Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Sevdiğimiz Ilahiler Ekleyelim (7 Kullanıcı)

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm Abii...

Bende Bir Istek Isticektim . Muzaffer Gürler - Dermane Dilucana

SELAMETLE...

VE ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM SİZ KÜRTCE ANLIYORMUSUNUZ BEN ANLAMADIM AMA SİZ İSTEDİNİZ BEN YAPTI RABBİME EMANET OLUN SAĞLICAKLA KALIN :H

[FLASH]http://www.youtube.com/v/4fxxaJBoBoc&rel=1[/FLASH]

nigdeli

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm abi. bazen video ekleyemiyorum, her zamanki gibi yapıyorum ama olmuyor. sebebini biliyor musunuz?Allah'a emanet olun..

FATIMAA

Kayıtlı Kullanıcı
VE ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM SİZ KÜRTCE ANLIYORMUSUNUZ BEN ANLAMADIM AMA SİZ İSTEDİNİZ BEN YAPTI RABBİME EMANET OLUN SAĞLICAKLA KALIN :H

[flash]http://www.youtube.com/v/4fxxaJBoBoc&rel=1[/flash]

BİRAZCIK BİLİYORUM KONUŞMASINI AMA YANIMDA KONUŞULDUMU PEK ANLAMAM . AMA BU İLAİHİNİN TÜRKÇESİ VERİLMİŞ. SELAMETLE....

ekremeee

Kayıtlı Kullanıcı
s.a kardeşlerim muzaffer gürler dermane dılucana ilahisi çok güzel allah razı olsun öncede berat tvde izlemiştim.a.e.o

ekremeee

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm abi. bazen video ekleyemiyorum, her zamanki gibi yapıyorum ama olmuyor. sebebini biliyor musunuz?Allah'a emanet olun..
s.a abla şükret ben hiç video eklemeyi bilmiyom cevdet abi ikimizede yardımcı olur değilmi.a.e.o

nigdeli

Kayıtlı Kullanıcı
s.a bu ilahiyi niğdeli kardeşimize için bulabilirmisiniz yak sultanım ben yanayım yüce mevlayı anayım

Ve aleyküm selam ekrem kardeşim. çok teşekkür ederim. düşünmeniz yeterli. Allah c.c. razı olsun. selam ve dua ile..

nigdeli

Kayıtlı Kullanıcı
s.a abla şükret ben hiç video eklemeyi bilmiyom cevdet abi ikimizede yardımcı olur değilmi.a.e.o

aleyküm selam kardeşim. bazen sorun oluyor, nedenini bilmiyorum. her zaman yaptığım gibi ekliyorum ama hata veriyor. Yardımcı olur cevdet abi inşaAllah .selam ve dua ile..

FATIMAA

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm...

Sami Yusuf- Eid Song

Allah Razi Olsun... Selametle...

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMÜN ALEYKÜM ABİ."MEHMET EMİN AY"DAN.."""ALLAHIM"""

orhan abi

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm abi.banada MEHMET EMİN AYDAN ne zaman anarsam seni,kararım kalmaz allahım aglı eseri dinleye bilirmiyim.

gul_i rana

Kayıtlı Kullanıcı
Essalamun aleykum abi Mesari el-araden:Yatagim toprak ilahisini bulabilirmisin.Allah razi olsun.

EBRARNISA

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMÜN ALEYKÜM CEVDET ABİM. NASILSINIZ ? İYİ OLMANIZI UMUYORUM. SİZİ SİTEDE GÖRMEK GÜZEL .
ABİM FORMUN HEPSİNE GÖZ ATMADIM, VARMI BİLMİYORUM AMA BENİM SİZDEN RİCAM OLCAKTI. MESUT KURTİS TEN BURDAH EKLEYEBİLİRMİSİNİZ.??????
BEN EKLEME KONUSUNDE BAYA ACEMİYİM..
SELAM VE DUA İLE KALIN.......

şenol kardeş

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm abi.banada mustafa güneşdogdu dan ANNE isimli eseri koyabilirmisiniz.selametle.

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
S.A. KARDEŞİM BU GÜN YUTUBE DE BİR ARIZA VAR ĞALİBA BAŞKA ZAMAN YAPSAM RABBİME EMANET OLUN

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMÜN ALEYKÜM CEVDET ABİM. NASILSINIZ ? İYİ OLMANIZI UMUYORUM. SİZİ SİTEDE GÖRMEK GÜZEL .
ABİM FORMUN HEPSİNE GÖZ ATMADIM, VARMI BİLMİYORUM AMA BENİM SİZDEN RİCAM OLCAKTI. MESUT KURTİS TEN BURDAH EKLEYEBİLİRMİSİNİZ.??????
BEN EKLEME KONUSUNDE BAYA ACEMİYİM..
SELAM VE DUA İLE KALIN.......

VE ALEY KÜM SELAM KARDEŞİM ŞU AN BİRAZ DAHA İYİYİM ALLAH RAZI OLSUN BUYURUN İSTEĞİNİZ RABBİME EMANET OLUN

[FLASH]http://www.youtube.com/v/yJQgVYG7ELE&rel=1[/FLASH]

haticeislam

Kayıtlı Kullanıcı
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=dbIaetu85OM [/YOUTUBE]

ÇOK BEYENEREK DİNLİYORUM İNŞALLAH SİZDE DİNLERSİNİZ:G

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt