Dostlar hikayem uzundur ama yardımınıza, duanızada ihtiyacım olduğu aşinadır.. Yıllar önce namazında niyazında bir insan iken şuan ise bunlardan çok uzağım bırakın namaz kılmayı inancımı dahi kaybettim bunda yaşadığım sıkıntıların etkisi çoktur nişanlımı trafik kazasında kaybettim, ailede hiç huzur yok. Güzel bir işim var güzel bir hayatım var iyi dostluklarım var ama hiçbirisi benim mutlu olmamı sağlamıyor ne zaman namaz kılmaya niyet etsem namaz esnasında aklımdan türlü türlü şeyler geçiyor "varolmayandan bir safsatadan ibaret olandan medet umuyorsun diyorum kendı kendıme" vb şeyler yaptığımın hata oldugunun farkındayım ama bununda önüne geçemiyorum adeta beynimi kemiriyor herşey her yaptığım ibadette rabbime yaklaşmak için yaptığım her eylemimde düşüncelerim mutlaka kulağıma birşey fısıldıyor ve ben buna engel olamıyorum dostlar.. Sizden dualarınızı, önerilerinizi bekliyorum ben kötü birisi değilim hiçbir kötü alışkanlığım insanlara hiçbir zararım yoktur ama bu düşüncelerdende kurtulmak istiyorum burayada sırf bunun için üye oldum belki bir dua belki bir öneri şimdiden teşekkür ederim...