işte asıl memleket...Bafra'm benim.....burası bizim cumhuriyet meydanımız...daha bir saat önce ordaydım![]()
![]()
Ne kadar samsunlu var maşallahBafralı çok sevdiğim arkadaşlarım var.. Biri nerelisin diye Sorduğunda Bafralıyım derler
Terme'yi falan gördüm ama kısmet olursa bir gün Samsun'u da görmek isterim inşallah..
Bafra bildiğim kadarıyla baya gelişmiş bir ilçe değil mi? Zaten delta ovası olmasından kaynaklı topraklar da verimli diye biliyorum...
Duymuştum bu gelin köprüsünü..
Eee bu kadar resimden sonra bir de ben resim ekleyim..Sizin orda yayla yok sanıyorum..Siz de bi yayla görün sizlerde buna hasretsinizdir..
http://imageshack.us
ve aleyküm selam ablacım henüz bana da binmek nasip olmadı ya:KSelamün Aleyküm
Tuğbacım bayıldım valla özellikle deniz kenarları ne kadar güzel ve dikkatimi çekti faytonda var ahh keşkeler çektim valla![]()
ve aleyküm selam ablacım henüz bana da binmek nasip olmadı ya:K
hayırlı akşamlar Rabbimize emnaet ol inşaallah
YOK ABLA YA NEDENDİR BİLMEM KORKUYORUM BEN ONDAN :a16:Hadiyaa :a21: yarın birgün yasaklanmadan bin ne olur olmaz bide bakmışsın yasak gelmiş hiç binemezsin
Ne kadar samsunlu var maşallahBafralı çok sevdiğim arkadaşlarım var.. Biri nerelisin diye Sorduğunda Bafralıyım derler
Terme'yi falan gördüm ama kısmet olursa bir gün Samsun'u da görmek isterim inşallah..
Samsun'da faytona ve teleferiğe binmemek büyük kayıp![]()