S.A KARDEŞ KUSURA BAKMA KONUYLA PEK İLGİSİ YOK AMA YUSUF İLAMDAN Bİ MSJ VAR ALTTA KİMLERİN SAYESİNDE MÜSLÜMAN OLMUŞ ACABA SADECE NERAK. A.E.Oe_m_i_n yazdı:
Ravza_Nur yazdı:
Ömrümde 1-2 kez
Günde 1 paket
1 paketten çok
Bıraktım
Günde 1-2 dal
Hiç içmedim
Bundan daha 1 ay öncesine kadar içiyordum ama bıraktım şükür!
Bence kimse kendini kandırmasın bırakmak sadece ve sadece sizin elinizde ve isteğinizde olan bişi ,sizde şu nefsinize "dur bakalım !!!" deyin ve bir an önce kurtulun şu sigara belasından .
selamlar !
seydi yazdı:
sEVGİLİ KARDEŞLERİM . Dinimizin o büyüklüğünü yeni keşfeden kardeşlerinizden biriyim. Allahıma çok şükür şimdi ihlas la namazımı kılmaktayım. 4 çocuk babasıyım. Şu anda bana göre dünyanın en mutlu babasıyım çünkü Mükemmel dinimi öğrendim. okuyorum, bilgi ediniyorum. O güzel, mübarek insanı tanıdıkça zaten , neden bu kadar geç kaldığıma üzülüyorum. Ama takdir edersinizki , çevremiz öyle bozukki kardeşlerim. uzaklaşmam çok zor oldu ama başardım. Şimdi aldığım bilgileri eşime çocuklarıma veriyorum. Ancak bazı konularda aydınlanma ihtiyacı duyuyorum. Sitemiz harika aslında ama, yinede kardeşlerimle bilgi alış-verişinde bulunmak istiyorum. mesela geriye dönük kaza namazlarımı ne zaman ve kılarken nasıl niyet edilir veya namazla, ibadetlerle ilgili bana yazarsanız daha mutlu olurum. Allah sizlerden Razı Olsun...
M DENIZ yazdı:
S.A KARDEŞ KUSURA BAKMA KONUYLA PEK İLGİSİ YOK AMA YUSUF İLAMDAN Bİ MSJ VAR ALTTA KİMLERİN SAYESİNDE MÜSLÜMAN OLMUŞ ACABA SADECE NERAK. A.E.Oe_m_i_n yazdı:
Ravza_Nur yazdı:
Ömrümde 1-2 kez
Günde 1 paket
1 paketten çok
Bıraktım
Günde 1-2 dal
Hiç içmedim
Bundan daha 1 ay öncesine kadar içiyordum ama bıraktım şükür!
Bence kimse kendini kandırmasın bırakmak sadece ve sadece sizin elinizde ve isteğinizde olan bişi ,sizde şu nefsinize "dur bakalım !!!" deyin ve bir an önce kurtulun şu sigara belasından .
selamlar !
eeda yazdı:
esselamu aleyküm
içiyorum!!!!!!! bırakmıştım tekrar başladım!!!
B)rabbım yar ve yardımcımız olsunB)
bırakalı nerdeyse 4 yıl oldu .... bidaha başlamam inşallah ...