sewdalinka
Kayıtlı Kullanıcı
Teşekkür ederim.ALLAH razı olsun.ALLAH sizi hiç sıkmasın.
Teşekkür ederim.ALLAH razı olsun.ALLAH sizi hiç sıkmasın.
arkadaşının yaşadıklarını herbirimiz hayatımızın bir döneminde hepimiz yaşıyoruz.ben de aynı bunalım içindeyim.dua ile sabırla ve destekleaşılır sanırım o enazından şanslı.ben bu dönemde tek başımayım.rabbim mutlaka içimizi bilendir.kolaylığını verecektir
sabır ve şükür oldukca
Hayırlı Ramazanlar ;
Ben sitenize yeni üye oldum çok sevdiğim bir arkadaşım CANDOSTUM sayenizde bütün yazılanları okumaya çalışıyorum.Bende aynı dertten müzdaribim ben kendim değil ama bir erkek arkadaşım var kalbi çok güzel böyle olduğunu biliyorum ama çocukluğundan buyana yaşadığı sıkıntılar talihsizlikler resmen kalbine bir sis perdesi gibi inmiş hayattan hiç bir beklentisi kalmamış buna okadar çok üzülüyorum ki içim acıyor halbu ki mutlu olmayı hakaden bir insan o ama resmen etrafında bir duvar var bazen aşamıyorum o duvarı benimde hatalarım oldu ona karşı sabırla yaklaşmalı anlayışlı olmalıydım dönem dönem yapamadım.Ama ondan ayrılmak kendimi uzaklaştırmak onu hayatta yanlız bırakmak daha da ümitsizliğe atmak olcakmış gibi geliyor.Onu seviyorum ve onunda mutlu olmasını tekrar hayata tutunmasını kalbinin yumuşamasını imanla dolmasını istiyorum.Gönül gözünün açılmasını istiyorum.Güzel YARABİM ALLAHIM 'dan istiyorum bana güç versin , sabır versin , bana yol göstersin.Sizinde nasihatlerinize açığım.
ALLAH herkezden razı olsun...
Esselamualeykum
mavci kardes cok güzel bir yazi payla$mi$sin ALLAH razi olsun...
Allah razı olsun mavci abim.ne de güzel paylaşımdı.herşeye rağmen ümidimizi yitirmemek dualarımla.
Selametle...
selamün aleyküm kardeşim eline koluna yüreğine sağlık gerçektende çok güzel bir konuya değinmişin insan ümüdü umudu olmadan yaşayamazki yaşamanın bir anlamı kalmaz o zamn insan ısyana .kötülüğe bulaşır rabbim bizleri ümütsüzlükten umutsuzlıktan korusun allaha emanet olun
Düşün....
Kim üzebilir seni senden başka?
Kim doldurabilir içindeki boşluğu sen istemezsen?
Kim mutlu edebilir seni sen hazir degilsen?
Kim yıkar yıpratir seni sen izin vermezsen?
Kim sever seni ,sen kendini sevmezsen?
Hersey sende başlar sende biter...
Yeter ki yürekli ol tükenme , tüketme ,tükettirme içindeki yaşama
sevgisini... selam ve dua ile
Ümidini yitiren, her şeyini yitirmiş olur!