN.........

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı
RE: SİTEDE SİGARA İÇEN KALMASIN............

s.a
bacım güzel bir kampanya ben içmiyorum ama içen arkadaşlarımızın kurtulması için kampanyaya katılmak istiyorum.aeo;)

ADALETIMAHZA

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.islamiportal.net

S.A.ALLAH RAZI OLSUN,ÇOK HAYIRLI BİR İŞE ADIM ATTIN.RABBİM MUVAFFAK ETSİN.BEN 16 SENE İÇTİM,4 SENE ÖNCE BIRAKTIM ÇOK ŞÜKÜR.TAHRİMEN MEKRUH OLDUĞUNU BİLSİNLER İÇENLER VE İSRAF KAPSAMINA GİRDİĞİ VE CANA ZARAR VERNMEK OLDUĞUNDAN HARAM DİYENLER DE VAR.BİZ BIRAKMAK İSTEYENLERE DUA EDELİM.İNŞAALLAH BIRAKIRLAR.A.E.O.

cemile_drn

Kayıtlı Kullanıcı

selamün aleyküm,inşaAllah bu sitedeki sigara içen kardeşlerimiz de tüm sigara içenler de kendilerine ve çevrelerine verdikleri zarara bir son verirler.kampanyayı başlatan kardeşlerden Allah razı olsun.inşaAllah forumun devamında "ben sigarayı bıraktım" diyenler cevaplarını ekler.Allah yar ve yardımcınız olsun...

uzeyr

Kayıtlı Kullanıcı

meftun61 yazdı:
S.A KARDEŞLERİM ABİLERİM ABLALARIM.UZEYR KARDEŞİMİN SİGARA HAKKINDAKİ YAZISINI OKUMANIZI VE BENİM AÇTIĞIM SİGARAYI BIRAKMA KAMPANYASINA KATILMANIZI TEMENNİ EDİYORUM.BU KAMPANYAYA SİGARA İÇENLER,BIRAKMAYI DÜŞÜNENLER,VE BIRAKMAK İSTEYENLERE YARDIMCI OLMAK İSTEYENLERİN KATILMASINI UMUYORUM.SİTEDE SİGARA İÇEN OLMASIN KAMPAYASI HADİ BUYURUN.........
ve aleyküm selam kardeşim cok güzel düşünmüşsün bende katılıyorum sana..

KENDİNİZE BİR İYİLİK YAPIN
SİGARAYI BIRAKIN

meftun61

Kayıtlı Kullanıcı

tsunami yazdı:
s.a
bacım güzel bir kampanya ben içmiyorum ama içen arkadaşlarımızın kurtulması için kampanyaya katılmak istiyorum.aeo;)

S.A ALLAH RAZI OLSUN BACIM.BU SİTEDE SİGARA YASAK GETİRMEMİZ LAZIM.ÇÜNKÜ HARAM SAYILABİLECEK KADAR ZARARLARI VAR.BU SİTEDE DE HARAMIN İŞİ OLMAZ DİYE DÜŞÜNÜYORUM.BU YÜZDEN İÇENLERİN İTİRAFLARINI VE BIRAKMAK İÇİN ÇABALARINI GRMEK İSTİYORUZ İNŞALLAH.

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı

meftun61 yazdı:
tsunami yazdı:
s.a

S.A ALLAH RAZI OLSUN BACIM.BU SİTEDE SİGARA YASAK GETİRMEMİZ LAZIM.ÇÜNKÜ HARAM SAYILABİLECEK KADAR ZARARLARI VAR.BU SİTEDE DE HARAMIN İŞİ OLMAZ DİYE DÜŞÜNÜYORUM.BU YÜZDEN İÇENLERİN İTİRAFLARINI VE BIRAKMAK İÇİN ÇABALARINI GRMEK İSTİYORUZ İNŞALLAH.
bacım bu iş bir nefis işi hadi nefsimize hükmedelim ve artık ne kendimize nede çevremizdekilere zarar vermeyelim.aeo;)

meftun61

Kayıtlı Kullanıcı

lastmoon yazdı:
selamün aleyküm,inşaAllah bu sitedeki sigara içen kardeşlerimiz de tüm sigara içenler de kendilerine ve çevrelerine verdikleri zarara bir son verirler.kampanyayı başlatan kardeşlerden Allah razı olsun.inşaAllah forumun devamında "ben sigarayı bıraktım" diyenler cevaplarını ekler.Allah yar ve yardımcınız olsun...

İNŞALLAH KARDEŞİM BIRAKTIM DİYENLERİ GÖRÜRÜZ.

Birnur

Kayıtlı Kullanıcı

S.A CANIM GERÇEKTEN HAYIRLI BİR İŞE ADIM ATMIŞSIN. UMARIM SİGARA İÇENLER SİGARAYI BIRAKIRLAR. BEN NAMAZA BAŞLADIĞIM ZAMANLARDA SİGARAYIDA BIRAKTIM. AİLEMDE HERKEZE SÖYLÜYORUM BIRAKIN DİYE. AMA FAYDALI OLAMIYORUM. BEN NASIL BIRAKTIM HALA ŞAŞIRIYORUM KENDİME ESASINDA VE DİYORUM Kİ DAHA ÖNCE KEŞKE BU ADIMI ATSAYDIM. HİÇ ZORLUK ÇEKMEDİM GÜZEL RABBİMİN SAYESİNDE. ÖNCELİKLE GERÇEKTEN İSTEMEK GELİYOR İŞİN BAŞINDA. ZATEN NEYİ GERÇEKTEN ÇOK İSTERSEK ALLAHINDA İZNİYLE HERŞEYİ BAŞARABİLİYORUZ DEĞİL Mİ? ALLAH SİGARAYI BIRAKMAK İSTEYENLERİN YARDIMCISI OLSUN. BAŞARILAR DİLİYORUM BIRAKMA ÇABASINDA OLAN TÜM ARKADAŞLARIMA VE İNAT EDİN DİYORUM. NEDİR Kİ SANKİ SİGARA SAĞLIKTAN ÇOK MU ÖNEMLİ. K.S.E.O

meftun61

Kayıtlı Kullanıcı

Avukat yazdı:
S.A.ALLAH RAZI OLSUN,ÇOK HAYIRLI BİR İŞE ADIM ATTIN.RABBİM MUVAFFAK ETSİN.BEN 16 SENE İÇTİM,4 SENE ÖNCE BIRAKTIM ÇOK ŞÜKÜR.TAHRİMEN MEKRUH OLDUĞUNU BİLSİNLER İÇENLER VE İSRAF KAPSAMINA GİRDİĞİ VE CANA ZARAR VERNMEK OLDUĞUNDAN HARAM DİYENLER DE VAR.BİZ BIRAKMAK İSTEYENLERE DUA EDELİM.İNŞAALLAH BIRAKIRLAR.A.E.O.

ABLAM SİZ ÇOK ŞÜKÜR BIRAKMIŞSINIZ.ŞİMDİ BIRAKMAK İSTEYENLERE DESTEK OLALIM İNŞALLAH.

basak

Kayıtlı Kullanıcı

cok onemlı bı konuya degınmıssınız ben sıgara ıcmıyorum ama sigara ıcılen ortamda kalıyorumm bende destegım kımsenın sıgara ıcmesını ıstemıyorum cevremdekılere analtıyorum ıcmemelerı konusunda ama turlu bahaneler uyduruyorlar bırakmamaları konusunda ınsallahh umarım ı9cenler bırakır...

ADALETIMAHZA

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.islamiportal.net

Birnur yazdı:
S.A CANIM GERÇEKTEN HAYIRLI BİR İŞE ADIM ATMIŞSIN. UMARIM SİGARA İÇENLER SİGARAYI BIRAKIRLAR. BEN NAMAZA BAŞLADIĞIM ZAMANLARDA SİGARAYIDA BIRAKTIM. AİLEMDE HERKEZE SÖYLÜYORUM BIRAKIN DİYE. AMA FAYDALI OLAMIYORUM. BEN NASIL BIRAKTIM HALA ŞAŞIRIYORUM KENDİME ESASINDA VE DİYORUM Kİ DAHA ÖNCE KEŞKE BU ADIMI ATSAYDIM. HİÇ ZORLUK ÇEKMEDİM GÜZEL RABBİMİN SAYESİNDE. ÖNCELİKLE GERÇEKTEN İSTEMEK GELİYOR İŞİN BAŞINDA. ZATEN NEYİ GERÇEKTEN ÇOK İSTERSEK ALLAHINDA İZNİYLE HERŞEYİ BAŞARABİLİYORUZ DEĞİL Mİ? ALLAH SİGARAYI BIRAKMAK İSTEYENLERİN YARDIMCISI OLSUN. BAŞARILAR DİLİYORUM BIRAKMA ÇABASINDA OLAN TÜM ARKADAŞLARIMA VE İNAT EDİN DİYORUM. NEDİR Kİ SANKİ SİGARA SAĞLIKTAN ÇOK MU ÖNEMLİ. K.S.E.O

