Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Sitede 1. Yilim (1 Kullanıcı)

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
Aleyküm Selam
Kardeşim sizin adınıza bende çok mutlu oldum nice senelere diyorum bizlerde inşallah her daim bu sitede olur ve sizin gibi senelerimizi kutlarız selametle :H

inşallah kardeşim..Rabbimiz nasip eylesin..Allah razı olsun. teşekkür ederim. selam ve dua ile..B)

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
...VE ALEYKÜM SELAM...
NİCE SENELER BURADA RABBIMIN İZNİYLE GÜZEL ŞEYLER PAYLAŞMAK DİLEĞİYLE...KONULARINIZLA SİZ BURANIN BAŞTACISINIZ...

Allah razı olsun kardeşim.çok teşekkür ederim. hepimizin paylaşımları birbirinden güzel, faydalı.. Rabbim daim eylesin bu değerli paylaşımları inşallah..selam ve dualarımla..B)

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
Daha Nice Senelere Inşallah Yazdiğiniz Ve Bizimle Paylaştiklarinizin Bana çok Faydasi Oldu Rabbim Daim Etsin Inşallah

Allah razı olsun ablacım..faydalı olabilmişse ne mutlu..ilginizi eksik etmeyen sizlerden de Rabbim razı olsun.. selam ve dua ile.Allah'a emanetsiniz.B)

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
nice seneler inşallah.Allah da bize nasip eder böyle 1. seneleri ve daha nicelerini.paylaşımlarınız için teşekkürler.Allah devamını da göstermeyi nasip etsin.iyi ki üye oldunuz.selamet ile...

Rabbim sizlere de nasip eylesin inşallah kardeşim. güzel temennileriniz için çok teşekkür ederim. Allah razı olsun.. selam ve dua ile..

nihalim

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.hatim-online.com
selamunaleyküm...İNŞALLAH daha nice senelere paylaşımlarınız için :T

ALLAH c.c. emanet olun...selam ve dua ile...:H

~Elçi~

Kayıtlı Kullanıcı
Aleyküm selam canım kardeşim 1. yılınız hayırlı olsun Rabbim daha nice hayırlı yıllara ulaştırsın inşaallah ömrünüzü güzelliklerle ve berketle donatsın iyiki varsınız ;)
site yönetici abilerimize ve kardeşlerimize de teşekkür ediyorum sizin gibi değerli kardeşlerimizle tanıştığığı için... selam ve dua ile...

firdes

Kayıtlı Kullanıcı
Iyiki Varsin Aliye....

Iyiki Varsin Aliye....

esselamunaleyküm verahmetullahi veberekatuhu..

Değerli Aliye;İSLAMİYET GEN TR AİLESİNDEKİ 1 SENENİ KUTLAR,SANA HAYIRLAR GETİRMESİ İÇİN DAHA UZUN YILLAR BU AİLEDE KALMANI DİLERİM..

:evet GEÇEN 1 SENEN İNŞALLAH BOŞA GEÇMEMİŞ,FAYDALANMIŞ VE FAYDALANDIRMIŞSIN..VE İNŞALLAH PAYLAŞIMLARIN DAİM OLUR..

RABBİM HAYIRLI ÖMÜR VERSİN,HAYIRLI İNSANLARLA MUHABBET ETTİRSİN İNŞALLAH...

SELAM VE DUALARIMLA..:H

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
Ve aleyna Aleyküm Selam;
ElhamdülillahiRabbilalemin
Allahümme Salli Ala Seyyidina Muhammedin ve Ala Ali Seyyidina Muhammed(SAV)

Çok geç kalmış bir mesaj gibi bu saate kalmamın nedeni yanılmıyorsam "teknik" bir arızadan kaynaklanmış,Sizin sayfayı alıntı ile mesaja dahil edince,herhalde grafik fazlalığından mesajın yükünü kaldıramadı galiba,ben hiç anlamadığım için problemin ondan meydana geldiğine yordum.

Üye olduğum günden beri Kaan kardeşim olsun,siz olun gerçekten samimi mesajlarınızla hemen sitemize ısınmama bir de benim her yaştan insanla çabucak samimiyet kurabilme fitri özelliğim mi diyeyim artık, kendimi sanki çok uzun süredir buranın bir üyesi gibi hissetmeme sebep oldu.

Rabbim gayretli çalışmalarınızı hem sizin,hem de bunlardan istifade eden kardeşlerimiz açısından bereketli kılsın inşaallah. İlimden sonuna kadar nasibdar ve İlminle de amel etmeyi size bahşeylemesini niyaz ediyorum Allah Zül Celal Hazret'lerinden.

Nice yıllara kardeşlerinizle birlikte sağlık ve esenlikle erişebilmenizi,Rabbimin her işinize kolaylıklar vermesini, her daim yar ve yardımcınız(bizlere de) olmasını niyaz ediyorum.

Selam ve dua ile Allah(CC)'a emanet olunuz....

selamün aleyküm talipamca. Allah razı olsun, çok teşekkür ederim. anladığım kadarıyla yazarken aksilikler olmuş.sağlık olsun, mühim değil. ellerinize sağlık..çok güzel yazmışsınız...yazdığınız güzel dua ve temennileriniz için, Rabbimiz sizden de razı olsun her daim inşallah..Rabbimiz ecrinizi versin güzel paylaşımlarınızın.. ben de istifadeleniyorum, Rabbim tekrar tekrar razı olsun inşallah.daim olması duasıyla.Rahman'a emanet olun. selam ve dua ile..

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
VEALEYNA ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM.

RABBİM, KARDEŞLİK DUYGULARI İLE NİCE YILLARA, BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİ BOZMADAN YÜRÜMEYİ NASİP ETSİN.

ALLAH"A EMANET, EMANETE SAHİP OLUNUZ
SELAM VE DUA İLE

Amin inşallah abi..Allah razı olsun, ecmain inşallah..siz de Allah'a emanet olun.. selam ve dua ile.

leyla_serdar

Kayıtlı Kullanıcı
ve aleykum selam, sizin adiniza cok sevindim, rabbim (cc) tüm üyelerimize daha nice hayirli birlikte seneler nasib eder insallah. ümarim hepimize bu duyguyu yasamak nasib olur. Ayirca ellerinize saglik, cok emeginiz oldu, harika bilgiler paylastik sayenizde, allah'im bu mübarek kardeslerimizi basimizdan eksik etme, onlara hayirli ömürler nasib et...amin. AEO

mustafa11

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.mobilyaonarim.com
Ve Aleyküm Selam Kardesim

roseopen.gif

Nice senelere InsALLAH__
Iyiki Üye Olmussun Kardesim__ Yoksa o actigin güzel faydali konulardan mahrum kalacaktik__

Allah eksikligini Göstermesin__Nice Senelere

SA KARDEŞİM ALLAH SENDEN RAZI OLSUN

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
d0d701b3e0_00000496%5B1%5D.gif

NİCE YILLARA... BUDA BENDEN HEDİYE...İLK DEFA RESİM KOYDUM İNŞALLAH ÇIKAR...:)ÇIKMASSA AFFALO...
RABBİM SİZİ BU SİTEDEN AYIRMASIN ÇÜNKÜ BU SİTENİN DEGERLİ GÜLLERİNDEN BİRİSİNİZ....TALİP AMCAMIN DEDİĞİ GİBİ SEN KAAN ERDEM ABİ NİGDELİ KARDEŞİM CEVDET ABİ VE HAFİZE ABLA HEMEN ISINDIRIYORLAR RABBİM SİZLERDEN RAZI OLSUN....
RABBİME EMANETSİNİZ...B)

güzel kardeşim benim :) neler yazmışsınız? Allah razı olsun bu güzel temennileriniz ve dilekleriniz için inşallah..niğdelim, kaan abi hepsi birbirinden değerli kardeşlerimiz..Allah onlardan da ebeden razı olsun.. beni en çok mutlu eden de yeni üye olan kardeşlerimizden böylesine güzel dualar duymak..bu beni çok sevindirdi. siteye biraz ara vermiştim. zira o kısa ayrılık sonrası sizlerle aramızda hemen oluşan ve kuvvetli olduğuna inandığım bu bağ, Rabbimizin lütfu olsa gerek... sağolasınız kardeşim, inceliğiniz, güzel temennileriniz için..Rabbimiz birlikteliğimizi daim eylesin inşallah..

çok teşekkür ederim kardeşim..Rahman'a emanet olunuz. selam ve dualar ile..bu gül de benden gelsin. B)

pakizebölükbas

Kayıtlı Kullanıcı
Buraya üye olurken acikcasi cekinerek geldim.ama simdi girer girmez nedendir bilmem seni bana ceken birsey var hep seni gözlerim ariyo.yazdiklarinida büyük bi zevkle okuyorum.iyiki varsin.iyiki varsiniz.Allah hepinizden razi olsun.rabbim emeginizi zayi etmesin insallah.:H

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
Buraya üye olurken acikcasi cekinerek geldim.ama simdi girer girmez nedendir bilmem seni bana ceken birsey var hep seni gözlerim ariyo.yazdiklarinida büyük bi zevkle okuyorum.iyiki varsin.iyiki varsiniz.Allah hepinizden razi olsun.rabbim emeginizi zayi etmesin insallah.:H

Selamün Aleyküm kardeşim, mesajınız beni çok mutlu etti..çok duygulandım.. tanımadığım insanların hakkımda böyle güzel şeyler düşünmesi, onlara güzel manada sebep olmanın mutluluğunu anlatamam..hoşgeldiniz güzel kardeşim bu arada..üyeliğiniz hayırlı ve daim olsun, hep bir arada olmamız duasıyla inşallah..güzel dualarınıza amin..ecmain..acizane paylaşımlarımı beğendiğinize de çok sevindim;) Allah razı olsun okuduğunuz, ilgilendiğiniz için..

sağolasınız kardeşim..Rahman ve Rahim olana emanet olun inşallah.. baki selam ve dualar ile..B)B)

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
BULDUM BULDUM :K NASIL EKLENDİĞİNİ BULDUM BU GÜZEL GÜL SİTENİN GÜLÜNE
d0d701b3e0_00000496.gif
BENDEN....

güzel kardeşim benim..Allah razı olsun, çok güzel bir güldü..sizler de gülsünüz..çok duygulandırdınız beni. çok çok teşekkür ederim güzel kardeşim.. Rabbim o güzel gönlünüze göre versin inşallah her daim..hep birlikte nice güzel yıllara inşallah..Rahman'a emanet ol Damla kardeşim ..selam ve dua ile..B)

beyazgulresimleri06rq6.jpg

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
S.aleyküm Mutlu Yıllar :D :D Şaka bi yana Ne güzel Böyle 1 yıl geçirmek ...

Allah Razı Olsun Siteye üye olmadan önce sizlerin değerli konu ve yorumlarıyla Çok Şey Öğrendim iyiki varsınız :)

ve aleyküm selam kardeşim. Allah razı olsun. ecmain, sağolasınız. 1 yıl geçirebilmek güzel bir şey gerçekten..Allah devamını görmeyi nasip etsin cümlemize...teşekkür ederim kardeşim. sizler de iyi ki varsınız..

selam ve dua ile..B)

nigdeli

Kayıtlı Kullanıcı
d0d701b3e0_00000496%5B1%5D.gif

NİCE YILLARA... BUDA BENDEN HEDİYE...İLK DEFA RESİM KOYDUM İNŞALLAH ÇIKAR...ÇIKMASSA AFFALO...
RABBİM SİZİ BU SİTEDEN AYIRMASIN ÇÜNKÜ BU SİTENİN DEGERLİ GÜLLERİNDEN BİRİSİNİZ....TALİP AMCAMIN DEDİĞİ GİBİ SEN KAAN ERDEM ABİ NİGDELİ KARDEŞİM CEVDET ABİ VE HAFİZE ABLA HEMEN ISINDIRIYORLAR RABBİM SİZLERDEN RAZI OLSUN....
RABBİME EMANETSİNİZ...

selamun aleyküm..Rabbim razı olsun güzel kardeşim. Çok teşekkür ederim güzel görüşünüz için.
Bu sizin de sıcaklığınızdan kaynaklanıyor emin olun ;) çok uzun süredir varmışsınız gibi geliyor :) Rabbim faydalı paylaşımlarınızı daim eylesin inşaALLAH..güzelliklerde buluşmak üzere kardeşim..hayırlı cumalar.. B)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt