RE: SELMA KARDEŞTE ARTIK TESETTÜRLÜ OLDU...
s.a allah cc razı olsun.a.e.oneslihantuncel yazdı:
HAYIRLI OLSUN İNŞALLAH.
s.a allah cc razı olsun.a.e.oneslihantuncel yazdı:
HAYIRLI OLSUN İNŞALLAH.
ADALETIMAHZA yazdı:
tsunami yazdı:
S.A
SİTEMİZİN EN TATLI ÜYELERİNDEN OLAN SELMA ESKİ İSMİYLE MAVİ22 KARDEŞİMİZ ALLAH'A ŞÜKÜRLER OLSUN TESETTÜRLÜ OLDU İNANIN ÇOK ENGELLER AŞTI KARDEŞİM BEN BİZZAT ŞAHİT OLDUM AMA AZMİN ELİNDEN NE KURTULMUŞKİ BUDA KURTULSUN KARDEŞİMİ YÜREKTAN KUTLUYORUM İNŞ DAİMİ OLUR İSTEYEN HER MÜMİN BACIMIZI ALLAH NASİP EDER İNŞ. AEO
S.A.ALLLAHIM AŞÜKÜRLER OLSUN.ÇOK SEVİNDİM.BEN DE HAFTASONU HEP TESETTÜRLE ÇIKTIM DIŞARI,YAVAŞ YAVAŞ ALIŞIP ALIŞTIRIYORUM İNŞAALLAH.BANA DA DUA EDİN.DEVAMLI OLSUN.SELMAYA ÇOK SEVİNDİM.İŞTEN AYRILDI DEĞİL Mİ?A.E.O.
umeyye yazdı:
ADALETIMAHZA yazdı:
tsunami yazdı:
S.A
SİTEMİZİN EN TATLI ÜYELERİNDEN OLAN SELMA ESKİ İSMİYLE MAVİ22 KARDEŞİMİZ ALLAH'A ŞÜKÜRLER OLSUN TESETTÜRLÜ OLDU İNANIN ÇOK ENGELLER AŞTI KARDEŞİM BEN BİZZAT ŞAHİT OLDUM AMA AZMİN ELİNDEN NE KURTULMUŞKİ BUDA KURTULSUN KARDEŞİMİ YÜREKTAN KUTLUYORUM İNŞ DAİMİ OLUR İSTEYEN HER MÜMİN BACIMIZI ALLAH NASİP EDER İNŞ. AEO
S.A.ALLLAHIM AŞÜKÜRLER OLSUN.ÇOK SEVİNDİM.BEN DE HAFTASONU HEP TESETTÜRLE ÇIKTIM DIŞARI,YAVAŞ YAVAŞ ALIŞIP ALIŞTIRIYORUM İNŞAALLAH.BANA DA DUA EDİN.DEVAMLI OLSUN.SELMAYA ÇOK SEVİNDİM.İŞTEN AYRILDI DEĞİL Mİ?A.E.O.
a.s hayırlı olsun kardeşlerim MEVLA daim eylesin B)
zahide nur yazdı:
s.a.adaletimahza ablacığım.Bende aynı dertten muzdaribim.Mesai saatlerinde aç sonra kapa.insanın dengesi bozuluyor.Ben nereye aitim ne için bu çaba diye soruyor kendine.Açıkmıyım kapalımıyım bilmiyorum.Çook üzülüyorum.
s.a allah cc razı olsun.amin inşallah.a.e.oconte yazdı:
mevlam yar ve yardımcısı olsun hayat onun yüzünde gülsün.....
v.a.s allah cc razı olsun. evet dünden beri gözlerimin içi gülüyor.amin inşallah.a.e.oacelya26 yazdı:
s.a. Allah daim etsin çok sevindim ne mutlu sana B)
a.s rabbim cc razı olsun. amin inşallah .saolun.sağlıcakla kalın.a.e.oB)serife07 yazdı:
selamün aleyküm
sevindirici bir haber hayırlı olsun... Rabbim daim etsin inşeallah... selametle...
Selma_ yazdı:
v.a.s allah cc razı olsun. evet dünden beri gözlerimin içi gülüyor.amin inşallah.a.e.oacelya26 yazdı:
Selma_ yazdı: