Selamun Aleykum, turlu uzuntuler yasadim sizlerle uzun sure haberlesemedim ne olu kusuruma bakmayin. Hic birinizi bir an olsun unutmadim. Hayatimda bir cok sey degisti bu mubarek uc aylarda evsizim kocamla ayrildim. Onu cok sevdim ama ne dualarim ne konusmalarim kafi gelmedi. Kizimla siginma evinde kaliyoruz ve devletten uygun bir ev bulunmasini bekliyoruz.hayatimda bana bagiran doven yok kizima bagiran yok ama simdi farkli zorluklarim var. Dilerim Allah bir an once duzenimizi kurmamizi kimseye muhtac olmadan yasamamizi, uygun evin bulunmasini ve yerlestirilmemizi nasip eder. Dilerim bu gunden sonra cektiklerimizin mukafatini aliriz. Mutluluk ve saglik istiyorum. Ruyam kardesim sen ne yaptin? benim internete girme olanagim oldukca kisitli dilerim cumlemiz saglikli ve mutlu oluruz. Bizi dualariyla yalniz birakmayan kardeslerimin cumlesinden Allah razi olsun. Dualarinizda ne olur bize de yer verin. Kimseye muhtac olmadan yasamamizi uygun evin bulunmasini ve mutlu olmamizi nasip etsin Rabbim. rabbim tum zorda kalan kullarina yardim etsin. allah a emanet olun. Dilerim bir gun kocam anlar hatasini, ugradigim haksizliklar insallah yuce adaletle mukafata donusur. Allah a emanet olun,rabbim dualarinizi kabul etsin.Sizleri cok seviyorum.Bir an once evimizi vermeleri icin ne olur dua edin.