Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bir sey sormak istiyorum mesala bir seyye bakıp ondan etkilenip YARABBİM NE KADAR BÜYÜKSÜN ne güzelsin muhdesemsin demekte sirke girermi? Benim içimde bir derttir bu çünkü insanlar için kullanılan kelimeler rabbim için kullaniılmamalı ama ne diyebiliriz nasıl cümleler kurabiliriz bence böyle kelimeler DAHA BİR ARAYA GELMEDİ soruma cvp veririseniz cok sevinirim ALLAHA EMANET OLUN
gerçekten bilmediğimiz duymadığımız ne çok şey var.ve belki de bilmeden işlediğimiz günahlar.Allah ım inşallah affeder.sadace onun affına sığınabiliyoruz.mağfiret dileyebiliyoruz.Allah ım bizleri bağışlanan hayırlı kullarından eylesin.paylaşımınız gerçekten çok değerli.Allah Razı Olsun...
okurken bi taraftanda kendimi sorguladım
allah her yere demek diye yazıyor ben bunu çok kullanıyorum çocuğum anne allah nerde diye sorunca bende her yerde diye cevap veriyorum
Selamun aleyküm,
Paylaşım için teşekkür ederim,
Bilmeden işlediğimiz günahlardan Allah'a cc. sığınırız...
İnşallah daha bilinçli mümin ve mümineler olacağız.
Selametle..
s.a. Paylaşım çok güzel,Allah razı olsun..Yüce Rabbimiz, Bizi Sirke düsmekten ve GizLi sirk yapmaktan,Şeytanın binbir türlü hilelerinden ,Nefsimizin zevk isteklerinden ve Azabından Korusun..