Günümüzde yüreğinden seven kaç insan tanıyorsunuz. Günümüzde sevgilerin kaçı gerçek sevgi. Rabbe duyulan sevgiden bahsetmiyorum evlendiğimiz, yaşamımızı paylaştığımız eşimiz veya bir hayat sürdürmeyi düşündüğümüz insanlara karşı sevgimiz basit, sıradan olmuş bu nedenle de Rabb için sevilenlerde bir bir yok olmuş. Paylaşımınız için sağolun. Selam ve dua ile...
selamün aleyküm gülüm benim.. sevgiyi ne de güzel özetlemiş değil mi? daha ne söylenebilir ki? sevgiyle fedakarlığın bir arada olmadığı yerde ''o sevginin gerçekliğinden'' ne kadar söz edilebilir ki? ancak sevgi anlayışını dilden öteye geçirememiş kişiyi kandırabilir bu.. gerçek sevgi, eşsiz bir cevherdir.. ne uzaklıklarda azalan ne de yakınlıklarla artandır.. sevileni, yalnız Allah için sevmektir... Rabbimiz, sevgimizi yüreğe işleyenlerden eylesin cümlemizi...
Eline, emeğine sağlık ''esaslı yarenim.'' çok güzel bir paylaşım olmuş..Rabbim güzel yüreğine, zeval vermesin inşallah..Allah razı olsun daimen senden..Rahman'a emanet olasın.. dualarımdasın B)B)
Allah razi olsun canim.eline saglik.yalniz anlamam icin 2 defa okumam gerekti
NIYE ANLAYAMADIM ONUDA BILMIYORUM :
SELAMETLE ALLAH´A EMANET OL
Allah razı olsun
ALLAH razı olsun güzel bir paylaşım olmuş sevgimizin nasıl olduğunu bir kere daha sorgulattın bize ALLAH'a emanet ol
yürekte ama dille tam anlatmakta başarısızım...
rabbim razı olsun
inşallah onun sevgisi yüreğimizdedir inşallah
bazen düşündüğüm olmuştur.ilk müslümanların çektiği eziyetleri çekebilirmiydik diye.zulüm işkence yokluk ama dilden düşmeyen Allah ve Muhammed aşkı.işallah bizimkiside yürektendir.ALLA RAZI OLSUN
allah razı olsun çok güzel bir paylaşım allaha emanet olun hayırlı geceler slm ve dua ile dualarınızda bana da yer verir misiniz
Selamün Aleyküm Kardeşim Eline Gönlüne Sağlik Allah Razi Olsun Rabbime Emanetsiniz
elhamdülillah yürekte
Selamun aleykum dilimde olmamasi icin elimden geleni yapiyorum.AEO