Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Sahip Olduklarımız İçin şükretmeliyiz!!! (2 Kullanıcı)

~Elçi~

Kayıtlı Kullanıcı
RE: Sahip Olduklarımız İçin şükretmeliyiz!!!

~Elçi~

Kayıtlı Kullanıcı

RECEB-I KAMER yazdı:
S.ALEYKÜM ALLAH(c.c.)RAZI OLSUN..ÇOK GÜZEL BİR HUSUSU PAYLAŞMIŞSINIZ BİZLERLE..EVET MALESEF DURUMUMUZ BÖYLE İNSANLIK OLARAK..BİR TARAFTA İNSANLAR AÇLIKTAN ÖLÜYORKEN BİZLER YEMEK BEĞENMEME LÜKSÜNDEYİZ..YİYECEK BİR LOKMA EKMEK BULAMAZKEN ONLAR, BİZ HALA SOFRADA NEDEN 4. BİR YEMEK YOK ONUN DERDİNDEYİZ..ÜZERLERİNE GİYECEK ELBİSELERİ YOKKEN BİZ İSE ACABA HANGİ MARKAYI ALSAM ACABA HANGİSİ DAHA ÇOK YAKIŞIR ONUN DERDİNDEYİZ..SAHİP OLDUĞUMUZ NİMETLERİN FARKINDA DEĞİLİZ ASLINDA..RABBİME ŞÜKÜRLER OLSUN YİYECEK BİR LOKMA BULUYORSAK,ÜZERİMİZDE ELBİSEMİZ VARSA..VE EN ÖNEMLİSİ İNSAN GİBİ YAŞAMIYORMUYUZ..TEK İMTİHANIMIZ NEFİSLE DEĞİLMİ..NE AÇLIKLA İMTİHAN EDİLİYORUZ,NE YOKSULLUKLA..AMA HALA BİR ŞÜKÜRSÜZLÜK HALİDİR GİDİYOR..
''NİMET ŞÜKÜR GÖRMEZSE GİDER..''
BU SÖZÜ HATRIMIZDA BULUNDURARAK RABBİMİZİN BİZE VERDİĞİ NİMETLERE ŞÜKÜR ETMELİYİZ..AKSİ TAKDİRDE BUNLARIN HESABI SORULUR BİZLERE..RABBİM HAKKIYLA ŞÜKREDEN KULLARINDAN ETSİN BİZLERİ İNŞAALLAH..ALLAHA(c.c.) EMANET OLUN..BU GÜZEL ŞÜKÜR ÇAĞRIŞIMI YAPAN PAYLAŞIMINIZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM..S.ALEYKÜM

Aleyküm selam Rahman razı olsun doğru söze ne hacet evet Rabbim verdikçe gözümüz doymak bilmiyor daha fazlasını istiyoruz neyin peşindeyiz onu anlayabilmiş değilim bu dünya yalan dünya diyoruz ama çok umursuyoruz sanki hiç ölmeyecek gibiyiz Rabbimin verdiği nimetlerin karşısında ne kadar şükredebiliyoruz?Rabbim bizleri affetsin inşaallah yoksa halimiz nice olur .Sizin de değiniz gibi Rabbim bizleri şükreden kullarından eylesin inşallah .Teşekkür ederim güzel düşüncelerinizi bizimle paylaştığınız için aleyküm selam Allah a emanet olun inşallah...

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi

a.s. kardeşim Rabbimize ne kadar şükretsek azdır sağolasın, Allah razı olsun selam ve dua ile.
Emeğinize sağlık Allah razı olsun halimize şükür binlerce milyonlarca Allah bundan geriye koymasın beterin beterinden korusun. Allah onların ve cümlemizinde yardımcısı olsun inşallah. Amin..B)B)B)

~Elçi~

Kayıtlı Kullanıcı

leyla Belgin yazdı:
a.s. kardeşim Rabbimize ne kadar şükretsek azdır sağolasın, Allah razı olsun selam ve dua ile.
Emeğinize sağlık Allah razı olsun halimize şükür binlerce milyonlarca Allah bundan geriye koymasın beterin beterinden korusun. Allah onların ve cümlemizinde yardımcısı olsun inşallah. Amin..B)B)B)

Sağolasın Allah razı olsun kardeşim evet halimize sayısız şükürler olsun Rabbim taşıyamıyacağımız yük vermesin inşallah...Dualarına AMİN diyorum...evet Rabbim kardeşlerimize yardım etsin inşallah selam ve dua ile...B)B)B)

~Elçi~

Kayıtlı Kullanıcı

B)

~Elçi~

Kayıtlı Kullanıcı

B)B)B)

mehmet29

Kayıtlı Kullanıcı

Allah Razi Olsun Kardeşim.

~Elçi~

Kayıtlı Kullanıcı

mehmet29 yazdı:
meraba yine ben, şey ben aykut 10 yaşındayım mehmmet amccam bakarız demesine ramen hala bana feneerbaçe kombinesi almadı bende şmidi ikaz için yazıyom. kendini bi şey sanıyo hem bakarız dedi hemde kombine umutunda bile deil. bi kere daha yazmıştım belki hatırlamışınısdırr beni fenerbaçe- manissa maçına götürmek için söz verdiği halde o maça götürmemişri bende bu sitede değerli amcacımın bu nesi oluyosa aklıma gelmedi yaa mehmet29a yazdım. işe yaradı denizli maçına gittik ama maleessf o maçta 2 0 öndeyken maç 2 2 bitti suç yine onda maçta deilde evde izliyo gibi hiç tezehrat yapmadı yaaaaa. o zaman bana bu sezon için fenerrbaçemin kombinesini alcam için bakatız demişti. şimdi hiç umurundda bile deil bende bunun için sevgili amcamın biraz sakarrlıklarını yazıyım dedim. belki aklı başına gelir, beni unuttu yaaa, yengemle barıştılar gözü dünyayı görmüyo, tam bi kılıbık. evini görseniz her yerde çiçekler, galiba güller deniyo onlardan var. bide tatile gittiler yengemidde kızdırıyom gelmiş 29 yaşına kendine küçük sanıyo galibe sosyetik sanıyo kendisini. amcam da kendini küçüükk göstermiş mehmet29 değil mehmet 30 olması gerekiyo deerli amcacım 30 oldun nerde 29 hııı hıhıhı. geçen yazdıklarımı silmistin amcacım ama nereye yazdımı hatırlamıyom bide çok zorlanarak amcam yazmış gibi kelimeeler yazarak nişanlı oldunu yazmıştım bunu yengem görse korkudan ne yapacaını şaşırırdı amcam. neyse geleyim benim kombineme 30luk amcacım bana kombine almazsan sakarlıklarını, kılıbıklıını yazarım. bak başlıyom babam diyo amcacım laytmış. Amcca okuyosun bu birr.ikicisi koskoca adam hala bilgsayada oyun oynuyo kendisi hala 1997,1998 1999 yıllarından kalmış oyunlar oynuyo futbol, basket, arba yarışları, bide kendini hep futbolu iyi bilir diye anlatır hiç alakası yok tam bi iadere edetsin amcacım. yazmaya devam edeyim. bi gün evde penaltı atışı yapıyoz futbolu çok bilen amcam vazoyu camı kırrdı, tam marangoza gitmesi gereken kişisin amcaccım ayana ayar lazımm. neyse şimdilik bu kardar yeter şimdi amcamdan yazıyom babanemle burdayız. amcacım gelince yine silersin ama ben üye olcam ve senin sakarlılarını yazmaya devam etcem hı hı hı. ya kombine yada laytlını sakarlıkların yazmaya devam ederim amcacım . seni çok seviyom sporcu amcam ama beni kandırma. kombine, kombine knbine sesimi duy ona göre canım amcacım.

ALLAH A EMANET OL KARDEŞİM:D:D:D

nigdeli

Kayıtlı Kullanıcı
es selamu aleyküm canım kardeşim..Paylaşımınız için Rabbim razı olsun..Emeğinize sağlık inş..Konuyu güncellediğiniz için çok teşekkür ederim..Rabbim bu mübarek ayda şükrümüzü artırsın inşaAllah..Hakkıyla infak edenlerden olabilmek duasıyla inş..Allaha emanet olun..Dua ile inş..B)B)B)

Mallarını Allah yolunda infak edenlerin örneği yedi başak bitiren, her bir başakta yüz tane bulunan bir tek tanenin örneği gibidir. Allah, dilediğine kat kat arttırır. Allah (ihsanı) bol olandır, bilendir.
(Bakara Suresi, 261)

xaisex

Kayıtlı Kullanıcı
baypipo4090539813ow4.th.jpg

s.a ALLAH'a verdiği niymetler için binlerce şükür birde yetinebilsek hep fazlasını istemesek

hasbihall

Kayıtlı Kullanıcı
Selam Aleyküm

Rabbim verdiğin herşeye binlerce şükür insanoğlu arzısız malisef

halimize binlerce şükür.. inşaALLAH hep şükredenlerden oluruz.

cennet_agaci

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm kardeşim; ben dayanamıyorum bunlara ya içim kahroluyor başıma ağrılar gırıyor:(...Rabbime ne kadar şükretsek azdır... ve bizler okadar nankörüz ki herşey elimizn altında olduğu halde kıymetını bılemıyoruz ya onlar kuru ekmek bıle bulamıyorlar...Rabbim yar ve yardımcıları olsun inş selametle

gamze001

Kayıtlı Kullanıcı
okadar gusel bırseykı acıkcası cok etekılendım etkılenmemek elde deıl ALLAHa hamd olsunn

gamze001

Kayıtlı Kullanıcı
Birsey sorabılırmıyım ben bburda yenıyım bana gelen cevapları nasıl okuyabılırım acaba???

~Elçi~

Kayıtlı Kullanıcı
es selamu aleyküm canım kardeşim..Paylaşımınız için Rabbim razı olsun..Emeğinize sağlık inş..Konuyu güncellediğiniz için çok teşekkür ederim..Rabbim bu mübarek ayda şükrümüzü artırsın inşaAllah..Hakkıyla infak edenlerden olabilmek duasıyla inş..Allaha emanet olun..Dua ile inş..B)B)B)

Mallarını Allah yolunda infak edenlerin örneği yedi başak bitiren, her bir başakta yüz tane bulunan bir tek tanenin örneği gibidir. Allah, dilediğine kat kat arttırır. Allah (ihsanı) bol olandır, bilendir.
(Bakara Suresi, 261)

Aleyküm selam canım kardeşim.Rabbim sizdende Razı olsun her daim inşaallah.İnşaallah şükrümüzü artırırız.Güzel yorumunuz için teşekkür ederim.
Allah yolunda hakkıyla harcayanlardan oluruz inşaallah selam ve dua ile....
B)

leyla_serdar

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum; allah senden razi olsun kardesim, çok ibretli bir yaklasim oldu. Rabbim (c.c) her an haline sükr eden kullardan eylesin. AMin

Allah sükürler olsun, AOE

dolunayhilal

Kayıtlı Kullanıcı
Allah Bu Günümüzden Geriye Koymasin Allah Onlarada Yardim Etsin

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt