Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Selamun aleykum (2 Kullanıcı)

nevin_70

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum, bizim durumumuz da simdilik bir degisiklik yok, fakat yaklasiyorum iyi gunlere bunu hissedebiliyorum. Bazen icime uzuntu dusuyor ve Rabbimden sabir diliyorum.Cumlemizin cumasi mubarek olsun.Dualarimda her zaman varsiniz. Allahim hakkinizi odememi nasip eder insallah.Dualarinda bize de yer ayiran tum kardeslerim hakkinizi helal edin.Allah a emanet olun.Amin

nevin_70

Kayıtlı Kullanıcı
.Ey gönül, isledigin suçlara, kusurlara karsılık, Hakk'tan özür dilemek için neler düsünüyorsun? O'ndan sayılamayacak kadar lutuflar, iyilikler, ihsanlar, vefalar gelmede, senden de bunca hatalar, kusurlar, cefalar
görünmede...
• O'nun tarafından, bunca keremler, senden ise, manasız aykın isler; O'ndan pek çok nimetler, senden ise sayılamayacak kadar çok hatalar suçlar, günahlar...
• Senden bunca haset, bunca kötü düsünce, bunca dedikodu. O'ndan ise bunca ihsan, bunca lütuf, bunca iyilikler.
• Yaptıgın kötülüklerden, isledigin günahlardan pisman olup da, candan Allah dedigin zaman, seni belalardan kurtarmak için senin imdadına yetisen, sana o duyguyu veren, kendini hissettiren O'dur.
• İsledigin günah yüzünden korkuyorsun, kurtulmaya çareler arıyorsun. Bir daha islememeye karar veriyorsun, iste o anda bu duygularla için karıstıgı, kendinden utandıgın, kendini ayıpladıgın, vicdanın sızladıgı zaman düsünmüyor musun? Bu duyguları sana veren, bu pismanlıga seni düsüren, senin içindedir. Sana çok yakındır. O'nu sen ne diye kendinde, kendi içinde göremiyor, hissedemiyorsun?
• 0, seni bazen yaratılısına, kötü tabiatına bırakır, seni gümüs, altın, kadın sevdasına düsürür. Bazen de canına Hz.Mustafa'yı hayal etmenin nürunu verir de içini aydınlatır.
• Seni bazen bu tarafa çeker, iyi adamlara katar, bazen de o tarafa çeker, seni kötülere ulastırır. Kurtulus gemisini
korkunç dalgalarla hırpalar, onu kırar, parçalar.
• Ey zavallı insan, bu düsüslerden, bu hallerden sakın ye'se kapılma; gizli gizli o kadar çok dua et, geceleri, o kadar çok agla, inle ki; sonunda yedi kat gökten kulagına kurtulus sesleri gelsin.

nevin2007

Kayıtlı Kullanıcı
nevin kardeşim inanınki durumunuza çok üzüldüm.ihşallah sizin için böylesi daha hayırlı olur.ihşallah herşeybundan sonra istediginiz şekilde olur.dilerimki ALLAHTAN en kısa zamanda evinize yerleşirsiniz.sıkmayın canınızı her sıkıntının sonunda bir ferahlıgınız olur ihşaalah yeterki siz yavrunuzla saglıklı olup huzurlu günleri bulursunuz.inanınki size duacıyım.ALLAH yardımcınız olsun.ALLAH sizi korusun.A.E.O.hayırlı geceler.

nevin_70

Kayıtlı Kullanıcı
nevin kardeşim inanınki durumunuza çok üzüldüm.ihşallah sizin için böylesi daha hayırlı olur.ihşallah herşeybundan sonra istediginiz şekilde olur.dilerimki ALLAHTAN en kısa zamanda evinize yerleşirsiniz.sıkmayın canınızı her sıkıntının sonunda bir ferahlıgınız olur ihşaalah yeterki siz yavrunuzla saglıklı olup huzurlu günleri bulursunuz.inanınki size duacıyım.ALLAH yardımcınız olsun.ALLAH sizi korusun.A.E.O.hayırlı geceler.

Allah razi olsun canim kardesim. Bir an geliyor cok uzuluyorum ama Rabbime siginiyorum ve sanki o an olsem, kesseler kanim akmayacak kadar guclu oluyorum. Her ser gibi gorunen durumda bir hayir varmis, Rabbim e siginiyorum insallah en kisa zamanda hayirlisiyla evimi kuracagim. Ben yuce Rabbim sayesinde sizlerin dua vesileleriyle neler basardim. Bunu da basaracagim sizlerin dualariyla biliyorum. Rbabim imkansiz mucizeler e ualsamami sagladi yine saglayacaktir. Dularainizda beni unutmadiginizi icin Rabbim sizden razi olsun. Rabbim gonlunuzde olan muradiniza erismenizi nasip etsin. Rabbim bizim icin okudugun her duanin milyon katini sana sevap ve mutluluk olarak nasip etsin.Allah a emanet ol. Amin.

nevin_70

Kayıtlı Kullanıcı
Sevgili kardeslerim yuzum kizariyor utaniyorum hep sizlerden dua istiyorum ama biliyorum bunu denedim sizlerin ettigi dualari Rabbim kabul ediyor. Muslumanin muslumana ettigi duayi Rabbim geri cevirmiyor.Allah rizasi icin evimizi bir an once tutmamiz ve esimin hidayete ermesi islerimin kolaylasmasi icin 70 yasin okumama yardim edin. Ben kendim de okurum ama sizlerin vesile oldugunuz dualarin hemen kabul oldugunu Rabbim gosterdi. Bana Allah rizasi icin yardim eden tum musluman kardeslerimden Rabbim razi olsun.Her okunan dua kardeslerime sonsuz sevap olarak geri donsun.Okuyan ve okumayn kardeslerimden Allah razi olsun ve hakkinizi helal edin. Amin.

AFRA_NUR

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm
canım kardeşim ben içinde bulunduğun durumdan şimdi haberdar oldum ve içim sızladı.rabbim yardımcın olucak inşallah güzel kardeşim.gün doğmadan neler doğar sabırla selamete inşallah canım kardeşim.acizane dualrımdasın inşallah kardeşim.rabbimize emanetsin inşallah

''levent''

Kayıtlı Kullanıcı
kardes gecmiş olsun allah yardımcınız olsun inşallah

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm güzel kardeşim.en son mahkemeniz olucaktı.ondan sonra sizi hiç görmedim..Allah kızınla sana çok güzel günler göstersin.mutlaka güzel günler gelicektir.allaha emanet ol güzel kardeşim.seni gördüğüme çok sevindim.

nevin_70

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm
canım kardeşim ben içinde bulunduğun durumdan şimdi haberdar oldum ve içim sızladı.rabbim yardımcın olucak inşallah güzel kardeşim.gün doğmadan neler doğar sabırla selamete inşallah canım kardeşim.acizane dualrımdasın inşallah kardeşim.rabbimize emanetsin inşallah

Selamun Aleykum canim kardesim, Rabbim senden razi gelsin her okudugun duanin bin katini sevap yazsin evini sevdiklerini sagligini korusun insallah, Amin.

nevin_70

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm güzel kardeşim.en son mahkemeniz olucaktı.ondan sonra sizi hiç görmedim..Allah kızınla sana çok güzel günler göstersin.mutlaka güzel günler gelicektir.allaha emanet ol güzel kardeşim.seni gördüğüme çok sevindim.

Selamun Aleykum canim kardesim,Sen neler yaptin? Insallah iyisindir. Incinur u yanaklarindan opuyorum.Kasim ayinda actigim mahkemeyi beni geri almistim burada konu acip yazmistim ama sanirim gormedin ondan sonra ise girmeye calistim ve basaramadim son durumum da boyle ama Rabbim asla dermansiz dert vermiyor, bu gunler de gececek cok uzgun degilim hatta mutlu bile sayilabilirim, Rabbim den gelen hersey kabulumdur ama zaman zaman icim daraliyor. Evimi bir an once kiralamak istiyorum ve bir an once duzenimi kurmak istiyorum.Kocami hala seviyorum ama once Rabbimin sevdigi gibi bir kul olmasi icin dua ediyorum. Her gun dua ediyorum sizler icin kendimiz icin Rabbim insallah kabul eder.Tabi siginma evinde kaldigim icin cesitli zorluklarim var ama bu gunler de insallah cabuk gececektir. Biliyorsun canim kardesim sizlerle ettigim dualar vesilesiyle gecmemin imkansiz oldugu nice sinavlari basarmami nasip etti Rabbim. Rabbim tine nasip edecektir. Allah rizasi icin dualarinizda bize yer verin. Amin.

nevin_70

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum kardeslerim, durumumda bir degisiklik yok sayilir ama bir takim zorluklarla karsilastim. Evraklarim bulunamiyor bu sebepten islerim uzadi itiraz ettim ve simdi itirazin sonucunu bekliyorum. Insallah cabuk ve hayirli bir sekilde sonuc gelir cunku diger islemlere baslayabilmem icin itirazimin sonuclanmasini beklemek zorundayim.Bu mubarek gunde ve gecede islerimin kolaylasmasi icin dua edermisiniz?Bende sizler icin dua ediyorum.Beni yalniz birakmayin ,\Allah a emanet olun.

nevin_70

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum biliyorum cok oluyorum biliyorum sizden hep dua istiyorum, icinde bulundugum durumdan hayirlisiyla bir an once kimseye zarar vermeden kimsede bana zarar vermeden kurtulmam icin evimi duzenimi kurmam icin dua istiyorum. Allah rizasi icin adimla bir ihlas okuyun ne olur muslumanin muslumana ettigi dua red olunmaz.Bende sizler icin okuyorum. Oldukca zor durumdayim.Allah cumlenizden razi olsun. Rabbim benim icin dua okumasaniz bile sizden razi gelsin ve okuyan kardeslerimden haklarini helal etmelerini istiyorum. Rabbim e emanet olun.Utaniyorum sizden dua isterken ama sizlerden baska kimim var?Beni anlayacak yalniz birakmayacak sadece sizlersiniz.Rabbim her zaman yanimda bunu biliyorum ama inanan musluman kardeslerim ailem sizlersiniz. Allah rizasi icin dualarinizi esirgemeyin.Evimi kurayim duzenimi kurayim hayirlisiyla kimseye zarar vermeyeyim kimsede bize zarar veremsin,insalara rezil olmadan,Rabbimin yolundan donmeden hayirlisiyla emelime gonlumde yatan muradima ulasayim,Amin.

R

reispelin

Selamün Aleyküm canım ablacım. Sitede yeniyim bende. Konu başlığını gördüm ve yaşadıklarını okuduğumda geçen sene annemle yaşamış olduğumuz sıkıntımız aklıma geldi ve gözümde canlandı. Biliyor musunuz annemle yaşıtsınız. Onun için zor zamanları atlatabilmek, bizden daha zordu. Çünkü sdc kendini düşünemiyor, asıl düşündüğü 2evladıydı. Senelerce de böyle devam etti. Sdc sabır ve dua... Rabbim öle sıkıntılarla, sınavlarla deniyorki bizleri inş bu sıkıntılardan sizlerde alnınızın akıyla çıkıp, rahata huzura erenlerden olursunuz ve inş sıkıntılarımız günahlarımızın kefaretleri olurlar. Yaşadığınız acıyı üzüntüyü taa içimde hissettim inanın. Rabbim bir an evvel bu zor durumdan sizi çıkarıp, selamete erdirir inş. Sıkıntılarınız karşılığını bir an evvel gösterir inş. Eşinize de merhametli bir gönül!!! verir de hatalarını anlayıp, size ve ailenize geri dönüp, yeniden yuvanızı birleştirir inş. Dualarımız hep sizinle. Sizlerde bizleri eksik etmeyin inş. Selametle..:(

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt