Sami Yusuf in concert deutschland 1. mayıs 2007
-Sami Yusuf
-Hamza Robertson
-Nazeel Azami
-Ammar
YouTube - Sami Yusuf Live in Augsburg
s.a. kardeşim şu an işteyim akşama bakarım a.e.o
Sami Yusuf in concert deutschland 1. mayıs 2007
-Sami Yusuf
-Hamza Robertson
-Nazeel Azami
-Ammar
YouTube - Sami Yusuf Live in Augsburg
YouTube - cennet kuşları Muhteşem bir İlahi.. arabic children ya ALLAH
SELAMUN ALEYKÜM ARKADAŞLAR ÇOK GÜZEL Bİ İLAHİ DİNLEMENİZİ TAVSİYE EDERİM.
abdurrahman önülden inilte yari ilahinin tam ismini bilmiyorum hepsi arapça.a.e.o
ve aleyküm selam kardeşim ellerine sağlık allah razı olsun gercekten cok güzelmiş rabbime emanet olun.
[FLASH]http://www.youtube.com/v/h-JIUpaCnZ4&rel=1[/FLASH]
[youtube]_0DQ5vN9cyE[/youtube]
Taha / İnci Yaşlarım :gulegule
SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM ALLAH RAZI OLSUN SAYENDE BENDE DİNLEDİM RABBİME EMANET OLUN .
YouTube - Hazırmısın - Hasan Dursun[flash]http://www.youtube.com/v/enLfJyxDW8k[/flash]
selamun aleyküm. Hasan Dursun dan "Yara Benim"..
M DENİZ abimiz Hasan Dursun'u çok seviyor, size armağan ediyorum değerli abim bu eseri..
selam ve dua ile..
YouTube - Hazırmısın - Hasan Dursun
VE ALEYKÜM SELAM EVET HASAN DURSUNU ÇOK SEVERİM. ALLAH(C.C) RAZI OLSUN. KIYMETLİ BACIM BENDE SANA CENNET AĞACINA RECEBİ KAMER KARDEŞİME VE CEVDET ABİME GENE HASAN DURSUNDAN HAZIRMISIN İLAHİSİNİ ARMAĞAN EDİYORUM.
İNŞALLAH RABBİMİN KARŞISINADA HAZIR Bİ ŞEKİLDE ÇIKARIZ.![]()
YouTube - Hazırmısın - Hasan Dursun
VE ALEYKÜM SELAM EVET HASAN DURSUNU ÇOK SEVERİM. ALLAH(C.C) RAZI OLSUN. KIYMETLİ BACIM BENDE SANA CENNET AĞACINA RECEBİ KAMER KARDEŞİME VE CEVDET ABİME GENE HASAN DURSUNDAN HAZIRMISIN İLAHİSİNİ ARMAĞAN EDİYORUM.
İNŞALLAH RABBİMİN KARŞISINADA HAZIR Bİ ŞEKİLDE ÇIKARIZ.![]()
s.a bu ilahiyi niğdeli kardeşimize için bulabilirmisiniz yak sultanım ben yanayım yüce mevlayı anayım
selamun aleyküm hakkınızı helal edin bir de ben eklemek istedim..çok seviyorum,dinlemeye doyamıyorum bu şiiri..güllerin efendisi(s.a.v.),efendiler efendisini(s.a.v.) anlatan hangi şey güzel olmaz ki?hepinize armağan ediyorum gönlü güzel insanlar..
YouTube - Ey Gül - En Sevgiliye (S.A.V.)