S.A.BİRNUR CUM BEN DE ÖYLE 23 HAZİRAN 2003 TE NAMAZA BAŞLADIM 24 HAZİRAN SABAHI SİGARAYI BIRAKTIRDI RABBİM.İNŞAALLAH BIRAKMAK İSTEYENLERE DE ALLAH YARDIM EDECEKTİR.YETERKİ RABBİMİN HOŞUNA GİTMEYEN BİRŞEY DİYEREK BIRAKMAYA NİYETLENSİNLER DERİM.A.E.O.

serkan390

Kayıtlı Kullanıcı

ve aleyküm es-selam idn kardeşim... ben öncelikle sizi tebrik etmek isterim, haram olan sigaraya karşı başlattğınız bu kampanya gerçekten de değinilmesi gereken bi konuydu... eğer gerçekten bi yardımcıya ihtiyacınız varsa ben bu konuda; 17 yaşında bi genç kardeşiniz olarak size yardımcı olabilirim... selamın aleyküm, Allah (cc) ın rahmeti Resulullah Efendimiz'in selamı üzerinize olsun

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı

katılın katılın sigarasız bir site için sigaraya hayır .....aeo;)

m_muaz

Kayıtlı Kullanıcı

Keşke vücudumuzun içini gösteren özel aynalar olsaydı da insanlar her içtiği sigaradan sonra vücudunda ne gibi hasarlar meydana geldiğini görebilseydi. Aşağıdaki soldan ilk resim sağlıklı bir akciğerin diğerleri ise kanser sonucu ölmüş olan akciğerlerin resimlerini göstermektedir.

[big]hadi biraz sabı biraz irade bırakalım inş...rabbim yardımcınız olsun..B)B)B)[/big]

cemile_drn

Kayıtlı Kullanıcı

selamün aleyküm,inşaAllah bu foruma fazla bi katılım olmaması sigara içenlerin olmadığı anlamına geliyordur.çünkü buradaki kardeşlerimizin sigara içmediğini ümit ediyorum.ya da içiyorsa da bırakmış olmalarını ümit ediyorum.ama yine de içmeyenler de sürekli katılım gösterip destek olsunlar.iyiliği tavsiye ,kötülüğü men etmeye vesile olursunuz inşaAllah.

-Esmani-

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
islamtarihim.com

s.a

yaklaşık 40 gün oldu bırakalı.bu kadar rahat olacağımı bilseydim faha önce teşebbüs ederdim.
ben yaklaşık 10 yıldır günde 1-1,5 paket içen birisiydim.birçok defa bırakma teşebbüsleim oldu.ama başaramadım.en sonunda işe sadece dini yönden yaklaştım.mesela bizlere emanet olan bedeni hor kullandığımı,verdiğim para ile israf yaptığımı ve çevremde içmeyen insanları rahatsız ederek kul hakkına girdiğimi ,ve namazda o berbat kokusuyla melekleri incittiğimi düşündüm.ve birde bakmışımki bu illete elveda demişim.şimdi çok rahatım ve sağlığımada kavuştuğumu farkediyorum.

sizlerede tavsiyem bir an önce bırakın.
selam ve muhabbetle

sadece_eda

Kayıtlı Kullanıcı

BENDE KULLANIYORUM..İKİ GÜNDE 1 PAKET İÇİYORUM.
BIRAKMAK ZOR ...B)

meftun61

Kayıtlı Kullanıcı

m_muaz yazdı:
Keşke vücudumuzun içini gösteren özel aynalar olsaydı da insanlar her içtiği sigaradan sonra vücudunda ne gibi hasarlar meydana geldiğini görebilseydi. Aşağıdaki soldan ilk resim sağlıklı bir akciğerin diğerleri ise kanser sonucu ölmüş olan akciğerlerin resimlerini göstermektedir.

[big]hadi biraz sabı biraz irade bırakalım inş...rabbim yardımcınız olsun..B)B)B)[/big]

EVET ABİM YARDIMIN İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.HAKKETEN İBRET ALINACAK GÖRÜNTÜLER.
BIRAKIN SİGARAYI İNŞALLAH

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı

m_muaz yazdı:

ayyyyyyy çok iğrenç ötesi lütfen bırakın arkadaşlar.bakın hele yazık değilmi bu organlara....aeo;)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt