Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Selamun aleykum (2 Kullanıcı)

deniz14

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbim yardımcınız olsun.... Bir an önce mükafatıızı alırsınız inşallah.. Bu mübarek günlerde edilen dualar kabul olur inşallah.. Allah gönlünüze göre versin..Rabbim kimseyi kimseye muhtaç-aç ve açıkta bırakmasın. AMİN

Allaha emanet olun... selam ve dua ile

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum kardesim dilerim Allah korkunu bosa cikarir. Insallah korktugun basina gelmez ve icini rahat tutmaya calis. Allah yar ve yardimcin olsun dualarim daima seninle ve buradaki diger kardeslerimle. Davaniz surdugu icin ve cocugu sadece gorme hakki oldugu icin eger ki cocugu gununde sana teslim etmezse esine hapis cezasi cikarttirabiliyorsun. Sen uzme kendini kardesim. Allah Recep ve Saban ayinda dua eden kardeslerimizin en gec Ramazan ayinda muradini veririmis. Canim kardesim Allah seni ve tum bizim durumumuzda olan kullarini korusun yardim etsin. Dua ile kal.

Aleyküm Selam

Ablam benim sağol Allah c.c. razı olsun inşaAllah dediğin gibi olur avukat pek içimi rahatlatmadı inşaAllah bugünleri kötü şeyler olmadan atlatırım Rabbimin izniyle...
Ablam senin için akşam Kenzul Ars duasını okudum bugünde okuyacağım inşaAllah güzel haberlerle gelirsin evimiz oldu dersin ablam Rabbim yar ve yardımcın olsun...

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
aleykum selam kardeşim.
inan çok üzüldüm.
RABBIM yar ve yardımcın olsun.amin.
şerden hayır,hayırdan şer çıkaran RABBIM. sana gelen bu şerri hayra çevirsin.amin.selametle

merdiven

Kayıtlı Kullanıcı
Ey iman edenler! Allah'a karşı gelmekten sakının ve doğru söz söyleyinki Allah sizin işlerinizi düzeltsin ve günahlarınızı bağışlasın.Kim Allah 'a ve Resulüne itaat ederse muhakkak büyük bir başarıya ulaşmıştır.
33 Ahzab suresi 70-71
siz doğru yoldan ayrılmadıkça Allah c.c sizin yar ve yardımcınız olacaktır mutlaka
Allahc.c adaletle davrananlarıve adaleti gözetenleri
çok tövbe edenleri
güzel davrananları
iyilik edenleri
kendine karşı gelmekten sakınanları
sabredenleri
temizlenenleri
tevekkül edenleri sever
sizin imtehanınızda bu olsa gerek Allah c.c dualarımız sizinle
BİR MÜSLÜMAN YOKTUR Kİ,BİR MÜMİN KARDEŞİNE GIYABINDA DUA ETSİN DE, BİR MELEKTE ''SANADA BİR O KADAR DEMESİN''Allah c.c sabrınızı daim kılsın ,her şey gönlünüzce olsun inşeallah..........

nevin_70

Kayıtlı Kullanıcı
sayın abla.ALLAH celle celalühu hakkınızda herşeyin hayırlısını versin.şükürle karşılayıp sabırla savanlardan olursunuz inşaALLAH.ALLAH celle celalühu izni ile hayırlı ve güzel haberlerinizide bekliyoruz.

selam ve yürekten samimi dualarımla.hayırlı,bereketli günler olsun inşaALLAH selametle.
Allah razi olsun sevgili kardesim, zaman zaman cok uzuluyorum ama zaman zaman guclu hissediyorum kendimi. Allah beni yavrumu ve benden beter durumda olan insanlari cumlemizi korusun. Hayat bazen gece bazen gunduz oluyor. Bu son yillarda bir cok gece yasadim ama gunduzlerimde oldu hatirlarsin? Sinavi gecmistim sizlerin sayesinde sizler bana dualarinizla yardim etmistiniz, Rabbim dualarinizi kabul etmis sinavi gecmemi nasip etmisti.Insallah guzel haberler yakin olur insallah yine yuzumuz gulecek ve size buradan bildirecegim canim kardesim benim. Dualarinizla yanimizda oldugunuz icin hakkinizi asla odeyemem.Allah razi olsun.

nevin_70

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbim yardımcınız olsun.... Bir an önce mükafatıızı alırsınız inşallah.. Bu mübarek günlerde edilen dualar kabul olur inşallah.. Allah gönlünüze göre versin..Rabbim kimseyi kimseye muhtaç-aç ve açıkta bırakmasın. AMİN

Allaha emanet olun... selam ve dua ile

Allah razi olsun kardesim. Rabbim insallah dualarimizi kabul edecek ve insallah islerimizi hayirlisiyla kolaylastiracaktir. Dualarinizla yanidma oldugunuz icin Allah sizden razi olsun. Rabbim hepimizin gonlundeki muradina kavusmasini nasip eylesin. Allah razi olsun. Dua ile kal.

nevin_70

Kayıtlı Kullanıcı
Aleyküm Selam

Ablam benim sağol Allah c.c. razı olsun inşaAllah dediğin gibi olur avukat pek içimi rahatlatmadı inşaAllah bugünleri kötü şeyler olmadan atlatırım Rabbimin izniyle...
Ablam senin için akşam Kenzul Ars duasını okudum bugünde okuyacağım inşaAllah güzel haberlerle gelirsin evimiz oldu dersin ablam Rabbim yar ve yardımcın olsun...

Selamun Aleykum canim kardesim, Rabbim yar ve yardimcin olsun icini rahat tutmaya calis kendini uzmemeye calis insallah Rabbimin izniyle bu gunleri de atlatacaksin. Rabbim bebegin ve senin icin hayirli olani nasip eder insallah. Ben de senin icin dua ediyorum. Allahima sukurler olsun sizlerin dualari ile rabbim bir cok iyi seyi bana nasip etti. Insallah yine nasip edecek kimseye muthac olmadan yasamamizi ve evimizi kurabilmemizi, dualarinla yanimda oldugun icin Allah senden razi olsun. Kizin buyumustur mutlaka Allah kaderini bahtini guzel versin insallah. Siteye giremesemde aklimda ve dualarimdasin.Allah a emanet ol. Dua ile kal.

nevin_70

Kayıtlı Kullanıcı
Ey iman edenler! Allah'a karşı gelmekten sakının ve doğru söz söyleyinki Allah sizin işlerinizi düzeltsin ve günahlarınızı bağışlasın.Kim Allah 'a ve Resulüne itaat ederse muhakkak büyük bir başarıya ulaşmıştır.
33 Ahzab suresi 70-71
siz doğru yoldan ayrılmadıkça Allah c.c sizin yar ve yardımcınız olacaktır mutlaka
Allahc.c adaletle davrananlarıve adaleti gözetenleri
çok tövbe edenleri
güzel davrananları
iyilik edenleri
kendine karşı gelmekten sakınanları
sabredenleri
temizlenenleri
tevekkül edenleri sever
sizin imtehanınızda bu olsa gerek Allah c.c dualarımız sizinle
BİR MÜSLÜMAN YOKTUR Kİ,BİR MÜMİN KARDEŞİNE GIYABINDA DUA ETSİN DE, BİR MELEKTE ''SANADA BİR O KADAR DEMESİN''Allah c.c sabrınızı daim kılsın ,her şey gönlünüzce olsun inşeallah..........
Allah razi olsun canim kardeslerim, Allah dualarinizi kabul etsin. Rabbim cumlemizin gonlundeki muradina erismesini nasip etsin. O Allah ki dunya yi yaratti herseyi yoktan var etti, Biliyorum bizleri koruyacak ve mukafatlandiracak. Rabbim hepimizin muradini versin. Kimselere muhtac etmesin. Allah razi olsun kardesim. Dua ile kal.

nevin_70

Kayıtlı Kullanıcı
aleykum selam kardeşim.
inan çok üzüldüm.
RABBIM yar ve yardımcın olsun.amin.
şerden hayır,hayırdan şer çıkaran RABBIM. sana gelen bu şerri hayra çevirsin.amin.selametle

Allah razi olsun sevgili kardesim. Hayir gibi gorunen bazen ser oluyormus ser gibi gorunen bazen hayra donuyormus. Allah dualarimizi kabul etsin insallah bu ser gibi gorunen durumumuz tez zamanda hayra doner.Allah dualarimizi kabul etsin, Allah kimseyi zorda koymasin, Amin.

haticetüzzehra

Kayıtlı Kullanıcı
sızınle tanışmadık fakat;bılıyorsunuz bızler kardesış.ALLAH C.Cyar ve yardımcınız olsun.tum sıkıntılarınızı gıdersın burası cennet değıl kı her ıstedığımız anında olsun.bır takım zorlu ımtıhanların ardından dılerım cennet bahcelerının en guzel yerınde bır köşkunuz olur.selam ve dua ile

nevin_70

Kayıtlı Kullanıcı
sızınle tanışmadık fakat;bılıyorsunuz bızler kardesış.ALLAH C.Cyar ve yardımcınız olsun.tum sıkıntılarınızı gıdersın burası cennet değıl kı her ıstedığımız anında olsun.bır takım zorlu ımtıhanların ardından dılerım cennet bahcelerının en guzel yerınde bır köşkunuz olur.selam ve dua ile

Selamun aleykum kardesim, evet tanisamadik ama manevi olarak her zaman birbirimizin yaninda oldugumuzu hissettirebildik. Haklisin burasi cennet degil ama insallah mukafatlarimizi gec de olsa bu dunya da da aliriz. Burada bulunan diger kardeslerim bilirler dua ederek neleri basardik biz ve buradaki kardeslerimle yine bir yerelere varacagimiza inaniyorum. Burada art niyet yok sadece Allah icin yapilan hareketler var. Burada benim derdim senin derdin yok burada sadece kardeslik var. Bu dunya da cennet varsa sanirim burasi cikara dayanmayan Allah aski ile yapilan davranislar ve dualarin yeri. Allah hepimizin imtihanlarimizi zorluk cekmeden vermemizi nasip eder insallah. Dua ile kal.

Hakendiş

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleykum kardesim, evet tanisamadik ama manevi olarak her zaman birbirimizin yaninda oldugumuzu hissettirebildik. Haklisin burasi cennet degil ama insallah mukafatlarimizi gec de olsa bu dunya da da aliriz. Burada bulunan diger kardeslerim bilirler dua ederek neleri basardik biz ve buradaki kardeslerimle yine bir yerelere varacagimiza inaniyorum. Burada art niyet yok sadece Allah icin yapilan hareketler var. Burada benim derdim senin derdin yok burada sadece kardeslik var. Bu dunya da cennet varsa sanirim burasi cikara dayanmayan Allah aski ile yapilan davranislar ve dualarin yeri. Allah hepimizin imtihanlarimizi zorluk cekmeden vermemizi nasip eder insallah. Dua ile kal.

Selamün aleyküm ablacım, Allah, yâr ve yardımcınız olsun. Bu dünya imtihan yeri... İnsanın başına ne geleceği belli olmuyor. Her an, sevdiklerimizle, mallarımızla, canlarımızla imtihana tabi tutuluyuruz. Bu imtihan dönemlerini, Allah'ın izniyle, ne kadar üzücü olursa olsun, tam bir teslimiyetle, devamlı sabır dileyerek, Allah'ın hikmetine râm olarak geçirebilirsek ne mutlu bize! Ama çoğu zaman şikayet ediyoruz, dayanamıyoruz. Şeytan da bizi isyana meylettiriyor. Allah korusun!! İşte imtihan da burada başlıyor. Ama siz çok sebatkar, metanetli, ihlaslı birine benziyorsunuz maşaAllah... En güzel şekilde atalatacağınıza inanıyorum. Bu dünya hikmet yeri... Her şeyde vardır bir hikmet... Allah'a emanet olun..

nevin_70

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün aleyküm ablacım, Allah, yâr ve yardımcınız olsun. Bu dünya imtihan yeri... İnsanın başına ne geleceği belli olmuyor. Her an, sevdiklerimizle, mallarımızla, canlarımızla imtihana tabi tutuluyuruz. Bu imtihan dönemlerini, Allah'ın izniyle, ne kadar üzücü olursa olsun, tam bir teslimiyetle, devamlı sabır dileyerek, Allah'ın hikmetine râm olarak geçirebilirsek ne mutlu bize! Ama çoğu zaman şikayet ediyoruz, dayanamıyoruz. Şeytan da bizi isyana meylettiriyor. Allah korusun!! İşte imtihan da burada başlıyor. Ama siz çok sebatkar, metanetli, ihlaslı birine benziyorsunuz maşaAllah... En güzel şekilde atalatacağınıza inanıyorum. Bu dünya hikmet yeri... Her şeyde vardır bir hikmet... Allah'a emanet olun..

Selamun Aleykum canim kardesim, Allah razi olsun. Yazdiklarinla bana destek oldun aslinda sabirli biri degilim ve cok aci cekiyorum ama biliyorum dunya da benden cok daha fazla cai cekenler var. Afrika da bir pirinc tanesine muhtac olanlar var, sokakta ac hayvanlar var, hastasi olup dermani olmayanlar var. Benim derdim onlarin yaninda dert bile sayilmaz ama insanin uzulmemeis maalesef mumkun degil. Bu site ye girdikten sonra namaz kilmayi ogrendim.Bu siteye girdikten sonra sabir etmeyi ogrendim.Bu sitede kardeslerimle dua ederek ustesinden gelemeycegim sinavlari basariyla vermeyi ogrendim. Rabbime isyan etmeyi asla dusunmedim ama uzulmuyorum dersem gucluyum dersem yalan soylerim. Rabbim zor durumda olan kullarini yalniz birakmiyor yeter ki kul kullugunu yapsin. Ben kullugumu ne kadar yapiyorum bilmiyorum. Siz de Allah a emanet olun. Dularinizda bizim icin de yer acin.Rabbim kimseyi zorda birakmasin ve muslumanin muslumana ettigi duanin hemen kabul oldugunu burada gordum. Allah a emanet olun.

nevin_70

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum kardeslerim, haftasonu icin bir arkadasin evine geldim ve izin alarak internetini kullaniyorum. Kardeslerim sizlerin ettigi dualari Rabbim bugune kadar hep kabul etti.Benim evimi duzenimi bir an once kurmam icin yine dua edermisiniz? Kenzul ars, Ayetel kursi, Yasin ne olursa yeter ki sizler dualarinizla yanimda olun. Size gelismeleri buradan bildirmeye devam edecegim. Rabbim bizim icin veya Allah rizasi icin okuyan tum kullarindan binbir kere razi gelir insallah ve insallah okudugunuz dua nin sevabinin 40 misli evinizde bereket mutluluk olsun. Allah a emanet olun. Dua ile kalin, sizleri cok seviyorum.Amin.

gecekondu

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleyküm abla Allah c.c. yardımcınız olsun Sabır ihsan etsin çok üzüldüm durumunuza .. Dualarımda yer vercem inşallah Eşinize Rabbim hidayet nasip etsin .. Sıkıntılarınızın Sonunda huzura Kavuşmanız dileğiyle .. ..

Allah'a emanet olun...

nevin_70

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleyküm abla Allah c.c. yardımcınız olsun Sabır ihsan etsin çok üzüldüm durumunuza .. Dualarımda yer vercem inşallah Eşinize Rabbim hidayet nasip etsin .. Sıkıntılarınızın Sonunda huzura Kavuşmanız dileğiyle .. ..

Allah'a emanet olun...

Selamun Aleykum canim kardesim, Allah razi olsun. Rabbim bu mubarek aylarda bizim icin ettigin duanin bin mislini sana sevap olarak geri gondersin. Allah a emanet ol, dua ile kal.

nevin_70

Kayıtlı Kullanıcı

Allah'a emanet olun...

Allah razi olsun Allah bizim icin ettiginiz her duanin bin mislini size sevap olarak versin. Bu mubarek aylarda edilen dualar kabul olurmus. Rabbim kabul eylesin. Amin. Allah a emanet olun, dua ile kalin.

nevin_70

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum kardeslerim, 41 tane kenzul ars okuyalim mi? Evimizi duzenimizi bir an once kurmamiz icin. Yasadiklarimi kimse gormedi ama Allah gordu. Allah rizasi icin dua yi hep birlikte bitirelim mi? sizlerle okudugumuz dualarimiz hep kabul oldu. Allah okuyandanda okumayandanda razi olsun.Allah cumlemizin dualarini kabul etsin. Amin

nevin_70

Kayıtlı Kullanıcı
Hepinizden cok utaniyorum bencil ce davraniyoum ben beni affedin hep kendimiz icin dua istedim sizden ne olur hakkinizi helal edin.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt