RE: Site arkadaşlarım,kardeşlerim...
)))
Estağfirullah mübarek kırılırmıyım sana, affetmek ne demek, hakkını helal et asıl ben üzdüysem seni özür dilerim... ne yapayım benim de huyum kurusun dilim biraz sivridir... zan altında da değilsin merak etme açıklama yapmasına da gerek yok bu siteye ait olmayan şahısların...
B) emanet edilenlerin en güzeline emanet ol toprağım...s.a...B)
Selamün aleyküm;ZEHRA MELEK yazdı:
v.a. slm.ferit
selamün aleyküm;
mübarek insan ben de senin yazdığına kırıldım açıkçası karalamak ne demek ya ben öyle bi ifademi kullandım orda lavuğun yazdığına dikkatli bak ondan sonra itham et kırk yıllık arkadaş gibi yazıyor ve seni bu konuda kesinlikle kınamadım...sadece densize uyarıydı yaptığım, kusura bakma forumu böyle işgal ettim...sözlerim yanlış anlaşıldı ama olsun hakkını helal et...s.a...
dün gece gördüm yazılanları ve o vakitte beynimden vurulmuşa döndüm sinirlerim bozuldu....
kusura bakma yazdıklarım sanaymış gibi göründü herhalde,lütfen üzerine alınma...
karalamak sözü yanlız o şahıs için yazıldı...kime ve ne yazdığını düşünmeden yazmış.
abim,sen benim hemşerim-abimsin yaaa gerçekten kırmak istemem
kırdıysam yanlış anlaşılmaya sebep olduysam senden özürdilerim...
ferit abim afettin demııı.....
seni gönlümün sultanına emanet ediyorum....slm ve dua ile....B)
Estağfirullah mübarek kırılırmıyım sana, affetmek ne demek, hakkını helal et asıl ben üzdüysem seni özür dilerim... ne yapayım benim de huyum kurusun dilim biraz sivridir... zan altında da değilsin merak etme açıklama yapmasına da gerek yok bu siteye ait olmayan şahısların...
B) emanet edilenlerin en güzeline emanet ol toprağım...s.a...B)