aleyküm selam CEVDET Abi videoda bi surun var sanırım izleyemiyorumeger bende ise sorun Yarın büromdan izlerim inşallah
Allaha emanet ol selam ve dua ile..
selamun aleyküm müslüman kardeşlerim bende bu sitenize yenikatılAN bir kardeşinizolarak allah hepimize yardımcıolsun
Selamun Aleykum Cevdet-71 Soyleyende Sizmisiniz??????
Tesekkurler
hayırlı akşamlar abi ALLAH gecinden versin zaten burdaki kardeşlerimizle sıkıntılarımzdan uzaklaşıyoz sizler olmasanız kimler bize sahip çıkar, kimler gerçekten kardeşimderki...!rabbim sizden razı olsun İYKİ VARSINIZ ..!!! ÇOK GÜZELDİ.
SELAMUN ALEYKUM ABİ.
BİZLERDE SENİ ÇOK SEVİYORUZ.
RABBIM SENDENDE RAZI OLSUN.DAHA ÇOK BURADA BULUŞMAYI NASİP ETSİN.AMA OLAKİ DEDİGİNİZ GİBİ AYRILIK SAATİDE GELİRSE KALANLARA SELAM OLSUN.SELAMETLE ABİ.:H
Aleykumselam
Inanin Ki Arada Surekli Dinliyorum Huzur Buluyorum
Allah Size De Huzur Versin
Amin
Bunu Saymiyoruz Devamini Istiyoruz
Allaha Emanet Olun
SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM NEDEN SAYMIYORSUNUZ BUNU İYİ DEĞİLMİ TAMAM İKİ TANE DAHA YAPTIM AMA BİR KAC GÜN SONRA YAYINLIYACAKTIM BADEM SİZ BAŞKA İSTİYORSUNUZ BUYRUN BİRAZDA YAYINLARIM RABBİME EMANET OLUN SELAM VE DUA İLE
IYI DEĞIL COK GUZEL
SADECE BUNU SAYMIYORUZ DEDIĞIM BIR LATIFEYDI TEKRAR YAPMANIZ ICINDI...
HUZUR BULMASAN DINLER MIYIM HIÇ ?
ALLAHA EMANET OLUN DUA ILE KALIN
BIRAZDAN YAYINLAYACAĞINIZ ICIN DE COOK TŞK EDIYORUM
ALLAH RAZI OLSUN
SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM ANLADIM ALLAH RAZI OLSUN BU ARA LASTİĞİ YAPTIRDINIZMI YARIN YİNE YÜRÜMESEYDİNİZ RABBİME EMANET OLUN SELAM VE DUA İLE HOŞCA KALIN :gulegule
LASTIĞIN DE HIKAYESI VAR KISACA
DUN ABLAMDAYDIM DONERKEN BURDA YOL CALIŞMASI VAR DEDILER KI ŞURDE KESTIRMEDEN GIRIVER..
BENDE BIR ONCEKI BOŞLUKTAN GEÇTIM BI BAKTIM ONUMDE CUKUR NEYSE O TRAFIKTE NASIL DONDUM BILMIYORUM INŞAAT MALZEMELERI DE VARDI SONUNDA KESTIRMEYI BULDUM EVE GELDIM AMA LASTIK GITMIŞ
SAĞOLSUN BIRAZ ONCE ENIŞTEM GELDI YAPTI.
YARINA CIKAR MI BILMEM
ALLAHA EMANET OLUN
:gulegule:gulegule..........SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞLERİM
:gulegule:gulegule...