Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Şeyhli tuba Kız Kuran Kursu (2 Kullanıcı)

vaktileyl

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.vaktileyl.com
kurslarsyh.htm

sinif.jpg

yatak.jpg

mescit.jpg

KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER

1) Diplomanın noterden onaylı fotokopisi

2) Nüfus cüzdan sureti

3) İkametgah senedi

4) Başörtülü 8 vesikalık fotoğraf

5) Velilerin ikişer adet vesikalık fotoğrafı​

ramazandan sonra kayıtlar bitiyor

vaktileyl

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.vaktileyl.com
Vakfımızın gayesi Milli Eğitim’e hizmettir. 1974 yılından bu yana hizmetlerine devam etmektedir. Halen Tuba Kız Kur’an Kursları adıyla hizmet vermektedir.

Bu kursların birincisi, Fatih Karagümrük’tedir. İkincisi Kadıköy Suadiye’dedir. Üçüncüsü Pendik Şeyhli’dedir. Her üç kurs binamızda, dershane, kütüphane, yatakhane, yemekhane, mescit, revir, dinlenme salonları, teneffüshane veya bahçeleri … vs. tamamlayıcı birimleri ile beraber kız Kur’an kursu olarak kullanılmak şartıyla Diyanet İşleri Başkanlığı’na tahsis edilmiştir.

Öğrencilerin yeme, içme, yatıp kalkma, sağlık ve dinlenme gibi her türlü ihtiyacı vakfımız tarafından karşılanmaktadır.

2004 yılında Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından organize edilen yurt çapındaki hafızlık yarışmalarında hizmet verdiğimiz TUBA KIZ KUR’AN KURSLARININ öğrencileri büyük başarılar kazanmış bulunuyorlar. Türkiye birincisi Şeyhli Tuba Kız Kur’an Kursu’ndan aynı yıl İstanbul ili çapında hem birinci hem ikinci hem üçüncülük dereceleri Tuba Kız Kur’an Kurslarının olmuştur.
Tuba Kız Kur’an kurslarından her yıl 100-110 arasında kuvvetli hafız yetişmektedir. Her yıl yüzün üstünde hafız Diyanet İşleri Başkanlığı’nın “Hafızlık Tesbit İmtihanı”nı kazanarak demir hafız yetiştirmek bir dünya rekorudur. Vakfımız hizmet verdiği kurs öğrencilerini ebeveynleri ile beraber okuyabildikleri yere kadar takip etmektedir.

vaktileyl

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.vaktileyl.com
dis.jpg

Şeyhli Tuba Kız Kur'an Kursu

Barbaros Cad. No:11 Şeyhli - Pendik / İstanbul

Tel.: 0.216 378 21 63 / 64 - 378 15 68 / 69

rumuzgüller

Kayıtlı Kullanıcı
bende suadiye tuba kız kuran kursunda okumuştum 1 yıl ve çok memmundum maddi durumumuz olsaydı devam ederdim

rumuzgüller

Kayıtlı Kullanıcı
zaten babam rahmetli benim okuduğum zamanda tüp patlamasından yanmıştı ve allah razı olsunki iki kız kardeş okuduk ve bizleri kurs okutmuştu ve yük olmak istemedik ama o günlerimi hiç unutamıyorum çok güzel yıllardı o yıllar dönme şansım olsa bir saniye bile düşünmem o günlere dönmek isterim doğrusu

sevvalmina

Kayıtlı Kullanıcı
Esselamünaleyküm kayınvalidemden adını duymuştum suadiye de hocalık yapmış hep anlatıyo güzeldi diye

rumuzgüller

Kayıtlı Kullanıcı
evet hangi dönemde yapmış adı nedir merak ettim belki benim gittiğim dönemdedir

rumuzgüller

Kayıtlı Kullanıcı
valla ayşe hocamız vardı siz bir sorun hocamıza aynur göney neriman işler hocalarımızın olduğu zamanlarda kurdamıymış

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt