Kaan Erdem
Yönetici
selamünaleyküm çok güzel bir konu yazacaklarımı kimse üstüne alıp saldırı tarzda şahsıma rica ediyorum cevap yazmasın ben tanıdıklarım ve karşılaştıklarım için yazıyorum...
sigara hiç içmedim ve içmeyeceğin inşALLAH..
sigara içenden hoşlanmıyorum...
sigara kokusundan nefret ediyorum ve tiksiniyorum....
mesela işe giderken genelde şirket servisini kullanırım sabahın köründe şahıs kız yada erkek ikisi içinde geçerli zehir gibi içmiş ve dehşet bir koku üstüne sinmiş..arkadamda oturan biri nefes alıp verdikçe burnumun ağzımın içine o sigara kokulu soluğu giriyor ve midem bulanıyor....
bu şahıslar birde ağızlarını kapamadan aksırık yada şiddetli öksürme ile hepten beni etkisiz hale getiriyor...
saygı yok toplum içinde hal ve hareketlere dikkat etme yok sonra başkalarına bu konularda haksızlık yapılıyor nasıl mı yukarıda belirttiğim gibi...en büyük sıkıntım bu işte..sigara içenler tarafından...
bunuda mümkün olduğunca kesip biçerek konuyu sizle paylaşmış oldum...
selam ve dua ile kalınız selametle...
sigara hiç içmedim ve içmeyeceğin inşALLAH..
sigara içenden hoşlanmıyorum...
sigara kokusundan nefret ediyorum ve tiksiniyorum....
mesela işe giderken genelde şirket servisini kullanırım sabahın köründe şahıs kız yada erkek ikisi içinde geçerli zehir gibi içmiş ve dehşet bir koku üstüne sinmiş..arkadamda oturan biri nefes alıp verdikçe burnumun ağzımın içine o sigara kokulu soluğu giriyor ve midem bulanıyor....
bu şahıslar birde ağızlarını kapamadan aksırık yada şiddetli öksürme ile hepten beni etkisiz hale getiriyor...
saygı yok toplum içinde hal ve hareketlere dikkat etme yok sonra başkalarına bu konularda haksızlık yapılıyor nasıl mı yukarıda belirttiğim gibi...en büyük sıkıntım bu işte..sigara içenler tarafından...
bunuda mümkün olduğunca kesip biçerek konuyu sizle paylaşmış oldum...
selam ve dua ile kalınız selametle...