Selamun Aleyküm
Hayırlı akşamlar site sakinleri.
Allahümme Salli Ala Seyyidina Muhammedin ve Ala Ali Seyyidina Muhammed.
aleyküm selam hayırlı akşamlar Allahüme Salli Ala Seyidina MUHAMMEDİN ve Ala Ali Seyidina MUHAMMED
Selamun Aleyküm
Hayırlı akşamlar site sakinleri.
Allahümme Salli Ala Seyyidina Muhammedin ve Ala Ali Seyyidina Muhammed.
selamun aleykum ablam
ramazan hazırlıkları yaptınızmıhamarat ablam
Allahüme Salli Ala Seyidina MUHAMMEDİN ve Ala Ali Seyidina MUHAMMED
ve aleyküm selam canım yok yapmadım yaza denk geldi herşeyin tazesi var bi tatlı açıcam burma tatlısı baklava arife günü bide kete yapacam sahur için sahurda yemek koymuyorum ağır geliyor bide bir kaç gündür temizlik yapıyorum tüler halıları falan yıkadım ya çok özel bir durum RABBİME CC şükürler olsunki bizlere bu lezzeti tattırdı elhamdülillah müslüman yarattı tersini düşünemiyorum bile bide kaanla bir konuşmam oldu birazdan forum açıp bütün siteye anlatıcam kaan benim ufaklık sen neler yaptın canım ALLAH CC hayırlı ramazanlara eriştirsin inşallah
evet güzel ablam nerede olursak olalım .bayanların ev reçetesi degişmiyor.
rabbim yaklaşan nur ayını _hidayet ayını affın rahmetin ve bereketin sagnak sagnak üzerimize yagdıgı şu mübarek günleri ..tüm müslüman alemine hayırlara vesile kılsın.. hayırlı hicretlere vesile kılsın... inşaALLAH ..
işlerini(mi)zde kolaylık versin
muhabbetle baki selamlar
selamun aleyküm.............
Resulullah (sav) buyurdular ki: ''Allah Teala Hazretleri, Hz. Adem (as)'i kendi sureti üzere ve boynunu da altmış zira olarak yaratınca: ''Git, şu oturan meleklere selam ver, onların seni nasıl selamlayacaklarına da dikkat et, dinle. Zira o selam, senin ve zürriyetinin selamı olacaktır'' dedi. (Bunun üzerine Adem onlara gidip): ''Esselamü aleyküm!'' diye selam verdi. Melekler: ''Esselamü aleyke verahmetullahi'' dediler ve selama mukabele ederken verahmetullahi'yi ilave ettiler. Cennete her giren Hz. Adem suretinde (ve boyu da altmış arşın boyunda) olacak. Halk şu ana kadar (boyca) hep eksilmektedir."
Buhari, İsti'zan 1, Enbiya 1; Müslim, Cennet 28, (2841)
Esselamunaleyküm Değerli Nilüfer ablam ve arkadaşlar...Allahüme Salli Ala Seyidina MUHAMMEDİN VE Ala Ali Seyidina MUHAMMED
Esselamün aleyküm...
Allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina muhammed...
selamunaleykum
allahümme salli ala seyyıdına muhammedın ve ala ali seyyıdına muhammed
Es selamun aleyküm ve rahmetullah ablacığım...
Allahümme Salli Ala Seyyidina Muhammedin Ve Ala Ali Seyyidina Muhammed...
Herkese selam olsun...
Selamun aleykum paylaşım ve düşünce için teşekkürler
Allahümme Salli Ala Seyidina MUHAMMEDİN ve Ala Ali Seyidina MUHAMMED
eyvallah