Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Sahip Olduklarımız İçin şükretmeliyiz!!! (1 Kullanıcı)

hacet

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbim kalp gözümüzü açsın ve gözümüzü doyursun bol bol verdiği nimetler karşısında şükrümüz az gelir dua ile.

aşk-ı vefa

Kayıtlı Kullanıcı
Her zaman söylenmesi gereken duadır illa ki herkesin derdi sorunu vardır ama şükredelim çünkü Allah-ü Teala şükreden kullarını sever ve mutlaka aydınlığa çıkarır selam ve dua Allaha emanet olun

selenny

Kayıtlı Kullanıcı
Evet kardeşim Rabbime sonsuz şükürler olsun selam ve dua ile...

berra34

Kayıtlı Kullanıcı
s.a emeğine sağlık..şükürler olsun rabbim verdiğin nefese sağlığa şükürler olsun.....

~Elçi~

Kayıtlı Kullanıcı
allaha şükür beterin beteri var derler ama ben şunada inanıyorum onlarda allaha şükür ediyor

Esselamun aleyküm kardeşim
kesinlik şükrediyorlardır zaten aksini idda eden yok burda önemli olan varlık içinde olan bizlerin şükretmesi ve şükretmeyi unutmaması inşaallah anlatabilmişimdir selam ve dua ile...

dolunayhilal

Kayıtlı Kullanıcı
allahıma bir değil binlerçe şükür bu günümüzden geri koyması

eminkms

Kayıtlı Kullanıcı
S.A
FOTOĞRAFLAR ÇOK ETKİLEYİCİ:G
BAZEN SÖZÜN BİTTİĞİ YER VARDIRYA İŞTE BENCE ÖYLE.
DERS ALABİLENLERE NE MUTLU ÇOK SAĞOLASIN
ALLAH RAZI OLSUN
ALLAH(CC)YA EMANET OLUN.:T

~Elçi~

Kayıtlı Kullanıcı
emegine saglik cok güzel olmus benim bi derdim vardi bunu görünce devede kulak kaldi tabiri caizse.ALLAH YAR VE YARDIMCILARI OLSUN RABBIM RAZI olsun senden

Evet kardeşim kareleri görünce ne kadar anlamsız konulara üzüldüğümüzü farkettik İnşaallah Rabbim sizdende razı olsun kardeşim selam ve dua ile...

~Elçi~

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbim kalp gözümüzü açsın ve gözümüzü doyursun bol bol verdiği nimetler karşısında şükrümüz az gelir dua ile.

Amin güzel kardeşim Rabbimize şükrümüzü artıralım inşaallah Allah razı olsun selam ve dua ile...

umeyye

Kayıtlı Kullanıcı
:(s.a kardeşim ALLAH razı olsun bizler bunlar göstererek içinde bulunduğumuz nimetin kadrı kıymetini şükrünü bizlere eda etmeyi hatırlatığın için selam ve dua ile a.e.o.:A

~Elçi~

Kayıtlı Kullanıcı
Her zaman söylenmesi gereken duadır illa ki herkesin derdi sorunu vardır ama şükredelim çünkü Allah-ü Teala şükreden kullarını sever ve mutlaka aydınlığa çıkarır selam ve dua Allaha emanet olun

Eyvallah kardeşim bana diyecek bir söz bırakdın Rahman razı olsun selam ve dua ile...

gul_i rana

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleykum Allah'a binlerce sukur ediyorum.Bizimle bunlari paylastigin icin Allah razi olsun ve tekrar bunlari bize hatirlattigin icin Sagol.Allah c.c. ye emanet ol.

ezelinur

Kayıtlı Kullanıcı
Bakmak Ve Görmek Ayri şeyler.rabbim Gönül Gözü Açik Olanlardan Eylesin Hepimizi

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt