Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Şeyhli tuba Kız Kuran Kursu (1 Kullanıcı)

rumuzgüller

Kayıtlı Kullanıcı
evet kalbi kırık olanın kalbine allah dokunur çok güzel rabbim yar ve yardımcımız olsun

beyaz nur

Kayıtlı Kullanıcı
merak ediyorum bu dünyada hiç üzülmeden yada hiç in,şler çıkışlar yaşamayan insan varmı sürekli bir koşuşturmadır gidiyo bazen acı bazen tatlı sizin için hayat nasıl

fesleyen

Kayıtlı Kullanıcı
esselamüaleyküm

esselamüaleyküm

(2004)Bende pendikteki kurstan mezunum ve çok ama çok memnunum.Tanıdığım kişlere hep tavsiyemdirALLAH böyle yerleri açanlardan razı olsun.Böyle yerlerin sayısını artırsın.

yalniz_yolcu

Kayıtlı Kullanıcı
çok güzelmiş kardeşim allah onlardan razı olsun keşke ilimizdede olsaydı gider ziyaret ederdim en azından lakin yok kısmet olursa br gün görürüm inş...

Mavi gözyaşı

Kayıtlı Kullanıcı
slm arkadaşlar ben de ŞEYHLİ TUBA mezunuyum ,.......... ta ŞEYHLİ TUBA KIZ KURAN KURSU adında bi grup kurduk tüm TUBA lıları bekliyoruz

vaktileyl

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.vaktileyl.com
slm arkadaşlar ben de ŞEYHLİ TUBA mezunuyum ,şEYHLİ TUBA KIZ KURAN KURSU adında bi grup kurduk tüm TUBA lıları bekliyoruz

kurum olarak malum gruptan haberimiz var bazı arkadaşlar izni ve haberi olmaksızın hocaların resimlerini yayınlamışlar bazılarına ulaşmaya çalışsakda inatlarından vazgeçmediler unutmayınızki kul hakkıdır bu kurumun iç mekanlarının ve öğrencilerin haberi olmaksızın yayınlanan resimleride mevcut kurumun ve hocaların bu konuda haklarını helal etmediğini bilginize sunarım

Mavi gözyaşı

Kayıtlı Kullanıcı
yaptığınız uyarı dikate alındı ama sanırım bi yanlış anlaşılma var ,sizin bahsetiğiniz grupla bizim grubun hiç bi alakası yok, biz grubu yeni kurduk amacımız tubadan eskimeyen dostlarımızla geçmiş günleri yad etmek ve bu grupta hiç bir resim yayınlanmamaktadır ayrıca izinsiz resim yayınlayamayacağımızında farkındayız ,bu farkındalık yayınlayamamaktan değil insanlara olan saygımızdandır uyarın için teşekürler ama biz zaten bunun bilincindeyiz

vaktileyl

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.vaktileyl.com
yaptığınız uyarı dikate alındı ama sanırım bi yanlış anlaşılma var ,sizin bahsetiğiniz grupla bizim grubun hiç bi alakası yok, biz grubu yeni kurduk amacımız tubadan eskimeyen dostlarımızla geçmiş günleri yad etmek ve bu grupta hiç bir resim yayınlanmamaktadır ayrıca izinsiz resim yayınlayamayacağımızında farkındayız ,bu farkındalık yayınlayamamaktan değil insanlara olan saygımızdandır uyarın için teşekürler ama biz zaten bunun bilincindeyiz

Allah razı olsun hassasiyetiniz için teşekkür ederiz...

Mavi gözyaşı

Kayıtlı Kullanıcı
Cümlemizden, sizide bekliriz gurubumuza :) şaka bi yana( maksadımız sadece yıllar öncesinde yitirtiğimiz dostlukları yeniden buluşturmak yeniden kavuşmak,gurubun ismini zikretmiyorum yayınlamadığınıza göre bi bildiğiniz vardır herhalde neyse ALLAHA emanet olun...

DİLEK-HİLAL

Kayıtlı Kullanıcı
S.a kardeşim burası nasıl bi yer yatılı olmak zorundamı birinci sorum ikincisi ücretten bahsedilmiş bildiğim kadarıyla alınmıyo ücret yatılı kalanlar içinmi bu üçüncüsü hangi dersler veriliyo

vaktileyl

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.vaktileyl.com
S.a kardeşim burası nasıl bi yer yatılı olmak zorundamı birinci sorum ikincisi ücretten bahsedilmiş bildiğim kadarıyla alınmıyo ücret yatılı kalanlar içinmi bu üçüncüsü hangi dersler veriliyo

aleyküm selam
birincisi yatılı olmak zorunda gündüzcü öğrenci yok
ikincisi ücret ödeyebilecekelrden yıllık 600ytl civarı alınıyor veremeyenler vakfın bursuyla alınıyor üçüncüsü bütün temel dini bilgiler genişletilmiş olarak
ve hafızlık :))

ahde

Kayıtlı Kullanıcı
selamlar ben de pendik tuba mezunuyum 96'da ayrıldım arkadaşlarımı bulmayı istiyorum ama malesef ulaşamıyorum benim hazırlık hocam zehra yargıcı hoca hanım dı kendisinden ALLAH razı olsun her zaman emeği geçen hocalarım için duacıyım ALLAH sayılarını artırsın

Mavi gözyaşı

Kayıtlı Kullanıcı
a.s arkadaşım bende 96 mezunlarındanım hocanızı tanıyorum yani oyıllardan benim hocamda melek akın idi muhtemelen sizde tanıyorsunuzdur o yıllardaki hocam ve arkadaşlarımı bende bulma gayretindeyim o yüzden nette bi gurup burda ismini zikredemiyorum sanırım yasak eğer msn ne adresini verirsen gurup hakkında ayrıntılı bilgi verebilirim eğer isterseniz,
iyi günler....

betakaraten

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm ben de şeyhli tubada okumuştum hafızlık ama tamamlamak kısmet olmamıştı 88 89 yıllarında ordaydım beni tanıyan varmı acaba aranızda ben (gülbahar örs) HAZIRLIK HOCAMIZ GÜLSÜM KALELİYDİ HAFIZLIK HOCAMDA HABİBE ÖZKÖK,TÜ

ayşee-nur

Kayıtlı Kullanıcı
mrb

mrb

bende tuba kız kuran kursundan mezun oldum küçüktüm ozmnlar sonra evlendim şimdi boşanıyo gibiyim bilginiz varmı evlileri alırlarmı tekrar kursa cvap verirseniz sevinirm..

huzurpınarı

Kayıtlı Kullanıcı
bende 1,5 sene sultançiftliği kız kuran kursunda okumuştum bilen var mı?

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt