...................
EN GÜZEL HEDİYEMİ VERDİN..Allahcc yar ve yardımcın olsun...“Tenimizi ezebilirsiniz ama ruhumuzu asla! Onu ne işkence zapteder, ne kelepçe, ne pranga... Gülümser durur inancımız, hürriyet buudunda sonsuzca. Bizi evimizden ve tenimizden edebilirsiniz, ama ya dinimizden?
Çok şükür; pişmanlık uğramadı semtimizden. Ya siz? Ezeli pis hayvancıklar. Neye yaradı işkenceniz? Dünyanız kara, ahiretiniz zift. Sizi bekliyor cehenneminiz!”
(. . . )
Ben ezelden beridir hür yaşadım, hür yaşarım.
Hangi çılgın bana zincir vuracakmış? Şaşarım!
Kükremiş sel gibiyim, bendimi çiğner, aşarım.
Yırtarım dağları, enginlere sığmam, taşarım.
biz elele verdikçe korksun bizden münafık ve kafir.
müslümanların kalbi yakuttur hatta zümrüt ve safir.
bir mücahit yeter, kafirin gözünde bir kişi, bin dir.
biri afganistan'a biri gazze'ye gitse yeter gülüşü yaralı ve kim kimdir.
şiir yazamam sadece birden gaza geldim. bütün kardeşlerimin ismini yazmak isterdim ama o kadar becerikli değilim. böyle birlik beraberlik içinde olmamız beni fazlasıyla mesut ve bahtiyar ediyor. hepinizi ALLAH CC için seviyorum.
biz elele verdikçe korksun bizden münafık ve kafir.
müslümanların kalbi yakuttur hatta zümrüt ve safir.
bir mücahit yeter, kafirin gözünde bir kişi, bin dir.
biri afganistan'a biri gazze'ye gitse yeter gülüşü yaralı ve kim kimdir.
şiir yazamam sadece birden gaza geldim. bütün kardeşlerimin ismini yazmak isterdim ama o kadar becerikli değilim. böyle birlik beraberlik içinde olmamız beni fazlasıyla mesut ve bahtiyar ediyor. hepinizi ALLAH CC için seviyorum.
AŞKI KELİMELER İFADE ETMEZKİ..Gönüldaşım ALİSAY....SÖZÜNE SÖZ BULAMIYORUM...SÖZLERİNİN ÜSTÜNE SÖZ OLMAZ..ALLACCE EMANET OL..O NE GÜZEL VEKİLDİR...ALLAHCC YAR VE YARDIMCIN OLSUN.............
[/QUOTE]=Gülüş
ü Yaralı;944496]aynen B) .ELLERİME UZANAN DUDAKLARI TEPEYİM
ALLAH DİYEN GEL SENİ AYAĞINDAN ÖPEYİM......NFK...............................SELAM VE DUA İLE GÖNÜLDAŞIMIZ VE KARDEŞİMİZ GÜLÜŞÜ YARALIYA.............
.. B)