Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Sitede 1. Yilim (1 Kullanıcı)

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
Ve aleyküm selam;
Rabbim daim etsin inşallah.Ben sizin kadar eski üye değilim daha yeni sayılırım ama bu geçen zaman içinde bile çok keyif aldım.Hep birlikte inşallah daha nice paylaşacağımız konularımızın olması ümidiyle.

Selametle

ne güzel kardeşim, Rahman bu güzel sitenin güzelliklerini yaşayabilmenizi, istifade etmenizi nasip eylesin inşallah..daim olmanız dileğiyle..

güzel temennileriniz için teşekkürler. selam ve dua ile.

Ahmet&Gizem

Kayıtlı Kullanıcı
Daha Nice Senelere Inşallah Yazdiğiniz Ve Bizimle Paylaştiklarinizin Bana çok Faydasi Oldu Rabbim Daim Etsin Inşallah

islam_güneşi

Kayıtlı Kullanıcı
nice seneler inşallah.Allah da bize nasip eder böyle 1. seneleri ve daha nicelerini.paylaşımlarınız için teşekkürler.Allah devamını da göstermeyi nasip etsin.iyi ki üye oldunuz.selamet ile...

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
SA GÜZEL KARDEŞİM.BENDE SİZİN FAYDALI PAYLAŞIMLARINIZI TAKİP EDİYORUM ALLAH RAZI OLSUN.DAHA NİCE YILLARDA KARDEŞLİĞİMİZİN DEVAMINI DİLERİM.SELAMETLE KAL.

ve aleyküm selam değerli kardeşim. çok teşekkür ederim. Allah razı olsun. Amin, Rabbimiz kardeşliğimizi daim eylesin inşallah. sağolasınız. selam ve dua ile.

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
benim 1 yıl değil 1 günüm
umuyorum ki benimde burda sizin gibi 1 yılımı geçiririm.
allah razı olsun nice mutlu yıllara

İnşallah kardeşim.. Rabbimiz nice güzel senelere eriştirsin bizleri.. Allah cümlemizden razı olsun. güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim. selam ve dua ile.

talipamca

Kayıtlı Kullanıcı
Yeğen'ime Amca'sindan

Yeğen'ime Amca'sindan

Ve aleyna Aleyküm Selam;
ElhamdülillahiRabbilalemin
Allahümme Salli Ala Seyyidina Muhammedin ve Ala Ali Seyyidina Muhammed(SAV)

Çok geç kalmış bir mesaj gibi bu saate kalmamın nedeni yanılmıyorsam "teknik" bir arızadan kaynaklanmış,Sizin sayfayı alıntı ile mesaja dahil edince,herhalde grafik fazlalığından mesajın yükünü kaldıramadı galiba,ben hiç anlamadığım için problemin ondan meydana geldiğine yordum.

Üye olduğum günden beri Kaan kardeşim olsun,siz olun gerçekten samimi mesajlarınızla hemen sitemize ısınmama bir de benim her yaştan insanla çabucak samimiyet kurabilme fitri özelliğim mi diyeyim artık, kendimi sanki çok uzun süredir buranın bir üyesi gibi hissetmeme sebep oldu.

Rabbim gayretli çalışmalarınızı hem sizin,hem de bunlardan istifade eden kardeşlerimiz açısından bereketli kılsın inşaallah. İlimden sonuna kadar nasibdar ve İlminle de amel etmeyi size bahşeylemesini niyaz ediyorum Allah Zül Celal Hazret'lerinden.

Nice yıllara kardeşlerinizle birlikte sağlık ve esenlikle erişebilmenizi,Rabbimin her işinize kolaylıklar vermesini, her daim yar ve yardımcınız(bizlere de) olmasını niyaz ediyorum.

Selam ve dua ile Allah(CC)'a emanet olunuz....

meltem

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
sonsuznurr.blogcu.com
Güzel kardeşim...nice hayırlı sener daha geçirmeni diliyorum...Allaha emanet ol selametleB)

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
Daha Nice Yillara Güzel Paylaşimlara Diliyorum,aliye Kardeşim...bende Yeniyim Daha Ama Burda Bu Sitede Olmaktan çok Mutluyum.....iyiki Tesadüfen Bu Siteyi Bulmuşum,iyiki Sizleri Tanidim.....allah .c.c. Senden Ve Bütün üyelerden Razi Olsun.....a.e.ol.dua Ile....

selamün aleyküm ablam..sağolun..Allah razı olsun sizden de.. çok teşekkür ederim. tevafuken bulduk dersek inşallah daha güzel olur.. ben de burada olduğum için çok mutluyum.. Rabbimiz, kardeşliğin bilincinde olarak hayırlı paylaşımlarla nice yıllara eriştirsin cümlemizi inşallah..güzel temennileriniz için tekrar teşekkürler..Rahman'a emanet olun. dua ile.

Resul Aydın

Kayıtlı Kullanıcı
Esselamün aleyküm ve rahmetullahi ve berekatühü..Hamd, Allah'a; salat ve selam, Resulullah Hz. Muhammed (s.a.v) ve onun pak ehl-i beytinin üzerine olsun..

Kainatın yegane sahibi Yüce Allah'a layık kul, Habib-i Zişan'ına yaraşır ümmet olmak gayesinde olan,
Hepsi birbirinden değerli büyüklerim ve kardeşlerim..Bu değerli sitede başta emeği geçen, bu güzel ve sıcak kardeşlik ortamının bizlere ulaşmasına vesile olan ve burayı bizler için güzelden de daha güzel hale getirmek için uğraş veren, birarada kardeşçe bulunmamıza imkan sağlayan yöneticilerimizden ve siteye birbirinden güzel, değerli ve yararlı paylaşımlarıyla renk katan, emek veren, tüm kardeşlerimizden Rabbimiz c.c her iki cihanda da razı olsun inşallah. bugün, bu güzide siteye katılışımın 1. yılı oluyor.. geçen 1 sene benim için öylesine anlamlı ve güzel geçti ki, bu zaman diliminin nasıl geçtiğini anlayamadım. 1 yıllık zaman zarfında sitede çok şey öğrendim. sizlerin birbirinden güzel ve değerli paylaşımlarını kendimde harmanlayarak, sizlerden öğrendiklerimi hayata geçirmeye azmederek, kısacası kendime çok şey katarak kendimi daha da geliştirmeyi amaç edindim burada.. o güzel ve değerli paylaşımlarda emeği geçen herkesten Rabbimiz c.c ebeden razı ve memnun olsun inşallah.. Rabbim devamını getirmeyi nasip etsin cümlenize...Allah c.c bu kıymetli gayretlerinizin karşılığını her iki cihanda da kat be kat lütfetsin sizlere inşallah..burada kazandığım birbirinden kıymetli dostlarıma, kardeşlerime her zaman yanımda oldukları için onlarla beni karşılaştıran Rabbime şükür, kendilerine ise teşekkür ediyorum..zira benim için burayı daha da güzelleştiren o mucize sır : '' dostluk ve kardeşlikleri'' idi..Rabbim onlardan da her daim razı olsun..

Allah rızasını gaye edinerek, yalnızca O'nun memnuniyetini ve hoşnutluğunu dileyerek -şimdiye kadar olduğu gibi- burada bulunmaya gayret edeceğim..Rabbim sizlerle daha nice yıllara erişmemi nasip eylesin, birlikteliğimizi daim kılsın inşallah...

Can'ların asıl sahibine, kıymet verenlerin en hayırlısına emanet olun.. Selam ve dualar ile..B)B)B)

7.JPG

VEALEYNA ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM.

RABBİM, KARDEŞLİK DUYGULARI İLE NİCE YILLARA, BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİ BOZMADAN YÜRÜMEYİ NASİP ETSİN.

ALLAH"A EMANET, EMANETE SAHİP OLUNUZ
SELAM VE DUA İLE

<DAMLA>

Kayıtlı Kullanıcı
d0d701b3e0_00000496%5B1%5D.gif

NİCE YILLARA... BUDA BENDEN HEDİYE...İLK DEFA RESİM KOYDUM İNŞALLAH ÇIKAR...:)ÇIKMASSA AFFALO...
RABBİM SİZİ BU SİTEDEN AYIRMASIN ÇÜNKÜ BU SİTENİN DEGERLİ GÜLLERİNDEN BİRİSİNİZ....TALİP AMCAMIN DEDİĞİ GİBİ SEN KAAN ERDEM ABİ NİGDELİ KARDEŞİM CEVDET ABİ VE HAFİZE ABLA HEMEN ISINDIRIYORLAR RABBİM SİZLERDEN RAZI OLSUN....
RABBİME EMANETSİNİZ...B)

<DAMLA>

Kayıtlı Kullanıcı
BULDUM BULDUM :K NASIL EKLENDİĞİNİ BULDUM BU GÜZEL GÜL SİTENİN GÜLÜNE
d0d701b3e0_00000496.gif
BENDEN....

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
Selamün aleyküm..Ne mutlu ..1 sene geçmiş...Allah(c.c) bizleri bu çatı altında birçok yıl geçirmemizi ve kardeşliğimizin bozulmadan daha da gelişmesini nasip etsin inşallah...
amin...

bu sitede okadar faydalı bilgilerin olduki 1 sene değil 5 10 senelik üyeymiş gibi hissediliyor.. Yani ne güzel 1 sene boyunca bir çok bilgilere ulaştık rabbim hep böyle
güzel bilgilerden faydalanmamızı nasip etsin inşallah..
Amin.....

Allah(c.c)'ya emanet olun......

birgl.gif

ve aleyküm selam Resul kardeşim. haklısınız, bana da bazen öyle geliyor :)... yıllardır burdaymışım gibi... bu kardeşliği hissettirebilen sizlerden ebeden razı olsun inşallah Rabbim.. bilgi ortamının yanısıra güzel bağlar da oluşuyor burada.. benim için en büyük artılarından biri de buydu bu sitenin..sağolasınız kardeşim.çok teşekkür ederim güzel temennileriniz ve dualarınız için.ecmain inşallah..

Allah'a emanet olun. selam ve dua ile..

gecekondu

Kayıtlı Kullanıcı
S.aleyküm Mutlu Yıllar :D :D Şaka bi yana Ne güzel Böyle 1 yıl geçirmek ...

Allah Razı Olsun Siteye üye olmadan önce sizlerin değerli konu ve yorumlarıyla Çok Şey Öğrendim iyiki varsınız :)

Kaan Erdem

Yönetici
değerli kardeşim aliye..sabah gördüm ve cevabımı yazdım forumunuza..ama bir şey eksikti...oda hediyem..işe çıkarken baktığımdan vakit dardı...o yüzden hediyemi şimdi kabul edin..daha nice senelere inşaALLAH..selam ve dua ile kalın selametle kardeşim....sitede 1.yılınızı doldurmanızın hediyesi...

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
Esselemü alayküm verahmetullahi vebereketuh
Faydalı ve güzel olan paylaşımlarınızdan alarak bilgilerimize bilgi ekledik,Allah c.c. sizden razı olsun.Rabbim yapmış olduğunuz ibadetleri ve yapacak olduğunuz ibadetleri dergahı izzetinde kabul ve makbul eylesin.amin.....

ve aleyküm selam kardeşim.. ne mutlu bir şeyler verebilmişsem..ben de sizlerden çok şeyler aldım.. Rabbimiz ebeden razı olsun inşallah.. ecirlerinizi en güzel şekilde versin inşallah kardeşim..güzel duanıza amin..teşekkür ederim. selam ve dua ile.

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
S.a.aliye Kardeşim.birlikte Daha Nice Yillara.rabbim Doğru Yolda Birleşmek Nasip Etti Ayirmasin.a.e.o.

ve aleyküm selam ablam..Amin amin hep birlikte inşallah..ne mutlu ablam..Birleştiren Rabbimize şükür..Allah razı olsun güzel temennileriniz için. selam ve dualarımla..B)

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm Kardeşim Daha Nice Yillara Inşallah Allah Razi Olsun Rabbime Emanetsiniz

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
Ve aleyküm selam, yüreği güzel, paylaşımları değerli, varlığı gerekli kardeşim. Rabbim daha nice senelere ulaştırsın inşaAllah hayırlısıyla cümlemizi. Allah C.C. razı olsun, hakkını helal et...Allah'a C.C. emanet ol, selam ve dua ile...

ve aleyküm ablacım ;)
Allah razı olsun güzel düşünceleriniz için.. çok teşekkür ederim..B)B)B) sizler de öylesiniz ablam.Birlikte nice senelere inşallah..est. hakkım yok, varsa da helaldir.. siz de helal edin inşallah..Rabbimize emanet olun. selam ve dua ile.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt