Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Şeyhli tuba Kız Kuran Kursu (2 Kullanıcı)

kusmenoglu

Kayıtlı Kullanıcı
betakaratan

betakaratan

bende 89-92 mezunuyum ben hafızlığımı bitirdim benimde hocalarımda gülsüm nurten ayşe habibe hocalardı şuanda arkadaşlarımdan bazıları orada hocalık yapıyor ben ankaradan baltacı

mihribah

Kayıtlı Kullanıcı
Esselamu aleyküm

Esselamu aleyküm

Bende tuba kız kuran kursunda okudum 1997 yılı mezunuyum hocamız emine likoğluydu kurmuş olduğunuz sitenin adresini verirseniz cok sevinirim şimdiden allah razı olsun adviye hocayı tanıyan varmı? ADIM ZEYNEP

Kur'ana sevdalı

Kayıtlı Kullanıcı
S.a.kardeşim.Rabbım bu yuvaların adedini artırsın inş.Ne kadar güzel ortamlardır kurs ortamları.Rabbımızın yüce kelamı için gece gündüz bol bol okursunuz,ezber yaparsınız.
Eğer müsait olanlar varsa hiç durmadan kayıtlarını yaptırsınlar.

Mavi gözyaşı

Kayıtlı Kullanıcı
adviye hoca hazırlık 2 sınıflara bakıyordu hatırladığım kadarıyla,site derken gurubumu kast ettiniz anlayamadım yada başkasınamı seslendiniz ben üzerime alındım...

GüL YeTiMi

Kayıtlı Kullanıcı
Esselamu aleyküm ... Ben de kendim için kuran kursu arıyorum... ve Şeyhli Tuba Kız Kur'an Kursunu düşünüyorum...Eğitmi disiplini hakkında biraz bilgi verirmisiniz...Ayrıca diğer iki şubesi(suadiye ve karagümrük) hakkında da bilgi almak istiyorum...Yada tavsiye edebileceğiniz farklı kurslar varmıdır??? Yardımcı olursanız çok sevinirim... Rabbim razı olsun inşaAllah...

nur seda

Kayıtlı Kullanıcı
ya ben antalyadayım çok istiyom o kursa gitmeyi.bi dua ediverin bu kardeşinize inş. nasip olur

GüL YeTiMi

Kayıtlı Kullanıcı
Nur seda ablaa Rabbim inşaAllah nasip eder...Bende karar verdim inşaAllah oraya gideceğim... Senin içinde dua edicem inşaAllah sanada nasip olur...En Güzel'e emanetsiniz... :)

nurulmisbah

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm kardeşler bende inş. hafızlık için kurs arıyorum tuba kursunu düşünüyorum orada okuyanlar bizlaride bilgilendirirseniz çok hayra girersiniz. tecrübelerinizi bizlerle paylaşın lütfen kayıt yaptırmak için geç kalmayalım DİKKATE ALDIĞINIZ İÇİN allah RAZI OLSUN

vaktileyl

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.vaktileyl.com
aleyküm selam kardeşim

kayıtlar nezaman başlıyor pek bilgim yok yeni dönem ramazandan sonra başlar yeni dönem için yukarda verdiğim numaradan bilgi alabilirsiniz kurslar hakkında diyebileceğim islami ilimlere ait ne varsa orda eğitim olarak veriliyor....selam ile

hazangulum

Kayıtlı Kullanıcı
bende seyhli tuba mezunuyum arkadaslar bu kurdugunuz gruba nasil ulasabiliyoruz

hazangulum

Kayıtlı Kullanıcı
seyhli tuba

seyhli tuba

yaptığınız uyarı dikate alındı ama sanırım bi yanlış anlaşılma var ,sizin bahsetiğiniz grupla bizim grubun hiç bi alakası yok, biz grubu yeni kurduk amacımız tubadan eskimeyen dostlarımızla geçmiş günleri yad etmek ve bu grupta hiç bir resim yayınlanmamaktadır ayrıca izinsiz resim yayınlayamayacağımızında farkındayız ,bu farkındalık yayınlayamamaktan değil insanlara olan saygımızdandır uyarın için teşekürler ama biz zaten bunun bilincindeyiz

arkadasim bu gruba nasil ulasabilirim

misbah_ı_nevvar

Kayıtlı Kullanıcı
Benm arkadşımda ordan mezun olmuştu.. Ve çok meth ediyordu..

Mavi gözyaşı

Kayıtlı Kullanıcı
guruba nasıl ulaşabilirsin ? gurubun ismi ŞEYHLİ TUBA KIZ KURAN KURSU facebook a üyeysen katılabilirsin.isimini msn adresini gönderirsen davetde gönderebilirim hazangülü..

nursima18

Kayıtlı Kullanıcı
selamlar ben de pendik tuba mezunuyum 96'da ayrıldım arkadaşlarımı bulmayı istiyorum ama malesef ulaşamıyorum benim hazırlık hocam zehra yargıcı hoca hanım dı kendisinden ALLAH razı olsun her zaman emeği geçen hocalarım için duacıyım ALLAH sayılarını artırsın

slm.bende pendik tuba mezunuyum. zehra hocanın hazırlık talebesiyim.ama bizim hocamızken ayrılmışti kurstan.daha sonra fehiman tatlı hocamız okutmusu bizi.

cımcıme

Kayıtlı Kullanıcı
bende 96 mezunuyum fehıman tatlı ve melek akın hocaları tanıyorum benım hazırlık hocam emine karaahmetoglu idi ikinci sınıf hocam da sevgı berbero idi hafızlıgımıda mescıtten gecme yapılıyordu sınıflara bolunecegımız hafta ayrıldım

MESUDE TASCI

Kayıtlı Kullanıcı
S.A. kardesler bende pendik kiz kuran kursu talebelerinden bir tanesiyim 92-93 senelerinde orada kalmistim, canim hocam EMINE DEMIRHAN in sinifindaydim, kendisini ve beni taniyan arkadaslarim olursa, facebooktan benim ismimi kaydedebilirler, merakla bekliyorum.

Gebzelim

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm arkadaslar,
bende ŞEYHLİ TUBA KIZ KURAN KURSU ögrencisiydim 95-97e kadar hazirlik sinifi ilk senem 1B Hülya Amasyali hocamiz 2. senem de 2G Amine Bilgic hocamizin ögrencisiydim.
o seneden arkadaslar varsa görüsmek isterim...
Allah Razi olsun böyle sayfa hazirladiginiz icin
ve o gruba nasil ulasabilirim bana yardimci olursaniz sevinirim
Allaha emanet olun

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt