Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

SEYREN-Kişisel Sayfam (1 Kullanıcı)

Seyren

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun Gökmen her zamanki gibi yüreklere kazınan bir ses anlatım ve Dursun Ali Erzincanlı.Muhteşem:)

Nadas06

Kayıtlı Kullanıcı
Küçük kardeşimi uyku tutmadı galiba ablacım :)

Seyren

Kayıtlı Kullanıcı
Sorma uyumamıştı ama güç bela oyunla falan yatırdım.O arada esmalarımı çektim onları yazıp yenilerini alayımda yatayım demiştim ablacım:)
Nasılsın,senide uyku tutmamış sanırım:D

Nadas06

Kayıtlı Kullanıcı
Çok şükür iyiyim ablacım :)
Leyla ablamla görüşmüşsünüz ablacım :)
Sevindim :)

Son düzenleme:

Seyren

Kayıtlı Kullanıcı
Allah iyilik versin ablam.Allah emeklerinin ve emeklerimizin karşılığını her iki cihanda görmek ve almak nasip etsin inşallah.
Allah namazlarını da kabul etsin ablacım.
Leylacımla görüştük evet:)ben ondan o benden dertli:):D
Allah sağlık ve sevdiklerimizin yokluğunun derdini vermesin işsiz koymasında bunada şükür diyoruz.Rabbim yar ve yardımcısı olsun.Dualarımda inşallah:)
Sabah namazına var daha ben biraz oğlanın yanına uzanayım ben kalkamaz isem eşim kalkar inşallah.Azda olsa uyuyayım yoksa sabah sersem gibi oluyorum:)

Rabbime emanetsin ablacım selametle...

_YUSUF_

Yönetici
Bu tür mevzular için blog kısmımızı kullanabirdiniz

Seyren

Kayıtlı Kullanıcı
Haklısınız ama çoğu zaman ulaşmak istediğimiz arkadaşlara ulaşamıyoruz.Kimi zaman blog mesajlarını görmüyor yada bir çok üyenin aklına bile gelmiyor.Bu konu burada fazlalık ise kaldırabilirsiniz.Değilse en azından bazı arkadaşalra buradan ulaşıyor konuları sohbet ortamı ile kirletmemiş oluyoruz.Yusuf kardeşim.
Aslında burada özel mesajlar yada profil mesajlarını üyelerinizin mesaj sayısına göre açmanız en mantıklısı.Evet burası diğer forumlara benzemiyor ama yıllarını vermiş üyelerinize buda sizin hediyeniz olmalı diye düşünüyorum.Modlarınız bile mesaj atamıyorlar.Bu çok fazla değilmi.

Nadas06

Kayıtlı Kullanıcı
Ablacım nasılsın :)
Geçmiş olsun annemiz hasta olmuş , iyidir inşaAllah :)

Seyren

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun Gökmen.
Annem rahatsız ama kardeşim her şeyi berbat etti.Kadın dünden beri perişan yine.Rabbim hakkımızda hayırlısını versin.Hidayete erdirsin.Vallahi öyle böyle değil bir çıkmazın içindeyiz.İşten de ayrıldı şimdi her şey karmakarışık.O kadar mutsuz ve kötüyüm ki anlatamam.Anneme mi üzüleyim babam belli etmiyor o herkesten kötü.Kız kardeşim perişan çocuklar durmuyor bu ruh hali ile ben onlara kızıyorum.Bilmiyorum.Yinede Rabbim sen bilirsin diyorum.

Sen nasılsın,ben böyleyim işte ablam.

Hatice-tül Kübra

Kayıtlı Kullanıcı
Öyle çaresizim ki Rabbim,

çarelere ermiyor aklım...

Bir yüzüm solgunken, isyankar öbür yanım...
Öğütleri masal gibi dinliyorum...

Nasihatler ninni misali geliyor,

başımı sallıyorum.. sanki anlamış gibi...

Beni takipte ızdırap.. Peşimden gelir kabuslar...

Kimsem yokmuş şu dünyada senden başka!..

Merhametine uzatıyorum ellerimi...

Senin rahmetinle yıkamak istiyorum kirli tövbelerimi..

Dizginle çılgınlıklarımı...affet günahlarımı..

Ey affetmeyi seven Rabbim, sil göz yaşlarımı..

Sen teselli et beni, serinlik sun şu bağrıma...

Vardır bunda da bir hayır..

Hayırlı kederlerimi sen sevdir bana!..

Tıpkı geceye saçılan yıldızlar gibi,

ömrüme ışık olsun, sıkıntı anlarımda ettiğim dualar..

Hüzünlerde olgunlaştır beni..

Cahilim çok cahilim..

Sen yolum ol! Sen sonum ol!

Sen tut elimden, sana giden yollarda nurum ol!

Dağlar kadar günahlarıma,

bir avuç tövbe kırıntısı getirdim...

Sen derman ol şu volkanlarıma...

Sensiz bir yürek ne kadar boş!..

Affeyle Ya Rabbel alemin...

Amin....
ALLAH yardımcınız olsun tüm sıkıntılarını gidersin inşALLAH...

Seyren

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun Gül Berra.O kadar doluyum ki durduramıyorum gözyaşlarımı.Ne güzel yazmışsın.Rabbim tövbelerimizi kabul etsin.Yanlış yolda ki kullarına doğru yolu gösterip hidayete erdirsin inşALLAH.:(

Hatice-tül Kübra

Kayıtlı Kullanıcı
allah razı olsun gül berra.o kadar doluyum ki durduramıyorum gözyaşlarımı.ne güzel yazmışsın.rabbim tövbelerimizi kabul etsin.yanlış yolda ki kullarına doğru yolu gösterip hidayete erdirsin inşallah.:(

AMİN amin ablacım ama seni üzmek istememiştim sadece dualarım senınle:)
hep mutlu ol inşALLAH:)

Nadas06

Kayıtlı Kullanıcı
ablacım ben iyiyim ...

Kardeşim bu aralar iyi diyordun,kötü olmuş yine, düzelir inşaAllah ...
Buraya yazmıyayım artık müsait olduğun zaman netten konuşuruz ablacım ...
Üzüldüm olanlara :(

Seyren

Kayıtlı Kullanıcı
Gül adını değiştirmişsin yeni farkettim.Sağol canım.Başım çatlıyor valla.

Gökmen iyi idi.Her defasında seni yarı yolda bırakan arkadaşlarından uzak dur dedik olmadı başaramadı.Çok saf geldi.Kötülerden uzak kalmayı arkadaşına hainlik gibi,yarı yolda bırakmak gibi gördü kopamadı.Sonun da da başına belayı aldı.Çok dua edin benim için evvela kardeşim ve anam babam için.Bu üzüntü ile onlara birşey olacağından korkuyorum.:a09::a17::a17:

Nadas06

Kayıtlı Kullanıcı
Ablacım iyi olur inşaAllah , mevlam yardım eylesin onlara :(

Hatice-tül Kübra

Kayıtlı Kullanıcı
ablacım hadime düşmez ama okumanı isterim...

musibetler hidayet vesilesi olur. Nitekim dünyaya dalan kimseler vardır ki başına bir musibet geldiğinde hemen kendini toparlar ve var olma sebebini hatırlayıp hayatını buna göre düzenler.

Musibet ve hastalıklar, insana kul olduğunu, aciz bir varlık olduğunu çok iyi hatırlatıyor ve ders veriyorlar
İbadet ve marifet için yaratılan insan, bu vadide mertebe kat edebilmek için aczini ve fakrını hissedecek, sürekli olarak Rabbine sığınacak ve Ondan medet dileyecektir. Duadan geri durmayacak, huzuru yakalamaya çalışacaktır. Bunlar ise dünya hayatında insanı, medet dilemeye ve sığınmaya götüren her türlü musibet, hastalık, çaresizlik ve sıkıntılarla mümkün.

Çaresizlik içinde kalıp Rabbine sığınan ruhlar, bu dünya imtihanını kazanma noktasında müspet bir puan almış oluyorlar. Ama, refah, sıhhat ve saadet gibi tecellilerde insanoğlu, aczini anlamak yerine, bunlara meftun olup, kul olduğunu unutup, gaflete dalabiliyor.

inŞALLAH her şey yoluna girer...

Seyren

Kayıtlı Kullanıcı
Gökmen sağol ablam Allah razı olsun senden.

Gül yazdıkların çok güzel anlamlı ve doğru.Annem babam bazen sinirlerine yenik düşüp kızıp köpürüp kötü söylüyorlar her defasında aman diyorum Allah diyelim,iyi konuşalım iyi olalım.Kızmayın iyi söyleyin diyorum.
Ama ana babada haklı.Ne kadar iyi konuşursak konuşalım yok adam tersine gidiyor.Bu kadar mı kafası basmıyor anlayamıyoruz.Bol bol dua ediyoruz.Yapacak başka birşeyimiz yok.Mevlam annemin babamın bizim yüreğimizi yakmasın başka ne diyebilirim.

Hatice-tül Kübra

Kayıtlı Kullanıcı
Gökmen sağol ablam Allah razı olsun senden.

Gül yazdıkların çok güzel anlamlı ve doğru.Annem babam bazen sinirlerine yenik düşüp kızıp köpürüp kötü söylüyorlar her defasında aman diyorum Allah diyelim,iyi konuşalım iyi olalım.Kızmayın iyi söyleyin diyorum.
Ama ana babada haklı.Ne kadar iyi konuşursak konuşalım yok adam tersine gidiyor.Bu kadar mı kafası basmıyor anlayamıyoruz.Bol bol dua ediyoruz.Yapacak başka birşeyimiz yok.Mevlam annemin babamın bizim yüreğimizi yakmasın başka ne diyebilirim.
ALLAH yardımcınız olsun...

Seyren

Kayıtlı Kullanıcı
Kardeşim şu an şehir dışına çıktı.Bir nebzede olsa buradan uzaklaştı.Biraz daha iyi inşALLAH.RABBİM kardeşim gibi sıkıntıda ve yanlış yolda olanlara yardım etsin hidayet versin inşALLAH...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt