Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

sigara içiyor musunuz? (1 Kullanıcı)

Aşkâ Mecnun

Kayıtlı Kullanıcı
RE: sigara içiyor musunuz?

Selamünaleyküm;

Valla ablam sigara içmeyi bir kenara bırak dumanına karşı alerşim var öldürüyor beni aynı ortamlarda bulunupta pasif içiçi bile olamıyorum yani :D:D Bu huyumuda seviyorum hani.. ciğerlerim böbreklerim onlar benim herşeylerim bana emanet niye onları üzüpte Emanete hainlik yapayım değil mi ama Emin olmak varken Selamet niye olayım:D:D:D:D

mustafa_xtar

Kayıtlı Kullanıcı

ZEHRA MELEK yazdı:
elhamdülillah hiç içmedim abla
küçükken öyle içirirlerye hani banada verdiler
boğuluyordum nasıl çekiyolar o dumanı ya
çok kötü
Allah herkesi kurtarsın... AMİN...
AMCAMIN ISRARIYLA ÇOK KÜÇÜKKEN(7 YAŞINDAYKEN)
ÖMRÜMDE TEK Bİ KEZ İÇTİM ONU DA ZATEN BAŞARAMADIM AZ KALDI BOĞULUYORDUM
KÜÇÜCÜK ÇOCUKLARA BİLE BULAŞTIRIYORLAR...

valla ya kendilerini zehirlemek yetmiyormuş gibi küçük çocuklarıda zehirliyorlar

Ravza_Nur

Kayıtlı Kullanıcı

aska mecnun yazdı:
Selamünaleyküm;

Valla ablam sigara içmeyi bir kenara bırak dumanına karşı alerşim var öldürüyor beni aynı ortamlarda bulunupta pasif içiçi bile olamıyorum yani :D:D Bu huyumuda seviyorum hani.. ciğerlerim böbreklerim onlar benim herşeylerim bana emanet niye onları üzüpte Emanete hainlik yapayım değil mi ama Emin olmak varken Selamet niye olayım:D:D:D:D
A.S.Kardeşim en güzelini yapıyorsun inş hiç içmezsin yorumundada haklısın kardeşim SELAM VE DUA İLE

sadece_eda

Kayıtlı Kullanıcı

GALİBA YÜZ KARASIYIM...
Bİ PAKETTEN AZ AMA SÜREKLİ İÇİCİYİM...:(:(:(B)
( BIRAKMAYIDA HİÇ DÜŞÜNMEDİM NE YALAN SÖYLİYEYİM... )
B)

M DENIZ

Kayıtlı Kullanıcı

S.A GÜNDE BİR PAKET İÇİYORUM BIRAKMAYI ÇOK İSTİYORUM AMA. NASİP OLMAYINCA OLMUYA.:(

ADALETIMAHZA

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.islamiportal.net

sadece_eda yazdı:
GALİBA YÜZ KARASIYIM...
B)

S.A.BEN DE İÇİYORDUM AMA BIRAKTIM 4 SENE OLUYOR.İNANIN NAMAZA DURUNCA PİS KOKMAKTAN TUT DA,KUL HAKKINA GİRMEYE KADAR,HATTA KENDİ ELLERİNİZLE CANALRINIZA KIYMAYIN AYETİNE MUHALEFETE KADAR BİRÇOK YÖNDEN ELE ALINABİLİR SİGARA KONUSU.AYRICA İSRAF DA HARAMDIR.BEN BUNLARI DÜŞÜNEREK BIRAKTIM.NASIL Kİ İÇKİ HARAM DEYİP İÇMİYORSAK BU YÖNDE DÜŞÜNÜRP ALLAHIN İZNİYLE BIRAKIN İNŞAALLAH.A.E.O.

ADALETIMAHZA

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.islamiportal.net

M DENIZ yazdı:
S.A GÜNDE BİR PAKET İÇİYORUM BIRAKMAYI ÇOK İSTİYORUM AMA. NASİP OLMAYINCA OLMUYA.:(

S.A.EDA KARDEŞE YAZDIKLARIMI SANA DA AYNEN TEKRAR EDEYİM KARDEŞİM.İNAN BEN ŞU AN DUMAN AVCISI OLDUM.YETERKİ GERÇEKTEN BIRAKMAYI İSTE,DAYANAĞIN DA ALLAH RIZASI OLSUN İNŞAALLAH.BU ARADA SİGARA İÇENLER ÇOK KÖTÜ KOKUYORLAR BENDEN SÖYLEMESİ.ÇOK UTANIYORUM İÇTİĞİM DÖNEMLERDEN.A.E.O.

cakamo

Kayıtlı Kullanıcı

SELAMUNALEYKÜM BEN MAALESEF İÇİYORUM DUA BUYURURSANIZ BİZDE BIRAKIRIZ İNŞALLAH

M DENIZ

Kayıtlı Kullanıcı

ADALETIMAHZA yazdı:
M DENIZ yazdı:

S.A.EDA KARDEŞE YAZDIKLARIMI SANA DA AYNEN TEKRAR EDEYİM KARDEŞİM.İNAN BEN ŞU AN DUMAN AVCISI OLDUM.YETERKİ GERÇEKTEN BIRAKMAYI İSTE,DAYANAĞIN DA ALLAH RIZASI OLSUN İNŞAALLAH.BU ARADA SİGARA İÇENLER ÇOK KÖTÜ KOKUYORLAR BENDEN SÖYLEMESİ.ÇOK UTANIYORUM İÇTİĞİM DÖNEMLERDEN.A.E.O.
A.S İNŞALLAH AZ KALDI. BU İLLETİ BIRAKACAM AMA Bİ PROBLEM VAR O BENİ BRAKMIYO:D

serkan25

Kayıtlı Kullanıcı

B)B)B)SELAMÜN ALEYKÜMB)B)B)
BENDE İÇİYORUM AMA SABAHTAN BERİ DAHA İKİ TANE İÇTİM... ÖYLENE KADAR ZATEN İÇMİYORUM YEMEKTEN SONRA İYİ GİDİYOR BİR TANE AMA İSTESEM ONUDA İÇMEM İRADEMİ KONTROL ALTINA ALABİLİYORUM ŞÜKÜR...B)B)B)B)
İŞ SİTRESİ İŞTE NE BİLEYİM AMANNNNNB)B)B)B)

meftun61

Kayıtlı Kullanıcı

serkan25 yazdı:
BENDE İÇİYORUM AMA SABAHTAN BERİ DAHA İKİ TANE İÇTİM... ÖYLENE KADAR ZATEN İÇMİYORUM YEMEKTEN SONRA İYİ GİDİYOR BİR TANE AMA İSTESEM ONUDA İÇMEM İRADEMİ KONTROL ALTINA ALABİLİYORUM ŞÜKÜR...B)B)B)B)

S.A SERKAN KARDEŞİM BÖYLE DEME BENCE HEMEN BIRAKMALISIN.ALLAH KORUSUN YA ALIŞIRSAN.DAHA BIRAKAMAZSIN.MADEM ŞİMDİ İSTESEN İÇMEZSİN İÇME BIRAK YOL YAKIN KEN DÖN DERİM.

serkan25

Kayıtlı Kullanıcı

meftun61 yazdı:
serkan25 yazdı:

S.A SERKAN KARDEŞİM BÖYLE DEME BENCE HEMEN BIRAKMALISIN.ALLAH KORUSUN YA ALIŞIRSAN.DAHA BIRAKAMAZSIN.MADEM ŞİMDİ İSTESEN İÇMEZSİN İÇME BIRAK YOL YAKIN KEN DÖN DERİM.
B)B)B)ALEYKÜM SELAMB)B)B)
ALIŞSAYDIM ALIŞIRDIM GALİBA 6-7 YILDIR BÖYLE AMA TABİKİ HİÇ İÇMEMEK DAHA İYİ BAZEN HİÇ İÇMİYOM BİLE AMA KOKUSU GERÇEKTEN RAHATSIZ EDİYOR...

imported_reyhan_

Kayıtlı Kullanıcı

s.a. arkadaşlar ben içmiyorum ama çevrem de bu soruyla çok sık karşılaşıyorum. Sigara haram mıdır haram olduğuyla ilgili kesin delil var mı? açıkçası benimde bu konuda fazla bilgim yok aydınlatırsanız sevinirim.

SELAM VE DUA İLE

uzeyr

Kayıtlı Kullanıcı

cakamo yazdı:
SELAMUNALEYKÜM BEN MAALESEF İÇİYORUM DUA BUYURURSANIZ BİZDE BIRAKIRIZ İNŞALLAH

ve aleyküm selam kardeşim herşey sizin elinizde bırakmak veya devam etmek
inşaALLAH bırakırsınız B)

AMMAR79

Kayıtlı Kullanıcı

Çok yaralıyım bu konu da yaklaşık iki hafta kadar önce bıraktım yıllardan sonra ve onca başarısız girişimden sonra.Ama bazen çok ihtiyac hissediyorum ama şuana kadar yenilmedim aklıma getirmemeye çalışıyorum bıraktığım günden beri 2 litre su şişesi masamda hep günlük onu içiyorum ki kendimi oyalayım:D

e_m_i_n

Kayıtlı Kullanıcı

Ravza_Nur yazdı:
Ömrümde 1-2 kez

Günde 1 paket

1 paketten çok

Bıraktım

Günde 1-2 dal

Hiç içmedim

Bundan daha 1 ay öncesine kadar içiyordum ama bıraktım şükür!
Bence kimse kendini kandırmasın bırakmak sadece ve sadece sizin elinizde ve isteğinizde olan bişi ,sizde şu nefsinize "dur bakalım !!!" deyin ve bir an önce kurtulun şu sigara belasından .

selamlar !

sadece_eda

Kayıtlı Kullanıcı

ADALETIMAHZA yazdı:
sadece_eda yazdı:
GALİBA YÜZ KARASIYIM...
B)

S.A.BEN DE İÇİYORDUM AMA BIRAKTIM 4 SENE OLUYOR.İNANIN NAMAZA DURUNCA PİS KOKMAKTAN TUT DA,KUL HAKKINA GİRMEYE KADAR,HATTA KENDİ ELLERİNİZLE CANALRINIZA KIYMAYIN AYETİNE MUHALEFETE KADAR BİRÇOK YÖNDEN ELE ALINABİLİR SİGARA KONUSU.AYRICA İSRAF DA HARAMDIR.BEN BUNLARI DÜŞÜNEREK BIRAKTIM.NASIL Kİ İÇKİ HARAM DEYİP İÇMİYORSAK BU YÖNDE DÜŞÜNÜRP ALLAHIN İZNİYLE BIRAKIN İNŞAALLAH.A.E.O.

ABLACIM SAĞOLASIN...,
BIRAKMAYI DÜŞÜNMEDİM ÇOK ZARARLI BİLİYORUM ABLA AMA NE BİLEYİM..
BU ARADA SENİNLE TANIŞMAYI YAZIŞMAYI ÇOK İSTİYORUM..
SEN DİĞERLERİNİN AKSİNE BENİM GİBİ BİRAZ DİK OLAN BİR İNSANSIN...
YANİ DEDİĞİM DEDİK..ABLACIM KURAN OKUMAYA BAŞLADIM TABİ DAHA 6. SAYFADAYIM AMA OLSUN AZİMLİYİM BAŞARACAĞIM.. SİGARA KONUSUNDA BIRAKMA FİKRİNİ DÜŞÜNECEĞİM EN AZINDAN ...SAĞOL AVUKAT ABLAM...

dinci

Kayıtlı Kullanıcı

15 yıl içtim ama iki yıl önce bıraktım

desertrose

Kayıtlı Kullanıcı

aska mecnun yazdı:
Selamünaleyküm;

AYNEN KATILIYORUM..;) AHİRETTE BEN ONLARIN HESABINI VERİCEM RABBİME YAV, BASİT BİŞEY DEĞİLKİ..B)B)B)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt