Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Sigara içiyor musunuz? (3 Kullanıcı)

Sigara içiyor musunuz?

• Evet, içiyorum

Oylama: 0 0.0%
  • Hayır, hiç içmedim..

• Önceden içiyordum ama bıraktım.

• Bırakmayı istiyorum.

• Bırakmak istemiyorum.

• Kullanılan toplam oy
    0

merdiven

Kayıtlı Kullanıcı
yaklaşık 23 senedir sigara içiyorum ama öyle söylenildiği gibi sıkıntıdan falan değil ,bu el ve ağız alışkanlığı hiç bırakmaya teşebbüs etmedim ama bu elektronik i deneye bilirim çünkü küçük oğlum sigara içmemi istemiyor .Bana tavır koyuyor ..............

2.diriliş

Kayıtlı Kullanıcı
selam aleykum ben on yıldır sigara içiyorum nasıl ne zaman bırakacam bilmiyorum bana yardımcı olurmusunuz Allah razı olsun

gecekondu

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm bende 5 yıldır kullanıyorum gençliğimin katilisin SİGARa :A

Çok denedim bırakmayı Bırakamıyorum İçmeyen kardeşlerimiz ne olur denemesin bile :(

Bırakmak isteyenlerdenim

ozlemkoca

Kayıtlı Kullanıcı
Sigara Ya Hayir.

Sigara Ya Hayir.

Hayir Içmiyorum çokkk şükür..

eminn_

Kayıtlı Kullanıcı
Allaha şükür bende içmedim ve içmiyorum Allahın izniylede içmiycem yanımda sigara içen insandan bile nefret ederim....

-Ammar Bin Yasir-

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm hayırlı cumalar sigarayı degil içmek kokusundan bile nefret ediyorum aslında çok kötü birşey insan dumaan olup giden birşeye nasıl para veriyor ben böyle düşünüyorum ama evdekileri zapdedemiyorum ne yazıkki

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı
malesef içiyoırum ve daha kötüsü 29 yaşındayım ve mide onikibağırsak arasında yara teşhisi konuldu.acil bırakmam gerekiyor ama bırakamıyorum.bu gidişle kansere çevirecek yinede içiyorum.allah beni ıslah etsin

gecekondu

Kayıtlı Kullanıcı
malesef içiyoırum ve daha kötüsü 29 yaşındayım ve mide onikibağırsak arasında yara teşhisi konuldu.acil bırakmam gerekiyor ama bırakamıyorum.bu gidişle kansere çevirecek yinede içiyorum.allah beni ıslah etsin

s.aleyküm abla sigarayı bırakmak o kadar zor olmasa gerek... geçmiş olsun bu arada inşallah kötü bi hastalıkla karşılaşmazsınız bu sigara yüzünden...

GELİN HEP BERABER BIRAKALIM :B:B altı üstü duman yaa içince bişey anladığımızda yok

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı
s.aleyküm abla sigarayı bırakmak o kadar zor olmasa gerek... geçmiş olsun bu arada inşallah kötü bi hastalıkla karşılaşmazsınız bu sigara yüzünden...

GELİN HEP BERABER BIRAKALIM :B:B altı üstü duman yaa içince bişey anladığımızda yok
allah razı olsun kardeşim.rabbim hiç kimseye bu acıyı yaşatmasın.daha 2 gün önce acile kaldırıldım.ve halen uslanmadım.yazıklar olsun bana.

-Ammar Bin Yasir-

Kayıtlı Kullanıcı
ablacım ian cok ayıp bile bile insan intahar eder mi hiç Allah korusun kanser olsan ne olur halin bence nefsinle bir savaş verip bırakabilirsin inan ki katlanacagın sorunlardan daha kolay üstesinden gelirsin sana güveniyoruz:B

firdes

Kayıtlı Kullanıcı
ablacım ian cok ayıp bile bile insan intahar eder mi hiç Allah korusun kanser olsan ne olur halin bence nefsinle bir savaş verip bırakabilirsin inan ki katlanacagın sorunlardan daha kolay üstesinden gelirsin sana güveniyoruz:B

ESSELAMUNALEYKÜM VERAHMETULLAHİ VEBEREKATUHU..
BEN DEĞİLDE ANNEM VE BABAM İÇİYORLAR..ANNEM CİĞERLERİNDEN FİLM ÇEKTİRDİĞİNDE,CİĞERLERİNDE DUMAN DAHİ YOKMUŞ..BAZILARI DUDAK TİRYAKİSİ OLUYORLARMIŞ..YANİ DUMANI İÇİNE BIRAKMADAN DIŞARI BIRAKIYOR..40 LI YAŞLARDALAR VE BAZEN BIRAKALIM DİYORLAR AMA Bİ HAREKETLİLİK OLMUYOR.
YANIMIZDA İÇİRMİYORUZ,İÇMİYORLAR AMA YAŞAMLARINI KISALTIYORLAR..
RABBİM SORMAZ MI BENİM VERDİĞİM ORGANLARINI NEDEN HASTA ETTİN DİYE..EMANETE İYİ BAKMALIYIZ İNŞALLAH..
SIHHATLİ,HAYIRLI ÖMÜRLER..:evet
SELAM VE DUALARIMLA..

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı
canım benim inan çok denedim.neler kullandım bir bilsen.yok zaten bu acıya daha fazla dayanamıyorum.kızımın nasıl ağladığı gözümün önünden gitmiyor.günde 2 paket içiyorum.ama bugün paketim yine yanımda sadece 1 tane içtim.niyetim bırakmak kesinlikle.

-Ammar Bin Yasir-

Kayıtlı Kullanıcı
canım benim inan çok denedim.neler kullandım bir bilsen.yok zaten bu acıya daha fazla dayanamıyorum.kızımın nasıl ağladığı gözümün önünden gitmiyor.günde 2 paket içiyorum.ama bugün paketim yine yanımda sadece 1 tane içtim.niyetim bırakmak kesinlikle.
Rabbim yardımcın olsun ablam benim sen ona tevekkül et yeter ki iste kuşkusuz O kullarını bunaltmaz seni seviyoruz Allah seni kızına bagışlasın

baba431

Kayıtlı Kullanıcı
inşAllah herkes kurtulur kurtulmasına da ben okadar denedikten sonra artık o beni bırakmadan ben onu bırakmıyacam dedim :) hem günah yönünden olaya bakacak olursam okadar eksiğim varki sigaraya sıra gelmiyo bile. selametle

mustafa_xtar

Kayıtlı Kullanıcı
inşAllah herkes kurtulur kurtulmasına da ben okadar denedikten sonra artık o beni bırakmadan ben onu bırakmıyacam dedim :) hem günah yönünden olaya bakacak olursam okadar eksiğim varki sigaraya sıra gelmiyo bile. selametle
s.a baba431
senmi uzun zamandır görünmüyorsun benmi :)

EBRARNISA

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMÜN ALEYKÜM . ÇOK ŞÜKÜR SİGARA KULLANMIYORUM. KULLANMAK GİBİ BİR DÜŞÜNCEMDE OLAMAZ.
SİGARANIN DİNDEKİ YERİ , HELAL Mİ? HARAM MI ? DİYE ÇOK SORULAR SORULUR.
BU SORULARA VERİLEN CEVAPLARDA GENEL İTİBARİYLE KİMİ KESİN HARAM DER , KİMİ HARAMA YAKIN MEKRUH ....İŞ BÖYLEYKEN BİZ MÜSLÜMANLAR SİGARAYI BIRAKMADA NİÇİN YETERİ GAYRETİ SARFEDEMİYORUZ ???
İÇKİNİN HARAM OLDUĞUNA DAİR AYET İNDİĞİNDE GÜNLERCE YOLLARDA İÇKİLER AKMIŞ, DUYAN DÖKMÜŞ, AĞZINDA DAHİ OLANLAR TÜKÜRMÜŞ...
TAMAM SİGARA İÇİN BİR AYET YOK , AMA BEDENE ZARAR VEREN ŞEYLER HARAM KILINMIŞ DEĞİLMİ?
BEN SİGARA KULLANMIYORUM , BAĞIMLISI DEĞİLİM, O NEDENLE BU KADAR RAHAT KONUŞUYOR OLABİLİRİM. BU KONUDA BANA GÜCENMEMENİZİ İSTİRHAM EDİYORUM.
RABBİM İÇENLERE BİRAN ÖNCE BIRAKMA İRADESİ VERSİN. SELAM VE DUA İLE KALIN.....

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm

Selamün Aleyküm

Ben az içiyorum paket falanda taşımıyorum günde 1 - 2 yani oda sıkıntıdan :gulegule

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt