Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

selamlaşma formu (1 Kullanıcı)

dinci

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm herkese hayırlı sabahlar Allahüme Salli Ala Seyidina MUHAMMEDİN ve Ala Ali Seyidina MUHAMMED

ferahhfeza

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
ferahhfeza.blogcu.com
selamun aleykum ablam
ramazan hazırlıkları yaptınızmı :)hamarat ablam

Allahüme Salli Ala Seyidina MUHAMMEDİN ve Ala Ali Seyidina MUHAMMED

dinci

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum ablam
ramazan hazırlıkları yaptınızmı :)hamarat ablam

Allahüme Salli Ala Seyidina MUHAMMEDİN ve Ala Ali Seyidina MUHAMMED

ve aleyküm selam canım yok yapmadım yaza denk geldi herşeyin tazesi var bi tatlı açıcam burma tatlısı baklava arife günü bide kete yapacam sahur için sahurda yemek koymuyorum ağır geliyor bide bir kaç gündür temizlik yapıyorum tüler halıları falan yıkadım ya çok özel bir durum RABBİME CC şükürler olsunki bizlere bu lezzeti tattırdı elhamdülillah müslüman yarattı tersini düşünemiyorum bile bide kaanla bir konuşmam oldu birazdan forum açıp bütün siteye anlatıcam kaan benim ufaklık sen neler yaptın canım ALLAH CC hayırlı ramazanlara eriştirsin inşallah

sevvalmina

Kayıtlı Kullanıcı
Resulullah (sav) buyurdular ki: ''Allah Teala Hazretleri, Hz. Adem (as)'i kendi sureti üzere ve boynunu da altmış zira olarak yaratınca: ''Git, şu oturan meleklere selam ver, onların seni nasıl selamlayacaklarına da dikkat et, dinle. Zira o selam, senin ve zürriyetinin selamı olacaktır'' dedi. (Bunun üzerine Adem onlara gidip): ''Esselamü aleyküm!'' diye selam verdi. Melekler: ''Esselamü aleyke verahmetullahi'' dediler ve selama mukabele ederken verahmetullahi'yi ilave ettiler. Cennete her giren Hz. Adem suretinde (ve boyu da altmış arşın boyunda) olacak. Halk şu ana kadar (boyca) hep eksilmektedir."

Buhari, İsti'zan 1, Enbiya 1; Müslim, Cennet 28, (2841)

ferahhfeza

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
ferahhfeza.blogcu.com
ve aleyküm selam canım yok yapmadım yaza denk geldi herşeyin tazesi var bi tatlı açıcam burma tatlısı baklava arife günü bide kete yapacam sahur için sahurda yemek koymuyorum ağır geliyor bide bir kaç gündür temizlik yapıyorum tüler halıları falan yıkadım ya çok özel bir durum RABBİME CC şükürler olsunki bizlere bu lezzeti tattırdı elhamdülillah müslüman yarattı tersini düşünemiyorum bile bide kaanla bir konuşmam oldu birazdan forum açıp bütün siteye anlatıcam kaan benim ufaklık sen neler yaptın canım ALLAH CC hayırlı ramazanlara eriştirsin inşallah

evet güzel ablam nerede olursak olalım .bayanların ev reçetesi degişmiyor.;)

rabbim yaklaşan nur ayını _hidayet ayını affın rahmetin ve bereketin sagnak sagnak üzerimize yagdıgı şu mübarek günleri ..tüm müslüman alemine hayırlara vesile kılsın.. hayırlı hicretlere vesile kılsın... inşaALLAH ..
işlerini(mi)zde kolaylık versin :)
muhabbetle baki selamlar

dinci

Kayıtlı Kullanıcı
evet güzel ablam nerede olursak olalım .bayanların ev reçetesi degişmiyor.;)

rabbim yaklaşan nur ayını _hidayet ayını affın rahmetin ve bereketin sagnak sagnak üzerimize yagdıgı şu mübarek günleri ..tüm müslüman alemine hayırlara vesile kılsın.. hayırlı hicretlere vesile kılsın... inşaALLAH ..
işlerini(mi)zde kolaylık versin :)
muhabbetle baki selamlar

amin amin inşallah aminenur çok muhteşem bir ay üç aylardan başlıyor telaşı ALLAH CC hepimiz için af mafiret ve ıslah ayı yapsın inşallah selametle kal

dinci

Kayıtlı Kullanıcı
Resulullah (sav) buyurdular ki: ''Allah Teala Hazretleri, Hz. Adem (as)'i kendi sureti üzere ve boynunu da altmış zira olarak yaratınca: ''Git, şu oturan meleklere selam ver, onların seni nasıl selamlayacaklarına da dikkat et, dinle. Zira o selam, senin ve zürriyetinin selamı olacaktır'' dedi. (Bunun üzerine Adem onlara gidip): ''Esselamü aleyküm!'' diye selam verdi. Melekler: ''Esselamü aleyke verahmetullahi'' dediler ve selama mukabele ederken verahmetullahi'yi ilave ettiler. Cennete her giren Hz. Adem suretinde (ve boyu da altmış arşın boyunda) olacak. Halk şu ana kadar (boyca) hep eksilmektedir."

Buhari, İsti'zan 1, Enbiya 1; Müslim, Cennet 28, (2841)

SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM allah cc RAZI OLSUN KATKINDAN DOLAYI TEŞEKKÜRLER Allahüme Salli Ala Seyidina MUHAMMEDİN ve Ala Ali Seyidina MUHAMMED

meltem

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
sonsuznurr.blogcu.com
Esselamunaleyküm Değerli Nilüfer ablam ve arkadaşlar...Allahüme Salli Ala Seyidina MUHAMMEDİN VE Ala Ali Seyidina MUHAMMED

dinci

Kayıtlı Kullanıcı
Esselamunaleyküm Değerli Nilüfer ablam ve arkadaşlar...Allahüme Salli Ala Seyidina MUHAMMEDİN VE Ala Ali Seyidina MUHAMMED

selamün aleyküm ve rahmetullahi ve berakatihu sağol deyerli kardeşim Allahüme Salli Ala Seyidina MUHAMMEDİN ve Ala Ali Seyidina MUHAMMED

elifffff

Kayıtlı Kullanıcı
Esselamün aleyküm...

Allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina muhammed...

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
selamunaleykum
allahümme salli ala seyyıdına muhammedın ve ala ali seyyıdına muhammed

-Yalancı_Dünya-

Kayıtlı Kullanıcı
Es selamun aleyküm ve rahmetullah ablacığım...
Allahümme Salli Ala Seyyidina Muhammedin Ve Ala Ali Seyyidina Muhammed...
Herkese selam olsun...

gitarro

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleykum paylaşım ve düşünce için teşekkürler

Allahümme Salli Ala Seyidina MUHAMMEDİN ve Ala Ali Seyidina MUHAMMED
eyvallah

dinci

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleykum paylaşım ve düşünce için teşekkürler

Allahümme Salli Ala Seyidina MUHAMMEDİN ve Ala Ali Seyidina MUHAMMED
eyvallah

ve aleyküm selam kardeşim ben teşekkür ederim iştiraklerinizden dolayı Allahüme Salli Ala Seyidina MUHAMMEDİN ve Ala Ali Seyidina MUHAMMED

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt