vaktileyl
Kayıtlı Kullanıcı
siz burada mı okuyosunuz kardeşim?
ben küçük yaşlarda başlamıştım 8sene kadar devam ettim şuanda odevri kuzenlere bıraktık)çok şükür güzel günlerdi geri dönmek mümkün olsa
siz burada mı okuyosunuz kardeşim?
bende suadiye tuba kız kuran kursunda okumuştum 1 yıl ve çok memmundum maddi durumumuz olsaydı devam ederdim
slm arkadaşlar ben de ŞEYHLİ TUBA mezunuyum ,şEYHLİ TUBA KIZ KURAN KURSU adında bi grup kurduk tüm TUBA lıları bekliyoruz
yaptığınız uyarı dikate alındı ama sanırım bi yanlış anlaşılma var ,sizin bahsetiğiniz grupla bizim grubun hiç bi alakası yok, biz grubu yeni kurduk amacımız tubadan eskimeyen dostlarımızla geçmiş günleri yad etmek ve bu grupta hiç bir resim yayınlanmamaktadır ayrıca izinsiz resim yayınlayamayacağımızında farkındayız ,bu farkındalık yayınlayamamaktan değil insanlara olan saygımızdandır uyarın için teşekürler ama biz zaten bunun bilincindeyiz
S.a kardeşim burası nasıl bi yer yatılı olmak zorundamı birinci sorum ikincisi ücretten bahsedilmiş bildiğim kadarıyla alınmıyo ücret yatılı kalanlar içinmi bu üçüncüsü hangi dersler veriliyo