azad_creative
Kayıtlı Kullanıcı
salam aleykum!hec vaxt umid itirme.uimidsizliye baglanma. allahdan umid kesilmez!
salam aleykum!hec vaxt umid itirme.uimidsizliye baglanma. allahdan umid kesilmez!
umid allahdandir!
umid etki umidle yasayasan! umidle yasa ki, umid etdiyin seye nail olasan!
paylaşımlarınız çok güzel emeğinize sağlık rabbim razı olsun
Allah razı olsun abicigim emegine saglık
hikaye çok güzeldiŞeytan sana ümitsizlik telkin etmek istiyor. Bağdat, ALLAH dostlarıyla doludur! Sakın şeytanın tuzağına düşüp de ümitsizliğe kapılma!"
"Ey iman edenler! Siz hakta sebat etseniz batılda olanlar size zarar veremezler!"
ALLAH RAZI OLSUN ABICIM COKK SAGOL
hikaye çok güzeldi
emeğe sağlık:T
Selamün Aleyküm
Paylaşımınız için Allah razı olsun..
selamunaleykum ümit
bıtmemelı ama ya bıterse
bitirirlerse demı
allah korusun dıyorum
emeğıne sağlık mavci
ümitli kal her daım amın
Hayırlı Ramazanlar ;
Ben sitenize yeni üye oldum çok sevdiğim bir arkadaşım CANDOSTUM sayenizde bütün yazılanları okumaya çalışıyorum.Bende aynı dertten müzdaribim ben kendim değil ama bir erkek arkadaşım var kalbi çok güzel böyle olduğunu biliyorum ama çocukluğundan buyana yaşadığı sıkıntılar talihsizlikler resmen kalbine bir sis perdesi gibi inmiş hayattan hiç bir beklentisi kalmamış buna okadar çok üzülüyorum ki içim acıyor halbu ki mutlu olmayı hakaden bir insan o ama resmen etrafında bir duvar var bazen aşamıyorum o duvarı benimde hatalarım oldu ona karşı sabırla yaklaşmalı anlayışlı olmalıydım dönem dönem yapamadım.Ama ondan ayrılmak kendimi uzaklaştırmak onu hayatta yanlız bırakmak daha da ümitsizliğe atmak olcakmış gibi geliyor.Onu seviyorum ve onunda mutlu olmasını tekrar hayata tutunmasını kalbinin yumuşamasını imanla dolmasını istiyorum.Gönül gözünün açılmasını istiyorum.Güzel YARABİM ALLAHIM 'dan istiyorum bana güç versin , sabır versin , bana yol göstersin.Sizinde nasihatlerinize açığım.
ALLAH herkezden razı olsun...