Allah razı olsun vaveyla nerelerdesin ? Herşey yolundamı peki bi sessiz gördüm seni son günlerde..
Sen gül verir miydin yaa
EyvALLAH kuzum bu da benden sana )
maşaallah çeşmicim çiçeklerin hepsi birbirinden güzel.teşekkürler can kardeş...
rabbim neşeni,pozitifliğini daim eylesin,gönlünden geçen muradını hayırlısıyla nasip etsin inşaallah...
çeşmicim.. canım RABBİM neşeni huzurunu mutluluğunu hiç bozmasın. . inşALLAH... Çok saol canım benim çok
Tüm forum kardeşlerimize...
Ortadaki kırmızı Çeşmi kardeşime...:a12:
biraz hüzün var şu günlerde kamer kendimde değilim pek ama buda geçer diyorum bakalım. sağolasın
ahh kuzu ahh eski merve vermezdi ama ayarımla oynadı şu günler benimm eyvallah kuzuu hemde 2 gül yanyanaa ooyyy oyy
Ayarını seveyim
İki olması anlamlı yaa zaten..
sev kuzu sende sev nasılsa sende uzaktasın hıhh eyvallahh
Uzaklarda bir yerlerde..
Sana gelsin kuzu
biraz hüzün var şu günlerde kamer kendimde değilim pek ama buda geçer diyorum bakalım. sağolasın
evet evet var bi durgulukta çözemedim hoş çözülmiycek türden de değil de
ne demeli Allah sabır versin,üzerindeki hüzün bulutları tez vakitte gitsin inşallah kardeşim..
tez vakitte gel kendine inşallah kardeşim..
o eski vaveyla ol hani çeşmiye çatan,fb fb diye bağıran gerçi fb nin bağırılcak bi tarafı da kalmadı da maksat sen üzgün durma diye kendimi ateşe attım bjk ile dalga geçip belki kendine gelirsin olur ya hani bir ümit işte
Rabbime emanet ol kardeşim..Rabbim her ne sıkıntın var ise çözüme eriştirsin inşallah..
saygılar,hayırlı akşamlar
güldürdün beni kamer ya o zaman 15 ay sonra grşmek üzre
amiiinn eyvallahh sende Allaha emanet olasın
Hayırdır kardeşim...???
15 ay falan...Hayırdır askere mi gidiyorsun...:a04:
öyle gibi bişey abi asker gönderince gitmiş gibi oldum bendee )
Hayırlı Teskereler inşallah...
Sayılı günler çabuk geçer derler...