Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

SEVDİĞİNE, SEVDİĞİNİ SÖYLE (1 Kullanıcı)

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
.
billed4bu1.gif

Son düzenleme:

Çoban Uveys

Kayıtlı Kullanıcı
Selamunaleykum aliye ablam emeğinize saglık bu yazıyı yazalı tam bir yıl olmuş ve ben yeni gordum lutfen böyle paylasımları sık sık güncelleyin bizde yararlanalım a.e.olunuz hayırlı aksamlar

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
Selamunaleykum aliye ablam emeğinize saglık bu yazıyı yazalı tam bir yıl olmuş ve ben yeni gordum lutfen böyle paylasımları sık sık güncelleyin bizde yararlanalım a.e.olunuz hayırlı aksamlar

~*~

Ve aleyküm Selam kardeşim. Allah c.c razı olsun, sağolunuz.. Evet 1 yıl olmuş..Mümkün mertebe güncellemeye çalışacağım inşallah..Teşekkür ederim yorumunuz için..Rabbimize emanet olunuz kardeşim. Hayırlı günler.Selam ve dua ile.

~*~

kimkimdir

Kayıtlı Kullanıcı
Hz. Ali gibi sevdiğimiz için ölüm döşeklerine yatabiliyor muyuz? Hz. Ebu Bekir gibi yılan deliklerini ayağımızla tıkayabiliyor muyuz? Ensar gibi kardeşlerimiz için evimizin yarısını, aşımızın tamamını verebiliyor muyuz? Yunusun deyimiyle dost için ağuları şeker gibi yutabiliyor muyuz? Varımızı yoğumuzu bir gönül karşılığında kıyabiliyor Yoksa sevgi mağdurları olarak sevgisiz, aşksız, muhabbetsiz, Bunlar olamaz mı diyoruz? Ama büyük bir yitiğimiz de var.. Sevgi, muhabbet, samimiyet. Sevginin tadını doyasıya yaşamış Mevlanamız da öyle söylemiyor mu?

Altın ne oluyor? Can ne oluyor? İnci mercan da nedir? Bir sevgiye harcanmadıktan, bir Sevgiliye feda edilmedikten sonra...

Niye herkesi gönülden sevip, sevginin yollarına dökmüyoruz her şeyleri... Hele bir verelim sadakaları tebessümlerle...

Niye Efendimiz (sav) ısrarla Sevdiğini sevdiğine söyle diye nasihat etmiş. Belki de sevgiler ortalara dökülsün, konuşulsun. Çağlayanlar gibi coşsun, diye.

Allahcc yar ve yardımcınız olsun gönüldaşımız...
BESMELE...SELAM...DUA..

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt