Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Sevgi için............... (1 Kullanıcı)

erzsalih

Kayıtlı Kullanıcı
bilmiyorum kardeşim bunlarda mahmut efendiye üye imişler ama..
salihin nasıl biri oldugunu yanlızca rabbim bilir..
söyledigim gibi ben onu yargılayamam artık...
helallk istedim ona bile cevap vermedi..
bilmiyorum kardeşim günahını almakda istemiyorum
rabbim böyle imiş hayırlısı böylede oldu..
rabbim onun karşısına gönlüne göre birini çıkarsın diyecem zaten çıkarmış artık gönlüne göremi bilemem. inşalalh öyledir hep mutlu olur..
benimde hakkımda hayırlısını nasip etsin. inşalalh..
tabiki cemi cümlemizle birlikte kardeşim..
inşalalh ablanızda hep mutlu olur rabbimin sevdigi kul imişki iyi biri çıkmış karşısına..
ben çıkmak zorundayım. size hayırlı akşamlar..
rabbime emanet olun. kardeşim..
sizi tanıdıgıma sevindim...

abla ne güzelde konuşuyorsun ne kadar iyi birisin. hep hayırlısını istiyorsun senin yerinde baska biri olsa o kişi hakkında neler söylemişti. takma kafana abla. biliyorum yaşım kücük ama senin bir derdin olduğunda ben buradayım. elimden geldiğince senin derdini dinlemeyi çok isterim. bende seni tanıdığıma çok sevindim. hayırlı akşamlar

Allaha emanet olun

gulum.se

Kayıtlı Kullanıcı
Bir papatya tarlası düşün.. ılkbahar ayı.. Ve sen, onun yanından geçen
yolda yürüyorsun... Ve o papatya tarlasında bir papatya dikkatini
çeker.. Binlercesinden birisidir ama sen, onun yanına gidersin.. Onda seni
çeken bir seyler vardır.. O papatyayı olduğu yerden koparırsın..Sadece
senin olsun istersin, sadece senin.. Öleceğini düşünmeden. Ve gidersin o
tarladan... ıçindeki şiddetin durduramadığı bir bencillik ama bir o
kadar güzel ve hapsedici. ışte bu TUTKU...

Yine o tarlanın kenarındaki yolda yürüyorsundur.. Yine milyonlarcası
arasında bir tanesi seni çeker.. Yaklaşırsın, yanına gidersin o
papatyanın.. Gözlerin başkasını görmez olur o an. Onun için herşeyi yapmak
istersin... Dokunmak istersin.. Dokunamazsın, orda, onunla ölmek istersin.
Ama birden hafif bir rüzgar eser ve bir başka güzel çiçek kokusu gelir
burnuna.. Dayanamazsın onun kokusuna.. Unutturur herşeyi bir anda ve o
kokunun geldiği yöne gidersin.. O papatya orda kalmıştır,yüreğinin bir
kenarında.. Paylaşılmamıştır bi çok şey.. Unutulmaz belki ama geri de
dönülmez ona.. ışte bu AşK...

Yine o yoldasın.. Papatya tarlasının yanından geçen.. Ve yine bir
papatya ... Milyonlarcasının içinde seni çeker.. Gidersin yanına.. Orda
kalakalırsın.. O hiç ölmesin diye her şeyi yaparsın.. Tüm gücünle onunla
olmak istersin.. Oradan seni koparacak hiç bir güç olmadığına inanırsın..
Ve orda onunla ölene kadar birlikte kalırsın... ışte bu da SEVGı

gulum.se

Kayıtlı Kullanıcı
Yine o yoldasın.. Papatya tarlasının yanından geçen.. Ve yine bir
papatya ... Milyonlarcasının içinde seni çeker.. Gidersin yanına.. Orda
kalakalırsın.. O hiç ölmesin diye her şeyi yaparsın.. Tüm gücünle onunla
olmak istersin.. Oradan seni koparacak hiç bir güç olmadığına inanırsın..
Ve orda onunla ölene kadar birlikte kalırsın... ışte bu da SEVGı

gulum.se

Kayıtlı Kullanıcı
abla ne güzelde konuşuyorsun ne kadar iyi birisin. hep hayırlısını istiyorsun senin yerinde baska biri olsa o kişi hakkında neler söylemişti. takma kafana abla. biliyorum yaşım kücük ama senin bir derdin olduğunda ben buradayım. elimden geldiğince senin derdini dinlemeyi çok isterim. bende seni tanıdığıma çok sevindim. hayırlı akşamlar

Allaha emanet olun

selamün aleyküm kardeşim..
allah razı olsun. kardeşim..
bende hep senin yanındayım bi derdin oldugunda, sıkıntılarında..
kardeşim akıl yaşta degil baştadır, önemli olanda budur...
inşallah kardeşim biz burda bi aileyiz. hepimiz allah rızsı için burada toplandık inşallah birbirimizin derdini, sıkıntısını dinleyipo dualarla derman olmaya çalışacagız..
selam ve dua ile..
allaha emanet ol..

m.i.n.e

Kayıtlı Kullanıcı
severken ayrılmak çok zor:(elinden gelen tek şey ağlamak ve rabbine sığınarak dua etmek.:a45:

gulum.se

Kayıtlı Kullanıcı
severken ayrılmak çok zor:(elinden gelen tek şey ağlamak ve rabbine sığınarak dua etmek.:a45:

selamün aleyküm canım kardeşim..
seni çok iyi anlıyorum. aynı şeyleri bende yaşadım. ..
ama canım demekki hayırlısı böyle imiş üzülme..
rabbim büyük ve yücedir bizim için hayırlı olanı biz bilemeyiz o bilir yanlızca..
o yüzden canım kardeşim bizim şer diye baktıklarımız asıl hayırlıdır bizim için..
o yüzden rabbime sıgın. en güzel varlıg orda bulacaksın sabırı..
selam ve dua ile..
rabbime emanetsin..​

gulum.se

Kayıtlı Kullanıcı
Yine o tarlanın kenarındaki yolda yürüyorsundur.. Yine milyonlarcası
arasında bir tanesi seni çeker.. Yaklaşırsın, yanına gidersin o
papatyanın.. Gözlerin başkasını görmez olur o an. Onun için herşeyi yapmak
istersin... Dokunmak istersin.. Dokunamazsın, orda, onunla ölmek istersin.
Ama birden hafif bir rüzgar eser ve bir başka güzel çiçek kokusu gelir
burnuna.. Dayanamazsın onun kokusuna.. Unutturur herşeyi bir anda ve o
kokunun geldiği yöne gidersin.. O papatya orda kalmıştır,yüreğinin bir
kenarında.. Paylaşılmamıştır bi çok şey.. Unutulmaz belki ama geri de
dönülmez ona.. ışte bu AşK...

erzsalih

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm kardeşim..
allah razı olsun. kardeşim..
bende hep senin yanındayım bi derdin oldugunda, sıkıntılarında..
kardeşim akıl yaşta degil baştadır, önemli olanda budur...
inşallah kardeşim biz burda bi aileyiz. hepimiz allah rızsı için burada toplandık inşallah birbirimizin derdini, sıkıntısını dinleyipo dualarla derman olmaya çalışacagız..
selam ve dua ile..
allaha emanet ol..

saolasın abla sıkıntılarımı çok şükür sizlerle paylaşarak gidermeye çalışıyorum zaten. gideriyorum. buraya geldiğim günden beri yaşamış olduğum olaylara vermem gereken kararlara yardımcı olacak okadar çok konu açıldıki okudukta ne oluyor diyorum bunlar resmen benim sıkıntılarımı gidermek için gelmiş sanki bile bile konulmuş. Allah hepinizden arazı olsun

