Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Sigara içiyor musunuz? (2 Kullanıcı)

Sigara içiyor musunuz?

• Evet, içiyorum

Oylama: 0 0.0%
  • Hayır, hiç içmedim..

• Önceden içiyordum ama bıraktım.

• Bırakmayı istiyorum.

• Bırakmak istemiyorum.

• Kullanılan toplam oy
    0

Kaan Erdem

Yönetici
selamünaleyküm çok güzel bir konu yazacaklarımı kimse üstüne alıp saldırı tarzda şahsıma rica ediyorum cevap yazmasın ben tanıdıklarım ve karşılaştıklarım için yazıyorum...

sigara hiç içmedim ve içmeyeceğin inşALLAH..
sigara içenden hoşlanmıyorum...
sigara kokusundan nefret ediyorum ve tiksiniyorum....

mesela işe giderken genelde şirket servisini kullanırım sabahın köründe şahıs kız yada erkek ikisi içinde geçerli zehir gibi içmiş ve dehşet bir koku üstüne sinmiş..arkadamda oturan biri nefes alıp verdikçe burnumun ağzımın içine o sigara kokulu soluğu giriyor ve midem bulanıyor....

bu şahıslar birde ağızlarını kapamadan aksırık yada şiddetli öksürme ile hepten beni etkisiz hale getiriyor...

saygı yok toplum içinde hal ve hareketlere dikkat etme yok sonra başkalarına bu konularda haksızlık yapılıyor nasıl mı yukarıda belirttiğim gibi...en büyük sıkıntım bu işte..sigara içenler tarafından...

bunuda mümkün olduğunca kesip biçerek konuyu sizle paylaşmış oldum...

selam ve dua ile kalınız selametle...

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı
selamünaleyküm çok güzel bir konu yazacaklarımı kimse üstüne alıp saldırı tarzda şahsıma rica ediyorum cevap yazmasın ben tanıdıklarım ve karşılaştıklarım için yazıyorum...

mesela işe giderken genelde şirket servisini kullanırım sabahın köründe şahıs kız yada erkek ikisi içinde geçerli zehir gibi içmiş ve dehşet bir koku üstüne sinmiş..arkadamda oturan biri nefes alıp verdikçe burnumun ağzımın içine o pis soluğu giriyor ve midem bulanıyor....

bu şahıslar birde ağızlarını kapamadan aksırık yada şiddetli öksürme ile hepten beni etkisiz hale getiriyor...

saygı yok toplum içinde hal ve hareketlere dikkat etme yok sonra başkalarına bu konularda haksızlık yapılıyor nasıl mı yukarıda belirttiğim gibi...en büyük sıkıntım bu işte..sigara içenler tarafından...

sa kardeşim.niye saldırıya geçelimki çok haklısın çok.bu arada geçen yazdığın formu bulamadım.hani rahatsızdım ya.selametle kal.

keltepe

Kayıtlı Kullanıcı
Içmiyorum ....

Yanimda Içenide Istemiyorum.....

Inşallah Sigara Içen Kardeşlerim Allahin Izniyle Birakirlar...

EBRARNISA

Kayıtlı Kullanıcı

mesela işe giderken genelde şirket servisini kullanırım sabahın köründe şahıs kız yada erkek ikisi içinde geçerli zehir gibi içmiş ve dehşet bir koku üstüne sinmiş..arkadamda oturan biri nefes alıp verdikçe burnumun ağzımın içine o sigara kokulu soluğu giriyor ve midem bulanıyor....

SELAMÜN ALEYKÜM. SİGARA .İÇMEYENLERİN YANLARINDA İÇİLMESİNDEN NASIL ETKİLENDİĞİNİ ÇOK GÜZEL DİLE GETİRMİŞSİNİZ. ÜSTELİK YAPILAN ARAŞTIRMALARDA AKTİF İÇİCİLERDEN ÇOK PASİF İÇİCİLERİN ETKİLENDİĞİ SONUCUNA VARILMIŞ.
BENİMDE ÇALIŞTIĞIM ORTAMDA BİR ABİMİZ ÇOK İÇİYOR. RESMEN NEFES ALAMIYORUM DUMANDAN ...
SELAM VE DUA İLE KALIN....

_Resul_

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün aleyküm Birkere ağzıma sürmüştüm oda şöyleydi..

Misafir vardı bana demişti şu sigarayı yakarmısın diye ocaktan yakarken ağzıma sürmüştüm ogünden bu güne hiç ağzıma sürmedim..ozman da küçüktüm tabi..Allah(c.c)'ya emanet olun..

sevgi dinc

Kayıtlı Kullanıcı
hıç içmedim
allah içenleri biran önce bırakmaları için yardım etsın

Sevgi Gülü

Kayıtlı Kullanıcı
allah a çok şükür hiç kullanmadım inşallah çocuklarımda içmez

rkycskn

Kayıtlı Kullanıcı
Allah'a şükür hiç içmedim içenleri de hiç anlamıyorum zaten. İnsan nasıl olurda kendi kendini zehirler ve bunun içinde bir sürü para verir akıl almıyor... Rabbimizin bize emanet ettiği bu bedene çok iyi bakmalıyız onu bu şekilde zehirlersek sonra hesabını nasıl veririz...

gecekondu

Kayıtlı Kullanıcı
Allah'a şükür hiç içmedim içenleri de hiç anlamıyorum zaten. İnsan nasıl olurda kendi kendini zehirler ve bunun içinde bir sürü para verir akıl almıyor... Rabbimizin bize emanet ettiği bu bedene çok iyi bakmalıyız onu bu şekilde zehirlersek sonra hesabını nasıl veririz...

Sigarayı içmeyenler bakımından demesi çok kolay oluyo hem bir sürü para verip hem kendini zehirliyo demesi :(

bu illete bir defa başlaması yeterli bırakması ben bırakamadığım için bırakması ne kadar zordur bilemem inş sizler başlamassınız ....

SİGARAYA SON BİR GÜN ELBET BAŞARACAM BIRAKMAYI :A:B​

sultanayar

Kayıtlı Kullanıcı
ben içmiyorumda eşim birini yakıyor birini söndürüyor zavallım o da bırakmak istiyor ama olmuyor.bırakır inş.

@ebruli

Kayıtlı Kullanıcı
ne yazikki bende sigara iciyorum.cok kez birakmayi deniyorum ama yapamiyorum:(yapamadigimdanda kendime cok kiziyorum.irademe sahip cikamiyorum diye.yuce rabbim islah etsin azim versinde biz icenleri bu illetten kurtarsin.

bbuussrraa

Kayıtlı Kullanıcı
bende içmiyorum çok şükür ama nişanlım içiyor ben de bırakması için üsteliyorum inş askerden sonra bırakıcam diyor inş:)tabiki bi kere alışınca bırakması zor oluyordur içmeyenler için demesi kolay gerçekten ama benim iki dayımda 35 yaşından sonra bıraktı isteyince oluyor inşallah bi gün herkes bırakır Allaha emanet olun

rkycskn

Kayıtlı Kullanıcı
Sigarayı içmeyenler bakımından demesi çok kolay oluyo hem bir sürü para verip hem kendini zehirliyo demesi :(

bu illete bir defa başlaması yeterli bırakması ben bırakamadığım için bırakması ne kadar zordur bilemem inş sizler başlamassınız ....

SİGARAYA SON BİR GÜN ELBET BAŞARACAM BIRAKMAYI :A:B​

Kusura bakma haklısın belkide içmediğim için söylemek kolay oluyor. Rabbim inşallah sigarayı bırakmanı nasip eder, en kısa zamanda bırakırsın inşallah...

gecekondu

Kayıtlı Kullanıcı
Kusura bakma haklısın belkide içmediğim için söylemek kolay oluyor. Rabbim inşallah sigarayı bırakmanı nasip eder, en kısa zamanda bırakırsın inşallah...

Allah (c.c.) razı olsun dualarından dolayı inş bu konuları konuşmamla olmuyo artık uygulamaya geçmek lazım sanırım :( Evet şu dk dan sonra bir kez daha denemeye çalışcam inş.. Allah(c.c.) emanet ol ..

Sevgi Gülü

Kayıtlı Kullanıcı
Eşim Sigara Kullaniyor çok Kötü Evde Biri Içince çocuklarda Kokusundan Etkileniyor Gerçektende Kullanmayan Insanlara Sigara çok Kötü Kokuyor .

ÖmerB

Kayıtlı Kullanıcı
şu yeni şeyy
elektronik sigara ben ondan kullanıyorum şu an
mükemmel
günde 2 paket marlboro içen ben şimdi 7 gündür içmedim
canımda istemiyor!!!
bu elektronik sigara yardımcı oluyor..el ve ağız alışkanlığı
dumanıda var ama nikotin yok koku yok
hayat rengarenk:))

sa
kardeşim şu elektronik sigaradan biraz bahsedermisin bende bu sıralar nerdeyse 1,5 paket içmeye başladım..

Allaha emanet olun

Selametle

monece

Kayıtlı Kullanıcı
Ağzima Sürmedim Merak Bile Etmiyorum Içenlerede Inşallah En Kisa Zamanda Birakirlar Diye Dua Ediyorum

_emrah_

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm
Ben Onu Birakiyorum Ama O Beni Birakmiyor... Igrenç Bi Durum....

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt