Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Selam Olsun Hepinize (9 Kullanıcı)

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞLERİM BU VİDEO DA SİZLERE HEDİYEMDİR BİR GÜN OLURDA OLMAZSAM DİNLER BENİ HATIRLARSINIZ RABBİME EMANET OLUN SELAM VE DUA İLE :gulegule

[FLASH]http://youtu.be/AUWa946wtJ4[/FLASH]

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
:Ahayırdır bir yerlere mi gidiyorsunuz:gulegule

SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM HAYIR BİR YERE GİTMİYORUM ÖYLE KOLAY KURTULAMAZSINIZ BENDEN OLURYA BİR GÜN OLMAZSAM DEDİM ÖLÜM VAR NEZAMA NE OLACAĞIMIZ BELLİ DEĞİL DEMİ RABBİME EMANET OLUN SELAM VE DUA İLE B)

keltepe

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm..

abim çok güzel olmuş..

rabbime emanet ol dua ile...

hayırlı günler..

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
selamunaleykum
COOOOOOOOOOOOK HARIKA OLMUŞ
ELINIZE YÜREĞINIZE SAĞLIK
ALLAHA EMANET OLUN
BIR YERE DE GITMEYIN

Im_muslim

Kayıtlı Kullanıcı
Cevdet abicim ellerine sağlık çok ama çok güzel olmuş...ALLAHa emanet olunuz...buradan ayrılma düşünceniz zaten yok bunu biliyoruz ama bir an düşünmesi bile benim için zor oldu...hayırlı akşamlar...

tanem28

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM HAYIR BİR YERE GİTMİYORUM ÖYLE KOLAY KURTULAMAZSINIZ BENDEN OLURYA BİR GÜN OLMAZSAM DEDİM ÖLÜM VAR NEZAMA NE OLACAĞIMIZ BELLİ DEĞİL DEMİ RABBİME EMANET OLUN SELAM VE DUA İLE B)

aleyküm selam abi de öyle bi yazmışsınki yani insanın aklına binbir türlü şey geliyo

dinci

Kayıtlı Kullanıcı
cevdet kardeşim bu neya ALLAH CC gecinden versin ALLAH CC hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin inşallah

sevgi dinc

Kayıtlı Kullanıcı
aleyküm selam abi
allah ayırmasın temennımız ama dedınız gibi ölüm var allahım emrı
vakıt saat gelince bu dunyaya sevdiklerımıze vada edicegiz
rabbım hazır ve nazır gitmek nasip etsin inşallah
abi ben vidyoyu izleyemedım yanı vidyo yok bende
ama eeline saglık

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
Cevdet abicim ellerine sağlık çok ama çok güzel olmuş...ALLAHa emanet olunuz...buradan ayrılma düşünceniz zaten yok bunu biliyoruz ama bir an düşünmesi bile benim için zor oldu...hayırlı akşamlar...

SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM BENİM. BEĞENDİĞİNİZE SEVİNDİM KARDEŞİM SİZDE RABBİME EMANET OLUN YOK AYRILMAYI DÜŞÜNMÜYORUM AMA DEDİMYA ÖLÜM VAR DEMİ HAYIRLI AKŞAMLAR KARDEŞİM

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
cevdet kardeşim bu neya ALLAH CC gecinden versin ALLAH CC hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin inşallah

YA DURUN DAHA ÖLMEDİK BİR YEREDE GİTMİYORUZ ÖYLESİNE YAPTIK İŞTE RABBİM SİZEDE HAYIRLI SAĞLIKLI ÖMÜR VRSEN KARDEŞİM RABBİME EMANET OLUN

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
aleyküm selam abi
allah ayırmasın temennımız ama dedınız gibi ölüm var allahım emrı
vakıt saat gelince bu dunyaya sevdiklerımıze vada edicegiz
rabbım hazır ve nazır gitmek nasip etsin inşallah
abi ben vidyoyu izleyemedım yanı vidyo yok bende
ama eeline saglık

SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM EVET KARDEŞİM KİŞİNİN VAKTİ SATİ GELİNCE NE BİR DAKİKA İLERİ NE BİR DAKİKA GERİ KALMAZ RABBİM HAYIRLI ÖLÜM NASİP ETSİN İNŞALLAH KARDEŞİM YOUBE YOKTU ŞİMDİ GELDİ RABBİME EMANET OLUN

gecekondu

Kayıtlı Kullanıcı
aleyküm selam CEVDET Abi videoda bi surun var sanırım izleyemiyorum :( eger bende ise sorun Yarın büromdan izlerim inşallah :) Allaha emanet ol selam ve dua ile..

gecekondu

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm abi baya bekledim sonra geldi nedense :( İzleyebildim çok şükür Allah razı olsun çok güzeldi bizdende sana selam olsun .. Rabbim ayırmasın inşallah ... Gitmek nasip olduğunda Rabbim hayırlı Ölümler Nasip etsim iman üzerine Ruhumuzu teslim alsın inşallah .. Abi iyiki varsın ... :) Allaha emanet olasın selametle...

fsn_30

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm müslüman kardeşlerim bende bu sitenize yenikatılAN bir kardeşinizolarak allah hepimize yardımcıolsun

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt