Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

sigara içiyor musunuz? (3 Kullanıcı)

handan06

Kayıtlı Kullanıcı
RE: sigara içiyor musunuz?

HİÇ İÇMEDİM İNŞ.İÇENLERDE BIRAKIR

nohco

Kayıtlı Kullanıcı

insallah birakanlardan olurum istiyorum birakmayi hatta biraktim uzun zaman icmedim ama tekrar ictim simdi cesaretimde yok mahserde rabbimin huzuruna nasil cikacam fahri kainat efendimizin yuzunu gormek insallah nasip olursa nasil bakicam bilmiyorum cunku en buyuk gunahlardan biri olduguna inaniyorum ne kadar mekruh tur densede

seydi

Kayıtlı Kullanıcı

sEVGİLİ KARDEŞLERİM . Dinimizin o büyüklüğünü yeni keşfeden kardeşlerinizden biriyim. Allahıma çok şükür şimdi ihlas la namazımı kılmaktayım. 4 çocuk babasıyım. Şu anda bana göre dünyanın en mutlu babasıyım çünkü Mükemmel dinimi öğrendim. okuyorum, bilgi ediniyorum. O güzel, mübarek insanı tanıdıkça zaten , neden bu kadar geç kaldığıma üzülüyorum. Ama takdir edersinizki , çevremiz öyle bozukki kardeşlerim. uzaklaşmam çok zor oldu ama başardım. Şimdi aldığım bilgileri eşime çocuklarıma veriyorum. Ancak bazı konularda aydınlanma ihtiyacı duyuyorum. Sitemiz harika aslında ama, yinede kardeşlerimle bilgi alış-verişinde bulunmak istiyorum. mesela geriye dönük kaza namazlarımı ne zaman ve kılarken nasıl niyet edilir veya namazla, ibadetlerle ilgili bana yazarsanız daha mutlu olurum. Allah sizlerden Razı Olsun...

goksem

Kayıtlı Kullanıcı

İçmiyorum..

nurefsann

Kayıtlı Kullanıcı

selamun aleyküm
önceden içerdim arada tek tük içiyorum inş.bırakıcağım........

M DENIZ

Kayıtlı Kullanıcı

e_m_i_n yazdı:
Ravza_Nur yazdı:
Ömrümde 1-2 kez

Günde 1 paket

1 paketten çok

Bıraktım

Günde 1-2 dal

Hiç içmedim

Bundan daha 1 ay öncesine kadar içiyordum ama bıraktım şükür!
Bence kimse kendini kandırmasın bırakmak sadece ve sadece sizin elinizde ve isteğinizde olan bişi ,sizde şu nefsinize "dur bakalım !!!" deyin ve bir an önce kurtulun şu sigara belasından .

selamlar !
S.A KARDEŞ KUSURA BAKMA KONUYLA PEK İLGİSİ YOK AMA YUSUF İLAMDAN Bİ MSJ VAR ALTTA KİMLERİN SAYESİNDE MÜSLÜMAN OLMUŞ ACABA SADECE NERAK. A.E.O

nohco

Kayıtlı Kullanıcı

seydi yazdı:
sEVGİLİ KARDEŞLERİM . Dinimizin o büyüklüğünü yeni keşfeden kardeşlerinizden biriyim. Allahıma çok şükür şimdi ihlas la namazımı kılmaktayım. 4 çocuk babasıyım. Şu anda bana göre dünyanın en mutlu babasıyım çünkü Mükemmel dinimi öğrendim. okuyorum, bilgi ediniyorum. O güzel, mübarek insanı tanıdıkça zaten , neden bu kadar geç kaldığıma üzülüyorum. Ama takdir edersinizki , çevremiz öyle bozukki kardeşlerim. uzaklaşmam çok zor oldu ama başardım. Şimdi aldığım bilgileri eşime çocuklarıma veriyorum. Ancak bazı konularda aydınlanma ihtiyacı duyuyorum. Sitemiz harika aslında ama, yinede kardeşlerimle bilgi alış-verişinde bulunmak istiyorum. mesela geriye dönük kaza namazlarımı ne zaman ve kılarken nasıl niyet edilir veya namazla, ibadetlerle ilgili bana yazarsanız daha mutlu olurum. Allah sizlerden Razı Olsun...

seydi kardesim allah daim etsin insallah dun site yoneticisi kardesimizde soyledi bu sekilde merak edilen konulari soru sorun bolumune sorursan ana sayfada sag tarafta var bilen birinden dogru cevabi alirsin yanlis anlama bazen herkes bu konularda fikir beyan edince yanlis anlasilmalar oluyor amacim size bu sekilde yardimci olmak selametle kalin

e_m_i_n

Kayıtlı Kullanıcı

M DENIZ yazdı:
e_m_i_n yazdı:
Ravza_Nur yazdı:
Ömrümde 1-2 kez

Günde 1 paket

1 paketten çok

Bıraktım

Günde 1-2 dal

Hiç içmedim

Bundan daha 1 ay öncesine kadar içiyordum ama bıraktım şükür!
Bence kimse kendini kandırmasın bırakmak sadece ve sadece sizin elinizde ve isteğinizde olan bişi ,sizde şu nefsinize "dur bakalım !!!" deyin ve bir an önce kurtulun şu sigara belasından .

selamlar !
S.A KARDEŞ KUSURA BAKMA KONUYLA PEK İLGİSİ YOK AMA YUSUF İLAMDAN Bİ MSJ VAR ALTTA KİMLERİN SAYESİNDE MÜSLÜMAN OLMUŞ ACABA SADECE NERAK. A.E.O

Tabi sizin bana burada sorduğunuz soruyu benim Yusuf islama sorma şansım olmadı dolayısı ile size vereceğim cevap kişisel tahminimdir ve oda şu : Her insan islam fıtratı üzerinde yaratılır,aslında hepimizin ruhunda birer kuran vardır bence ,kimileri onu bulur kimileride bulamaz ve içinde kuranı kerim olmasına rağmen ondan bi haber yaşar ve ölür gider...
Kanımca Yusuf İslam içindeki bu kuranı keşfedenlerden ne mutlu ona !!

Umarım açıklamalarım yeterli olmuştur ,varsa aklınızda kalan farklı bir soru işareti sorun kardeş .
Selamlar !

NOT: BU ARADA SİTENİN SİGARA İÇİLİP İÇİLMEMEDİĞİNİN SORULDUĞU VE KONUŞULDUĞU BU KISMA BÖLE BİR SORU SORULDUĞUNDAN CEVAP YAZMA İHTİACI DUYDUĞUM İÇİN BU YAZIYI BURAYA YAZDIM,VARSA BİR MAHSURU HOŞGÖRÜN ...

eeda

Kayıtlı Kullanıcı

esselamu aleyküm
içiyorum!!!!!!! bırakmıştım tekrar başladım!!!
B)rabbım yar ve yardımcımız olsunB)

e_m_i_n

Kayıtlı Kullanıcı

eeda yazdı:
esselamu aleyküm
içiyorum!!!!!!! bırakmıştım tekrar başladım!!!
B)rabbım yar ve yardımcımız olsunB)

Ve aleyküm selam kardeş ; Kullandığınız ünlemlerin çokluğundan bu soruya nasıl bir ruh hali ile cevap vermiş olduğunuz tahmin ediliyor ama Bunun nedeni ni çözmek kolay gelmedi bana !

Madem daha önce bırakmıştınız bu sizin tekrar bırakabileceğinizin en büyük kanıtıdır ,inşallah öle olur ve bu sefer öle bir olur ki bir daha tekrar başlamazsınız .

Selamlar !

derya_gulu

Kayıtlı Kullanıcı

s.a. güzel kızım sigara içiyorum hemde günde 1 paket iki üç kez bırakmak için çaba sarfettim fakat başaramadım .İnşAllah sizin dualarınız benim bırakmama vesile olur .Allah c.c. razı olsun bu konuya değindigin için Allah'a c.c. emanet ol

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı

SİĞARA İÇİYORUM GÜNDE BİR PAKET BURAKMAK İSTİYORUM BURAKAMIYORUM ALLAHIN SELAMI ÜZERİNİZE OLSUN S.A. B)B)B)

koskun

Kayıtlı Kullanıcı
bırakalı nerdeyse 4 yıl oldu .... bidaha başlamam inşallah ...

u.balci

Kayıtlı Kullanıcı
günde iki bazen üç içiyorum ama nasıl kurtarırım bilmiyorum .üçbuçuk yıl bırakmıştım tekrar başladım hepsinin acısını çıkarır gibi içiyorum

tufan_78

Kayıtlı Kullanıcı
bırakalı tam 5 sene oldu..12 sene içtim...artık içmek yok..

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt