mehmet29 yazdı:
meraba yine ben, şey ben aykut 10 yaşındayım mehmmet amccam bakarız demesine ramen hala bana feneerbaçe kombinesi almadı bende şmidi ikaz için yazıyom. kendini bi şey sanıyo hem bakarız dedi hemde kombine umutunda bile deil. bi kere daha yazmıştım belki hatırlamışınısdırr beni fenerbaçe- manissa maçına götürmek için söz verdiği halde o maça götürmemişri bende bu sitede değerli amcacımın bu nesi oluyosa aklıma gelmedi yaa mehmet29a yazdım. işe yaradı denizli maçına gittik ama maleessf o maçta 2 0 öndeyken maç 2 2 bitti suç yine onda maçta deilde evde izliyo gibi hiç tezehrat yapmadı yaaaaa. o zaman bana bu sezon için fenerrbaçemin kombinesini alcam için bakatız demişti. şimdi hiç umurundda bile deil bende bunun için sevgili amcamın biraz sakarrlıklarını yazıyım dedim. belki aklı başına gelir, beni unuttu yaaa, yengemle barıştılar gözü dünyayı görmüyo, tam bi kılıbık. evini görseniz her yerde çiçekler, galiba güller deniyo onlardan var. bide tatile gittiler yengemidde kızdırıyom gelmiş 29 yaşına kendine küçük sanıyo galibe sosyetik sanıyo kendisini. amcam da kendini küçüükk göstermiş mehmet29 değil mehmet 30 olması gerekiyo deerli amcacım 30 oldun nerde 29 hııı hıhıhı. geçen yazdıklarımı silmistin amcacım ama nereye yazdımı hatırlamıyom bide çok zorlanarak amcam yazmış gibi kelimeeler yazarak nişanlı oldunu yazmıştım bunu yengem görse korkudan ne yapacaını şaşırırdı amcam. neyse geleyim benim kombineme 30luk amcacım bana kombine almazsan sakarlıklarını, kılıbıklıını yazarım. bak başlıyom babam diyo amcacım laytmış. Amcca okuyosun bu birr.ikicisi koskoca adam hala bilgsayada oyun oynuyo kendisi hala 1997,1998 1999 yıllarından kalmış oyunlar oynuyo futbol, basket, arba yarışları, bide kendini hep futbolu iyi bilir diye anlatır hiç alakası yok tam bi iadere edetsin amcacım. yazmaya devam edeyim. bi gün evde penaltı atışı yapıyoz futbolu çok bilen amcam vazoyu camı kırrdı, tam marangoza gitmesi gereken kişisin amcaccım ayana ayar lazımm. neyse şimdilik bu kardar yeter şimdi amcamdan yazıyom babanemle burdayız. amcacım gelince yine silersin ama ben üye olcam ve senin sakarlılarını yazmaya devam etcem hı hı hı. ya kombine yada laytlını sakarlıkların yazmaya devam ederim amcacım . seni çok seviyom sporcu amcam ama beni kandırma. kombine, kombine knbine sesimi duy ona göre canım amcacım.