Esselamün aleyküm ve rahmetullahi ve berekatühü..Hamd, Allah'a; salat ve selam, Resulullah Hz. Muhammed (s.a.v) ve onun pak ehl-i beytinin üzerine olsun..
Kainatın yegane sahibi Yüce Allah'a layık kul, Habib-i Zişan'ına yaraşır ümmet olmak gayesinde olan,
Hepsi birbirinden değerli büyüklerim ve kardeşlerim..Bu değerli sitede başta emeği geçen, bu güzel ve sıcak kardeşlik ortamının bizlere ulaşmasına vesile olan ve burayı bizler için güzelden de daha güzel hale getirmek için uğraş veren, birarada kardeşçe bulunmamıza imkan sağlayan yöneticilerimizden ve siteye birbirinden güzel, değerli ve yararlı paylaşımlarıyla renk katan, emek veren, tüm kardeşlerimizden Rabbimiz c.c her iki cihanda da razı olsun inşallah. bugün, bu güzide siteye katılışımın 1. yılı oluyor.. geçen 1 sene benim için öylesine anlamlı ve güzel geçti ki, bu zaman diliminin nasıl geçtiğini anlayamadım. 1 yıllık zaman zarfında sitede çok şey öğrendim. sizlerin birbirinden güzel ve değerli paylaşımlarını kendimde harmanlayarak, sizlerden öğrendiklerimi hayata geçirmeye azmederek, kısacası kendime çok şey katarak kendimi daha da geliştirmeyi amaç edindim burada.. o güzel ve değerli paylaşımlarda emeği geçen herkesten Rabbimiz c.c ebeden razı ve memnun olsun inşallah.. Rabbim devamını getirmeyi nasip etsin cümlenize...Allah c.c bu kıymetli gayretlerinizin karşılığını her iki cihanda da kat be kat lütfetsin sizlere inşallah..burada kazandığım birbirinden kıymetli dostlarıma, kardeşlerime her zaman yanımda oldukları için onlarla beni karşılaştıran Rabbime şükür, kendilerine ise teşekkür ediyorum..zira benim için burayı daha da güzelleştiren o mucize sır : '' dostluk ve kardeşlikleri'' idi..Rabbim onlardan da her daim razı olsun..
Allah rızasını gaye edinerek, yalnızca O'nun memnuniyetini ve hoşnutluğunu dileyerek -şimdiye kadar olduğu gibi- burada bulunmaya gayret edeceğim..Rabbim sizlerle daha nice yıllara erişmemi nasip eylesin, birlikteliğimizi daim kılsın inşallah...
Can'ların asıl sahibine, kıymet verenlerin en hayırlısına emanet olun.. Selam ve dualar ile..B)B)B)