ikincisi o üst tarafta yazmış olduğun okadar güzel bir yazıki düşündüğüm zaman içim kıpır kıpır oldu. çok güzel tarif etmişsin tutku ve sevgiyi. Allaha şükür suan ben bu ikisini çok tadıyorum. Nasıl bir sey olduğunu çok iyi biliyorum. Sevgiline zarar gelmesini hiç istemezsin üzüldüğü zaman sende üzülürsün ona kol kanat açmak istersin hep destek vermek istersin artık onun için yaşamaya devam edersin çünkü artık o senin bir parçan oluyor öyle bir seyki kendini geçiriyorsun kendini önemsemiyorsun tek bildiğin o sevgili o sevgiyi verdiğin kişi yeterki o iyi olsun o gülümsesin ozaman bütün dertlerin bitiyor bütün sıkıtınların gideriyor bir sey başarmış oluyorsun çünkü onu mutlu ediyorsun bunlar çok ama çok güzel seyler Rabbim bütün müslümanların içine böyle sevgi koymayı nasip eder inşallah

gulum.se

Kayıtlı Kullanıcı
saolasın abla sıkıntılarımı çok şükür sizlerle paylaşarak gidermeye çalışıyorum zaten. gideriyorum. buraya geldiğim günden beri yaşamış olduğum olaylara vermem gereken kararlara yardımcı olacak okadar çok konu açıldıki okudukta ne oluyor diyorum bunlar resmen benim sıkıntılarımı gidermek için gelmiş sanki bile bile konulmuş. Allah hepinizden arazı olsun

ikincisi o üst tarafta yazmış olduğun okadar güzel bir yazıki düşündüğüm zaman içim kıpır kıpır oldu. çok güzel tarif etmişsin tutku ve sevgiyi. Allaha şükür suan ben bu ikisini çok tadıyorum. Nasıl bir sey olduğunu çok iyi biliyorum. Sevgiline zarar gelmesini hiç istemezsin üzüldüğü zaman sende üzülürsün ona kol kanat açmak istersin hep destek vermek istersin artık onun için yaşamaya devam edersin çünkü artık o senin bir parçan oluyor öyle bir seyki kendini geçiriyorsun kendini önemsemiyorsun tek bildiğin o sevgili o sevgiyi verdiğin kişi yeterki o iyi olsun o gülümsesin ozaman bütün dertlerin bitiyor bütün sıkıtınların gideriyor bir sey başarmış oluyorsun çünkü onu mutlu ediyorsun bunlar çok ama çok güzel seyler Rabbim bütün müslümanların içine böyle sevgi koymayı nasip eder inşallah

selamün aleyküm ablacıgım...
inşallah sevgin, sevginiz daim olur...
o kadar güzel şeyler yazmışsınki, okurken içim kıpır kıpır oldu sanaki senin yerine ben aşıgım.. demekki bu sevgi aşk ne güzel ablacıgım...
bunu böyle hissetmen ve karşındaki kişiye bu kadar çok deger vermen...
çok güzel birşey ablacıgım.. rabbim inşallh bu mutlulugunu daim etsin...
evet ablacıgım sevgi ve aşk böyle güzel bi duygu. o yazıyı ben ekledim ama bana gelen bi yazıydı ben yazmadım. belki bir yerden alınmıştır belkide bana yazılmıştır bilemem. herneyse ablacıgım. bende okuyunca begendim sizlerle paylaşmak istedim..
açtıgın formu gördüm okudum yazdıklarını halloşmuş senin adına çok sevindim kardeşim.. herşeyi konuşarak hlletmeye çalış kendi kendine büyütüpte acı çekme ablacıgım. bu acı hem seni hemde onu yıpratır..
selam ve dua ile..

erzsalih

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm ablacıgım...
inşallah sevgin, sevginiz daim olur...
o kadar güzel şeyler yazmışsınki, okurken içim kıpır kıpır oldu sanaki senin yerine ben aşıgım.. demekki bu sevgi aşk ne güzel ablacıgım...
bunu böyle hissetmen ve karşındaki kişiye bu kadar çok deger vermen...
çok güzel birşey ablacıgım.. rabbim inşallh bu mutlulugunu daim etsin...
evet ablacıgım sevgi ve aşk böyle güzel bi duygu. o yazıyı ben ekledim ama bana gelen bi yazıydı ben yazmadım. belki bir yerden alınmıştır belkide bana yazılmıştır bilemem. herneyse ablacıgım. bende okuyunca begendim sizlerle paylaşmak istedim..
açtıgın formu gördüm okudum yazdıklarını halloşmuş senin adına çok sevindim kardeşim.. herşeyi konuşarak hlletmeye çalış kendi kendine büyütüpte acı çekme ablacıgım. bu acı hem seni hemde onu yıpratır..
selam ve dua ile..[/COLOR][/CENTER][/B]

Allah razı olsun abla. Hayatımda ilk kez bir kişiyi bukadar çok seviyorum. İnanırmısın sevgiyi okadar hasret olduğum bir zamanda geldi karşıma onu sanki rabbim çıkarttı karşıma. İlk yanına gittiğimde beni terslemişti. Çünkü dinine düşkün bir insan böyle bir seyi kabul edemezdi. Sonra ben 1 hafta boyunca gecelere ağlayarak namaz kılmıştım hep dua ettim bir baktimki kendiliğinde geldi ben hiç bir sey yapmadım. O gün bugündür sıkıntılar içerisindeyiz bazı zorluklar yaşıyoruz ailesinden dolayı fln. Birde arada çok uzak mesafe var. Bazen aylarca görüşmediğimiz oluyor. Suan görüşürüz ama biliyorum bir hafta sonra yine görüşmeyecez. hiç umrumda değil yeterki o beni sevsin onun sevgisi benimle birlikte olsun ondan başka hiç bir sey istemiyorum. Onu görmek ve görmemek umrumda değil yani. Bu sevgiyi kolay kazanmadım kolayda birakmaya niyetim yok Rabbime dua ediyorum bizi ayırma diye bizi koru diye bu zamana kadar dualarımızı kabul etti sıkıntılarımızda bize çıkış yolu gösterdi. En ufak bir sey dün dün ben burada derdimi açmasaydım onunla konuşamazdım buradaki değerli abi ve ablalarımın yardımıyla ve dualarıyla çok şükür her sey yoluna girdi

gulum.se

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun abla. Hayatımda ilk kez bir kişiyi bukadar çok seviyorum. İnanırmısın sevgiyi okadar hasret olduğum bir zamanda geldi karşıma onu sanki rabbim çıkarttı karşıma. İlk yanına gittiğimde beni terslemişti. Çünkü dinine düşkün bir insan böyle bir seyi kabul edemezdi. Sonra ben 1 hafta boyunca gecelere ağlayarak namaz kılmıştım hep dua ettim bir baktimki kendiliğinde geldi ben hiç bir sey yapmadım. O gün bugündür sıkıntılar içerisindeyiz bazı zorluklar yaşıyoruz ailesinden dolayı fln. Birde arada çok uzak mesafe var. Bazen aylarca görüşmediğimiz oluyor. Suan görüşürüz ama biliyorum bir hafta sonra yine görüşmeyecez. hiç umrumda değil yeterki o beni sevsin onun sevgisi benimle birlikte olsun ondan başka hiç bir sey istemiyorum. Onu görmek ve görmemek umrumda değil yani. Bu sevgiyi kolay kazanmadım kolayda birakmaya niyetim yok Rabbime dua ediyorum bizi ayırma diye bizi koru diye bu zamana kadar dualarımızı kabul etti sıkıntılarımızda bize çıkış yolu gösterdi. En ufak bir sey dün dün ben burada derdimi açmasaydım onunla konuşamazdım buradaki değerli abi ve ablalarımın yardımıyla ve dualarıyla çok şükür her sey yoluna girdi

ablacıgım çok sevindim. inşallh hep böyle kalırsınız. günden güne sevginiz çogalır. inşallah hayırlı bi yuva kurarsınız. senin için hep dua edecegim..
böyle seven bi insan ayrılırsa dayanamz, hayat onun için çekilmez olur. anlatamıyacagım ben hepsini yaşayınca. inşallah ablacıgım rabbim size yaşatmaz. çok zor ablacıgım çok zor. rabbim sabrını veriyor ama bide gel dayanmak o günleri geçirmek, hayata tutunabilmek......
neyse ablam inşallah siz bunları tatmazsınız. hep dua edecegim sizin için. hayırlısıyla rabbim sizin sevginizi her iki cihana taşısın. amin. amin.
rabbim yar ve yardımcınız olsun..
kardeşim bak sevgi emek verilmeden caba harcanmadan kazanılmıyor. kolay kazanılmıyor ama cabuk terkedilmeye itiyor. o yüzden birbirine karşı sevginiz ve güveniniz hep daim ayakta olsun..
selam ve dua ile..

erzsalih

Kayıtlı Kullanıcı
ablacıgım çok sevindim. inşallh hep böyle kalırsınız. günden güne sevginiz çogalır. inşallah hayırlı bi yuva kurarsınız. senin için hep dua edecegim..
böyle seven bi insan ayrılırsa dayanamz, hayat onun için çekilmez olur. anlatamıyacagım ben hepsini yaşayınca. inşallah ablacıgım rabbim size yaşatmaz. çok zor ablacıgım çok zor. rabbim sabrını veriyor ama bide gel dayanmak o günleri geçirmek, hayata tutunabilmek......
neyse ablam inşallah siz bunları tatmazsınız. hep dua edecegim sizin için. hayırlısıyla rabbim sizin sevginizi her iki cihana taşısın. amin. amin.
rabbim yar ve yardımcınız olsun..
kardeşim bak sevgi emek verilmeden caba harcanmadan kazanılmıyor. kolay kazanılmıyor ama cabuk terkedilmeye itiyor. o yüzden birbirine karşı sevginiz ve güveniniz hep daim ayakta olsun..
selam ve dua ile..

Allah senden bin kere razı olsun abla. Rabbim dualarınızı kabul eder inşallah. İnanın dayanamam ben ayrılıga hayatım biter bütün hedeflerim sıfırlar ruh gibi olurum yaşamaktan zevk almam daha önce öyleydim onunla birlikte yeşerdim şimdi meyve vermeye çalışıyorum eğer o meyveden çevremdeki insanlar faydalanamazsa o meyveleri yetiştiremezsem ozaman çok kötü olurum. Benim bu dünyadaki tek hedefim o abla o

gulum.se

Kayıtlı Kullanıcı
Allah senden bin kere razı olsun abla. Rabbim dualarınızı kabul eder inşallah. İnanın dayanamam ben ayrılıga hayatım biter bütün hedeflerim sıfırlar ruh gibi olurum yaşamaktan zevk almam daha önce öyleydim onunla birlikte yeşerdim şimdi meyve vermeye çalışıyorum eğer o meyveden çevremdeki insanlar faydalanamazsa o meyveleri yetiştiremezsem ozaman çok kötü olurum. Benim bu dünyadaki tek hedefim o abla o

ama ablacıgım sen böyle yanlış düşünüyorsun..
belki iz birbiriniz için hayırlı degilsiniz. o zaman rabbim sizi birbirinizden ayırdıgı zaman ablacıgım ne yapacaksın...
herşeyi bir yere baglama ablacıgım...
o benim herşeyim diyorsun onsuzda hayatını sürdürebilecegini düşünmelisin. o senin hayatının tek odagı olmamalı....
inşalalh böyle bi ayrılık yaşamazsınız ama ablam zamanın bize neler getirecegini bilemeyizki biz. herşeyi rabbim bilir..
o yüzden bir insana bu kadar baglanma ablacıgım...
sonradan üzülen sen olursun..
sevme demiyorum. sev ama kardeşim herşey o kişi degil....
bende senin gibi düşünüyordum ama bir yandan da korkuyordum rabbim biz ayrılırsak ben yaşayamam o zaman benim canımıda al diye. ama bak demekki yaşayabiliyorum.. vede iyiyim. nişanlandı diyede üzülmedim desem belki yalan our ama rabbim hayırlısı böyleymiş dedim. herşeyi zamana bıraktım...
rabbim zaten sabırını veriyor..
o yüzden hayırlısını dile..
selam ve dua ile..

erzsalih

Kayıtlı Kullanıcı
ama ablacıgım sen böyle yanlış düşünüyorsun..
belki iz birbiriniz için hayırlı degilsiniz. o zaman rabbim sizi birbirinizden ayırdıgı zaman ablacıgım ne yapacaksın...
herşeyi bir yere baglama ablacıgım...
o benim herşeyim diyorsun onsuzda hayatını sürdürebilecegini düşünmelisin. o senin hayatının tek odagı olmamalı....
inşalalh böyle bi ayrılık yaşamazsınız ama ablam zamanın bize neler getirecegini bilemeyizki biz. herşeyi rabbim bilir..
o yüzden bir insana bu kadar baglanma ablacıgım...
sonradan üzülen sen olursun..
sevme demiyorum. sev ama kardeşim herşey o kişi degil....
bende senin gibi düşünüyordum ama bir yandan da korkuyordum rabbim biz ayrılırsak ben yaşayamam o zaman benim canımıda al diye. ama bak demekki yaşayabiliyorum.. vede iyiyim. nişanlandı diyede üzülmedim desem belki yalan our ama rabbim hayırlısı böyleymiş dedim. herşeyi zamana bıraktım...
rabbim zaten sabırını veriyor..
o yüzden hayırlısını dile..
selam ve dua ile..

tabi haklısın abla her namazdan sonra dua ediyorum zaten. Bunun bilincindeyim herseyin kısmeti vardır o yüzden suan her seyi doya doya yaşamıyoruz. Daha elini tutmuş değilim tutmamda çünkü haramdır benim helalim değildir daha Allahtan korkarız ikimizde. Sonra ileride ne olacağı belli değil belki evlenemeyiz bunuda düşünüyoruz ve öyle davranmaya çalışıyoruz ama Allah korusun bir ayrılık olsa ne yaparım hiç bilemiyorum

gulum.se

Kayıtlı Kullanıcı
tabi haklısın abla her namazdan sonra dua ediyorum zaten. Bunun bilincindeyim herseyin kısmeti vardır o yüzden suan her seyi doya doya yaşamıyoruz. Daha elini tutmuş değilim tutmamda çünkü haramdır benim helalim değildir daha Allahtan korkarız ikimizde. Sonra ileride ne olacağı belli değil belki evlenemeyiz bunuda düşünüyoruz ve öyle davranmaya çalışıyoruz ama Allah korusun bir ayrılık olsa ne yaparım hiç bilemiyorum

anlıyorum ablacıgım seni. kesinlikle rabbimin yasak koydugu şeyleri yapma. yapmayacagını biliyorum zaten. o yüzden zaten o senin için hayırlı ise. rabbim onu senin kaderine yazmış ise kimse engel olamaz. hayırlısıyla kavuşursunuz...
ama kavuşamayacagınıza düşün ve sonradan üzülmeni istemem ablacıgım..
rbbim hakkınızda hayırlı olanı verecektir. inşalalh..
selam ve dua ile..
hayırlı akşamlar..
bana müsaade..

erzsalih

Kayıtlı Kullanıcı
anlıyorum ablacıgım seni. kesinlikle rabbimin yasak koydugu şeyleri yapma. yapmayacagını biliyorum zaten. o yüzden zaten o senin için hayırlı ise. rabbim onu senin kaderine yazmış ise kimse engel olamaz. hayırlısıyla kavuşursunuz...
ama kavuşamayacagınıza düşün ve sonradan üzülmeni istemem ablacıgım..
rbbim hakkınızda hayırlı olanı verecektir. inşalalh..
selam ve dua ile..
hayırlı akşamlar..
bana müsaade..

Allah razı olsun abla bu söylediklerini düşüneceğim inşallah kendimi hazır duruma getiririm.

Allaha emaent ol abla hayırlı akşamlar

gulum.se

Kayıtlı Kullanıcı
Bir papatya tarlası düşün.. ılkbahar ayı.. Ve sen, onun yanından geçen
yolda yürüyorsun... Ve o papatya tarlasında bir papatya dikkatini
çeker.. Binlercesinden birisidir ama sen, onun yanına gidersin.. Onda seni
çeken bir seyler vardır.. O papatyayı olduğu yerden koparırsın..Sadece
senin olsun istersin, sadece senin.. Öleceğini düşünmeden. Ve gidersin o
tarladan... ıçindeki şiddetin durduramadığı bir bencillik ama bir o
kadar güzel ve hapsedici. ışte bu TUTKU...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt