ishakyakup
Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm..
görüldüğü gibi mevzu derin..
selamün aleyküm..
allah razı olsun
rabbim razı olsun. ahir zamanda "giyinik çıplaklar" diye tabir edilen çok fazla insan var. önemli hatırlatmalar gerçekten. ayrıntılı bi şekilde açıklamanız da kendine göre yorumlayan insanlara fırsat vermemiş. "yorum" yoktur bu konuda. çizgiler kurallar bellidir. rabbim farkında olmayan ve farkında olup da yapmayan kardeşlerimize hidayet eylesin.. önlerine fırsatlar vesileler çıkarsın inşallah.
selametle kalınız..
s.a ALLAH razı olsun çok saolun...aslında bunu kopyalayıp sokak sokak dağıtmak gerek...bayanlar belki azda olsa ikna olurlar...hiç inanasım gelmiyo...kimliklerinde müslümanlar ama sadece kimliklerinde...ne yazıkki yaşam tarzı olarak yansıtamıyorlar bunu bize...bu da bizlere çok acı veriyor...benim şu aralar en çok önem verdiğim konulardan birisi örtünme konusu...Rabbim inşaallah herkesin hakkında hayırlısı ne ise onu ver...![]()
´´GüLiѕтaи´´;1108744' Alıntı:SeLamun ALeyküm..
ßuqün bi eLbise qörmüştüm.. uzun kollu boL feLan.. etiketindede tesettür qiyim yazıor.. yani tam istediğim qißiydi.. tesadüfen rastLamıştım..
yarın aLcam inşALLAH...
abLam feLan kadın i$i o 25 yaşındakiLer qiyer feLan dedi.. ama yaşa mı bakcam tesettüre mi.. bu konuyuda qörmem çok iyi oLdu abLama okuturum
ALLAH razı oLsun![]()
8. Bir diğer özellik de kadının örtüsünden parfüm ve güzel koku gelmemelidir. Çünkü bir kadının elbisesinden güzel koku gelmesi erkekleri cezbeder. Bir hadîsi şerifte Peygamberimiz: "Bir kadın güzel koku sürünerek erkeklerin arasından geçer ve erkekler o kokuyu alırlarsa o kadın zânidir (zina yapan)." (Kütüb-i Sitte, İbrahim Canan, 7/521) demiştir.
Allah celle celalüh razı olsun.B)
hayırlısı olsun kardeşim..
yaşınız genç ve şimdi nasıl başlarsanız öyle devam edersiniz ..
taviz vermeyelim inşaALLAH ..
YOLUNUZ AÇIK OLSUN GÜZEL Kardeşim ..
selam ve daim muhabettle ALLAH cc EMANET OLNUZB)B)
Allah raz1 olsun insaallah...![]()
ecmain olsun güzel kardeşim ..allah razı olsun yazının tümünü okudum..yazıdan çok ders çıkardım.inşallah diğer kardeşlerimiz içinde faydalı olur