Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

SEYREN-Kişisel Sayfam (3 Kullanıcı)

KatrePare

Kayıtlı Kullanıcı
Canim ablam sen nerelerdesin?
Cooooook ozledim seni.
Hayatinda sorunlar varmis, kardesinle ilgili sorunlar var bildigim kadariyla..
O kadar uzuldum ki bilemezsin.
Sabret.
Ben de dua edecegim sana.
Allah'a emanetsin.

Seyren

Kayıtlı Kullanıcı
Canım benim özlenen her daim özlüyor özleyeni.Bebekle uğraşıyorum.Eşim şehir dışında olunca kadın olmak erkek olmak zor bir evin içinde 2 çocuğa.
ALLAH her daim yar ve yardımcımız olsun.Bilemezsin ne kadar çok duaya ihtiyacım var.Cümlemizin ihtiyacının olduğu gibi.Sabretmekten başka ne ilacım var ki gül yüzlüm.Dualarında gözyaşlarında unutma bu ablanı....
Sende Rabbime emanetsin...

melissa26

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbim yâr ve yardımcın olsun, güzel insan
Her zorlukta, bir kolaylık vardır inşallah
Rabbim o zor anlarımda yanımdaymış, öyle güzel kalbime dokunurmuş ki, kıymetini bilemedim desem olmaz, çünkü çok mutluydum...
Bir yandan eş dediğim ibadetlerime kızar, biryandan evlatlarımın başına gelen haller (insanlar şaşmıştı halime nasıl böyle yıkılmıyorum?)
Rabbimleydim, ona sığınıyordum, Can kardeşim , dertleriniz oldugunda, olmadıgında da , Rabbime sımsıkı sarılın, O huzur verir, O sakinlik verir, O en büyük yardımcıdır, Mevlam neylerse, güzel eyler...
Rabbim herhalime şükürler olsun, diyemiyorum açıkça başıma gelenleri , kusura bakmayın, Ya Rabbim şikayet ettim sanırsa??
Çok şey öğrendim sadece şükür etmekteyim, bittimi? ne gezer, ama olsun Rabbimin yolunda olmak , bile yeter dertlerim gecer...

KatrePare

Kayıtlı Kullanıcı
Canım benim özlenen her daim özlüyor özleyeni.Bebekle uğraşıyorum.Eşim şehir dışında olunca kadın olmak erkek olmak zor bir evin içinde 2 çocuğa.
ALLAH her daim yar ve yardımcımız olsun.Bilemezsin ne kadar çok duaya ihtiyacım var.Cümlemizin ihtiyacının olduğu gibi.Sabretmekten başka ne ilacım var ki gül yüzlüm.Dualarında gözyaşlarında unutma bu ablanı....
Sende Rabbime emanetsin...

Nasil unuturum seni?
Sana nasil vefasizlik edebilirim?
Ben de diyorum ki Allah Allah Seyren ablam benim notdefteri sayfasini ihmal etmezdi ama..
Megersem hissettigim gibi kederlerle doluymussun. Subhanallah. Yanlis bir sey dusunmedim cok sukur.

Kucuklerimi cokca op benim icin "Rahime ablaniz (namidiger Katre) sizi cok opuyor" de birde anlarlarsa :)
Allah onlara uzun ve hayirli omurler versin.
Sana hayirli evlatlar, dinimize de hizmet eden insanlar olsunlar insaAllah.

Isimleri beydi bu arada kucuklerimin? :) Gerci ben seninde ismini bilmiyorum ama :)

Seyren

Kayıtlı Kullanıcı
Melissa canım benim dertsiz kul varmı haklısın.Rabbim taşıma gücü versin ne yapalım Ondan gelen herşeye eyvallah..İçimden geldi söylemek bugüne kısmetmiş canım Seviyorum seni...Rabbimizde sevsin inşALLAH bizi.

Katrem benim adım Selma
Kızın Zeyneb Eylül
Oğlanın Yağız Kerem
ALLAH cümlemizin evladına sağlıklı imanlı hayırlı ömürler nasip etsin olmayana versin,inşALLAH...
Sanada ne dileğin varsa yüce Yaradan.
Selametle Sevgiliye emanetsin canım benim.

KatrePare

Kayıtlı Kullanıcı
Melissa canım benim dertsiz kul varmı haklısın.Rabbim taşıma gücü versin ne yapalım Ondan gelen herşeye eyvallah..İçimden geldi söylemek bugüne kısmetmiş canım Seviyorum seni...Rabbimizde sevsin inşALLAH bizi.

Katrem benim adım Selma
Kızın Zeyneb Eylül
Oğlanın Yağız Kerem
ALLAH cümlemizin evladına sağlıklı imanlı hayırlı ömürler nasip etsin olmayana versin,inşALLAH...
Sanada ne dileğin varsa yüce Yaradan.
Selametle Sevgiliye emanetsin canım benim.

MasaAllah ne guzel isimleri var, hayran kaldim.
Kerem, gercekten en sevdigim isimlerden.
Zeynep zaten basli basina bir olay :)

MasaAllah Selma ablamin kucuklerine :)

leyla-1

Altın Üye
Canım mail adresin hangisi olduğunu anlamadım isim yazmayınca sen müsait olduğunda mesaj atarmısınız?

“Allâhumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ Seyyidinâ Muhammedinillezî tenhallü bihil ukadü ve tenfericu bihil-kürebü ve tukdâ bihil-havâicu ve tünâlü bihir-reğâibü ve hüsnül-havâtimi ve yustaskal ğamâmu bivechihil Kerîm ve alâ âlihî ve sahbihi fî külli lemhatin ve nefesin bi adedi külli ma’lûmin lek.”

“Allahım! Bizim Efendimiz Muhammed’e (sav) kusursuz bir salât ve rahmet, mükemmel bir selâm ve selâmet vermeni diliyoruz. O Peygamber ki, onun hürmetine düğümler çözülür, sıkıntılar ve belalar onun hürmetine açılıp dağılır, hacet ve ihtiyaçlar onun hürmetine yerine getirilir. Maksatlara O’nun hürmetine ulaşılır, güzel sonuçlar O’nun hürmetine elde edilir. O’nun şerefli yüzü hürmetine bulutlardaki yağmur istenilir, Allah’ım, onun ehl-i beytine, ashabına da her göz kırpacak kadar zamanda (her an, saniye) her nefes alacak zamanda sana malum olan varlıklar sayısınca salât et.”

Seyren

Kayıtlı Kullanıcı
Maili kime sordun canım banamı

Seyren

Kayıtlı Kullanıcı
Canım ya müsait olamadığım için bu mesajını görmemişim.Telefondan görüşürüz inşallah.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt