Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Selamun aleykum (1 Kullanıcı)

nevin_70

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum, turlu uzuntuler yasadim sizlerle uzun sure haberlesemedim ne olu kusuruma bakmayin. Hic birinizi bir an olsun unutmadim. Hayatimda bir cok sey degisti bu mubarek uc aylarda evsizim kocamla ayrildim. Onu cok sevdim ama ne dualarim ne konusmalarim kafi gelmedi. Kizimla siginma evinde kaliyoruz ve devletten uygun bir ev bulunmasini bekliyoruz.hayatimda bana bagiran doven yok kizima bagiran yok ama simdi farkli zorluklarim var. Dilerim Allah bir an once duzenimizi kurmamizi kimseye muhtac olmadan yasamamizi, uygun evin bulunmasini ve yerlestirilmemizi nasip eder. Dilerim bu gunden sonra cektiklerimizin mukafatini aliriz. Mutluluk ve saglik istiyorum. Ruyam kardesim sen ne yaptin? benim internete girme olanagim oldukca kisitli dilerim cumlemiz saglikli ve mutlu oluruz. Bizi dualariyla yalniz birakmayan kardeslerimin cumlesinden Allah razi olsun. Dualarinizda ne olur bize de yer verin. Kimseye muhtac olmadan yasamamizi uygun evin bulunmasini ve mutlu olmamizi nasip etsin Rabbim. rabbim tum zorda kalan kullarina yardim etsin. allah a emanet olun. Dilerim bir gun kocam anlar hatasini, ugradigim haksizliklar insallah yuce adaletle mukafata donusur. Allah a emanet olun,rabbim dualarinizi kabul etsin.Sizleri cok seviyorum.Bir an once evimizi vermeleri icin ne olur dua edin.

ekremeee

Kayıtlı Kullanıcı
aleykume selam
inanın durumunuza çok üzüldÜM ALLAH yardımcınız olsun işaallah evinize en yakın zamanda bulunur süerekli dua edin ALLAH dualarınızı kabul eder işaallah
ALLAHA emanet olun

fatmana

Kayıtlı Kullanıcı
aleyküm selam nevin abla..çok üzüldüm...malesef son günlerde kardeşlerimizden üzücü haberler aliyoruz....rabbim yardimcin olsun inşallah...en kisa zamanda yavrunla güveli ve huzrla yaşayabileceğin biyere yerleşirsin...dualarimda olacaksin....rabbime emanet ol..hayirli akşamlar

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
Ve aleyküm Selam değerli ablam..
Uzun bir müddettir sizi göremiyorduk..Hamd olsun, haberlerinizi ulaştırdınız. Rahman c.c, içinde bulunduğumuz bu mübarek ayların hürmetine yar ve yardımcınız olsun inşallah, tüm sıkıntılarınızdan ''inşirah'' misali sizleri ferahlığa çıkarsın, imtihanlarınızı hayırla tebdil eylesin inşallah..Ben de dualarımda size yer vereceğim inşallah..Allah c.c sabır ve metanetinizi arttırsın, güzel günleri görmeyi nasip eylesin..Rabbimize emanetimsiniz ablam..İnşallah güzel haberlerinizi almak da nasip olur..Selam ve dua ile.

fatmana

Kayıtlı Kullanıcı
....................

Âmâk-ı Hayal

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbim yardımcınız olsun.... Bir an önce mükafatıızı alırsınız inşallah.. Bu mübarek günlerde edilen dualar kabul olur inşallah.. Allah gönlünüze göre versin..

Allaha emanet olun...

policdemo

Kayıtlı Kullanıcı
s.a ALLAH kimseyi zor durumda bırakmasın dualarımız sizinle kendinizi fazla üzmeyin dua edin ALLAH yardımcımız olsun

nuresma

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum.
Rabbim yar ve yardımcınız olsun,
hayırlı günler nasip etisn inşaallah.
sabrınızın mükafatını en güzeliyle versin duasıyla...

fatmana

Kayıtlı Kullanıcı
..............................

-Yalancı_Dünya-

Kayıtlı Kullanıcı
Aleyküm selam zor bir durum yaşıyorsunuz inşallah düzelir durumunuz . Sabredin bütün zorluklara mükafatını alırsınız inşallah. Kızınıza ve size Rabbim hayırlı ömürler versin size bağışlasın . Amin.
Hayırlı günler.

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
Aleyküm Selam

Canım ablam Rabbim inşaAllah kısa zamanda kızınla mutlu yaşayacağın bir yuvan olur. Ablam bundan sonra farklı bir yaşantın olacak Rabbim yar ve yardımcın olsun inşaAllah bundan sonra mutlu olursun kızınla çok sık girmesende siteye benimde aklımdasın daima ve dualarımdasın Rabbim senin ve kızının yüzünü güldürür inşaAllah bu mübarek 3 aylar hörmetine ablam...
Ablam bende de işler iyi gitmedi dava düştü ama eşim kızını görmek için hak talebinde bulundu bugün yarın karar çıkar kızını görmek için alır ama geri getirmez diye çok korkuyorum ben kızını ona göstermemezlik yapmadım ailesi geliyodu torunlarını görmeye ama o gelmiyodu Allah c.c. büyüktür artık benim derdim yuvam değil yıkılsın umrumda da değil benim derdim kızım kızımı benden kaçırmasınlarda gerisi hiç önemli değil ne para ne ev ne mülk ablam bizim hazinelerimiz yavrularımız onlar yanımızda olsun gerisi önemli değil Ablam kendine ve kızına çok iyi bak sıkma canını her işde bir hayır var bundan sonra inşaAllah iyi günler seninle ve kızınla olur canım ablam...

gulefsan

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH yardımcınız olsun inşALLAH en kısa zamanda dilediğiniz gerçekleşir...selam ve dua ile

nevin_70

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum kardeslerim, Allah mubarek aylar yuzu hurmetine cumlenizden razi gelsin. Ruyam kardesim korkma cocuk kacirmanin cezasi var sen icini rahat tut ama temkinli ol yine de. Biz de oldukca kotu gunler yasiyoruz. Rabbimin bir bildigi vardir onun bildigini biz bilemeyiz ama esim hakkinda duyduklarimdan sonra sanirim ucuz atlattik bile diyebilirim. Tabii dogruysa duyduklarim,Ne olu arkadaslar bir an once evimizin verilmesi icin bir kenzul ars duasi okuyun. Allah cumlenizden razi gelsin. Allah a emanet olun. Hepinizi cok seviyorum. Benim hakiki ailem sizsiniz. Allah dualarimizi kabul etsin.

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum kardeslerim, Allah mubarek aylar yuzu hurmetine cumlenizden razi gelsin. Ruyam kardesim korkma cocuk kacirmanin cezasi var sen icini rahat tut ama temkinli ol yine de. Biz de oldukca kotu gunler yasiyoruz. Rabbimin bir bildigi vardir onun bildigini biz bilemeyiz ama esim hakkinda duyduklarimdan sonra sanirim ucuz atlattik bile diyebilirim. Tabii dogruysa duyduklarim,Ne olu arkadaslar bir an once evimizin verilmesi icin bir kenzul ars duasi okuyun. Allah cumlenizden razi gelsin. Allah a emanet olun. Hepinizi cok seviyorum. Benim hakiki ailem sizsiniz. Allah dualarimizi kabul etsin.

Aleyküm Selam

Canım ablam bu mübarek aylarda inşaAllah dualrın kabul olur inşaAllah eviniz olur ablam bundan sonra inşaAllah iyi günler seninle ve kızınla olur.
Ablam ortada velayet yok eşimin görme hakkı var karar çıkacak kızı alıp geri getirmez diye korkuyorum Allah c.c. büyüktür bir çıkış yolu gösterir inşaAllah
Ablam bugün akşam senin için Kenzul Ars okurum Rabbim kabul eder inşaAllah daima dualarımdasın hayırlı günler...

aysun adak

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm nevin kardeş yaradan mevlem yardımcın olsun RABBİM dualarını kabul etsin
ALLAHIM darda hiç bir kulunu koymasın
inşallah dileklerine kavuşursun aeo

nevin_70

Kayıtlı Kullanıcı
Aleyküm Selam

Canım ablam bu mübarek aylarda inşaAllah dualrın kabul olur inşaAllah eviniz olur ablam bundan sonra inşaAllah iyi günler seninle ve kızınla olur.
Ablam ortada velayet yok eşimin görme hakkı var karar çıkacak kızı alıp geri getirmez diye korkuyorum Allah c.c. büyüktür bir çıkış yolu gösterir inşaAllah
Ablam bugün akşam senin için Kenzul Ars okurum Rabbim kabul eder inşaAllah daima dualarımdasın hayırlı günler...

Selamun Aleykum kardesim dilerim Allah korkunu bosa cikarir. Insallah korktugun basina gelmez ve icini rahat tutmaya calis. Allah yar ve yardimcin olsun dualarim daima seninle ve buradaki diger kardeslerimle. Davaniz surdugu icin ve cocugu sadece gorme hakki oldugu icin eger ki cocugu gununde sana teslim etmezse esine hapis cezasi cikarttirabiliyorsun. Sen uzme kendini kardesim. Allah Recep ve Saban ayinda dua eden kardeslerimizin en gec Ramazan ayinda muradini veririmis. Canim kardesim Allah seni ve tum bizim durumumuzda olan kullarini korusun yardim etsin. Dua ile kal.

nevin_70

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm nevin kardeş yaradan mevlem yardımcın olsun RABBİM dualarını kabul etsin
ALLAHIM darda hiç bir kulunu koymasın
inşallah dileklerine kavuşursun aeo
Selamun aleykum Rabim cumlenizden razi olsun, Allah hepinizin gonlundeki muradina ulasmasina izin versin. Rabbim hayirli kapilar acsin.

Kaan Erdem

Yönetici
sayın abla.ALLAH celle celalühu hakkınızda herşeyin hayırlısını versin.şükürle karşılayıp sabırla savanlardan olursunuz inşaALLAH.ALLAH celle celalühu izni ile hayırlı ve güzel haberlerinizide bekliyoruz.

selam ve yürekten samimi dualarımla.hayırlı,bereketli günler olsun inşaALLAH selametle.

berat05

Yönetici
selamün aleyküm nevin kardeşim

okuyunca gözlerim doldu çok çok üzüldüm..
Rabbim kimseyi kimseye muhtaç-aç ve açıkta bırakmasın.
İnşallah bu dertlerin sonunda dermanı gelecektir.

Allah c.c Yar ve Yardımcınız olsun kardeşim.
Dualarımız sizinle...Sabır edin çocuğunuz için..Bizi haberdar edin.

Allah' a c.c. emanet olun kardeşim

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt