Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Selam Olsun Hepinize (3 Kullanıcı)

zarife_76

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum Cevdet-71 Soyleyende Sizmisiniz??????
Tesekkurler

saygül

Kayıtlı Kullanıcı
hayırlı akşamlar abi ALLAH gecinden versin zaten burdaki kardeşlerimizle sıkıntılarımzdan uzaklaşıyoz sizler olmasanız kimler bize sahip çıkar, kimler gerçekten kardeşimderki...!rabbim sizden razı olsun İYKİ VARSINIZ ..!!! ÇOK GÜZELDİ.

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
aleyküm selam CEVDET Abi videoda bi surun var sanırım izleyemiyorum :( eger bende ise sorun Yarın büromdan izlerim inşallah :) Allaha emanet ol selam ve dua ile..

SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM YOK KARDEŞİM BİRAZ BEKLE BİRAZ GEC ACIYOR RABBİME EMANET OLUN SELAM VE DUA İLE

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm müslüman kardeşlerim bende bu sitenize yenikatılAN bir kardeşinizolarak allah hepimize yardımcıolsun

ve aleyküm selam kardeşim aramıza hoş geldiniz sefa getirdiniz evet burası cok güzel bir site kimi gelir kimi gider demi rabbime emanet olun

evla

Kayıtlı Kullanıcı
çok güzel olmuş

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
hayırlı akşamlar abi ALLAH gecinden versin zaten burdaki kardeşlerimizle sıkıntılarımzdan uzaklaşıyoz sizler olmasanız kimler bize sahip çıkar, kimler gerçekten kardeşimderki...!rabbim sizden razı olsun İYKİ VARSINIZ ..!!! ÇOK GÜZELDİ.

selamün aleyküm kardeşim amin amin kardeşim hakılısınız rabbim sizdende razı olsun sizde iyiki varsınız rabbime emanet olun selam ve dua ile

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMUN ALEYKUM ABİ.
BİZLERDE SENİ ÇOK SEVİYORUZ.
RABBIM SENDENDE RAZI OLSUN.DAHA ÇOK BURADA BULUŞMAYI NASİP ETSİN.AMA OLAKİ DEDİGİNİZ GİBİ AYRILIK SAATİDE GELİRSE KALANLARA SELAM OLSUN.SELAMETLE ABİ.:H

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMUN ALEYKUM ABİ.
BİZLERDE SENİ ÇOK SEVİYORUZ.
RABBIM SENDENDE RAZI OLSUN.DAHA ÇOK BURADA BULUŞMAYI NASİP ETSİN.AMA OLAKİ DEDİGİNİZ GİBİ AYRILIK SAATİDE GELİRSE KALANLARA SELAM OLSUN.SELAMETLE ABİ.:H

ve aleyküm selam kardeşim benim. allah razı olsun amin amin rabbime emanet olun selam ve dua ile :T

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
Aleykumselam
Inanin Ki Arada Surekli Dinliyorum Huzur Buluyorum
Allah Size De Huzur Versin
Amin
Bunu Saymiyoruz Devamini Istiyoruz :)
Allaha Emanet Olun

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
Aleykumselam
Inanin Ki Arada Surekli Dinliyorum Huzur Buluyorum
Allah Size De Huzur Versin
Amin
Bunu Saymiyoruz Devamini Istiyoruz :)
Allaha Emanet Olun

SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM NEDEN SAYMIYORSUNUZ BUNU İYİ DEĞİLMİ TAMAM İKİ TANE DAHA YAPTIM AMA BİR KAC GÜN SONRA YAYINLIYACAKTIM BADEM SİZ BAŞKA İSTİYORSUNUZ BUYRUN BİRAZDA YAYINLARIM RABBİME EMANET OLUN SELAM VE DUA İLE

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM NEDEN SAYMIYORSUNUZ BUNU İYİ DEĞİLMİ TAMAM İKİ TANE DAHA YAPTIM AMA BİR KAC GÜN SONRA YAYINLIYACAKTIM BADEM SİZ BAŞKA İSTİYORSUNUZ BUYRUN BİRAZDA YAYINLARIM RABBİME EMANET OLUN SELAM VE DUA İLE

IYI DEĞIL COK GUZEL
SADECE BUNU SAYMIYORUZ DEDIĞIM BIR LATIFEYDI TEKRAR YAPMANIZ ICINDI...
HUZUR BULMASAN DINLER MIYIM HIÇ ?
ALLAHA EMANET OLUN DUA ILE KALIN
BIRAZDAN YAYINLAYACAĞINIZ ICIN DE COOK TŞK EDIYORUM
ALLAH RAZI OLSUN

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
IYI DEĞIL COK GUZEL
SADECE BUNU SAYMIYORUZ DEDIĞIM BIR LATIFEYDI TEKRAR YAPMANIZ ICINDI...
HUZUR BULMASAN DINLER MIYIM HIÇ ?
ALLAHA EMANET OLUN DUA ILE KALIN
BIRAZDAN YAYINLAYACAĞINIZ ICIN DE COOK TŞK EDIYORUM
ALLAH RAZI OLSUN

SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM ANLADIM ALLAH RAZI OLSUN BU ARA LASTİĞİ YAPTIRDINIZMI YARIN YİNE YÜRÜMESEYDİNİZ RABBİME EMANET OLUN SELAM VE DUA İLE HOŞCA KALIN :gulegule

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM ANLADIM ALLAH RAZI OLSUN BU ARA LASTİĞİ YAPTIRDINIZMI YARIN YİNE YÜRÜMESEYDİNİZ RABBİME EMANET OLUN SELAM VE DUA İLE HOŞCA KALIN :gulegule

LASTIĞIN DE HIKAYESI VAR KISACA
DUN ABLAMDAYDIM DONERKEN BURDA YOL CALIŞMASI VAR DEDILER KI ŞURDE KESTIRMEDEN GIRIVER..
BENDE BIR ONCEKI BOŞLUKTAN GEÇTIM BI BAKTIM ONUMDE CUKUR NEYSE O TRAFIKTE NASIL DONDUM BILMIYORUM INŞAAT MALZEMELERI DE VARDI SONUNDA KESTIRMEYI BULDUM EVE GELDIM AMA LASTIK GITMIŞ
SAĞOLSUN BIRAZ ONCE ENIŞTEM GELDI YAPTI.
YARINA CIKAR MI BILMEM :)
ALLAHA EMANET OLUN

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
LASTIĞIN DE HIKAYESI VAR KISACA
DUN ABLAMDAYDIM DONERKEN BURDA YOL CALIŞMASI VAR DEDILER KI ŞURDE KESTIRMEDEN GIRIVER..
BENDE BIR ONCEKI BOŞLUKTAN GEÇTIM BI BAKTIM ONUMDE CUKUR NEYSE O TRAFIKTE NASIL DONDUM BILMIYORUM INŞAAT MALZEMELERI DE VARDI SONUNDA KESTIRMEYI BULDUM EVE GELDIM AMA LASTIK GITMIŞ
SAĞOLSUN BIRAZ ONCE ENIŞTEM GELDI YAPTI.
YARINA CIKAR MI BILMEM :)
ALLAHA EMANET OLUN

SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM BİZİMLE PAYLAŞTIĞINIZ İCİN TEŞEKKÜR EDERİM AMA BİR DAHA DİKKAT EDİN YOKSA YİNE YAYA KALIRSINIZ RABBİME EMANET OLUN SELAM VE DUA İLE

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
[FLASH]http://www.youtube.com/v/Druv7eQXmTM&rel=1[/FLASH]

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
selamunaleykum
allah razı olsun

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt