Mecliste bulunmamızın hata olduğunu söylüyorsunuz tamam üstad birdaha bulunmayız siz üzülmeyiniz yeterki
Nasıl bu karara vardınız..Dikkat etti iseniz sizinle DEM oluşsun diye konuyu size arz etmiştim.
Mecliste bulunmamızın hata olduğunu söylüyorsunuz tamam üstad birdaha bulunmayız siz üzülmeyiniz yeterki
Evet konuyu bana hitaben yazdınız ancak o esnada Yüceler yücesi çağırdı ve ben size bunu bildirdim ve ayrıldım ben asla size bildirmeden ayrılmak gibi bir hayasızlık yapmadım.
üstadım sizin yalnışınızı bulmak bizim haddimiz değil ancak bazı konularda dikkatinizi çekmek istediğimiz zaman siz darılıyorsunuz.Kesinlikle sizin gitmenizi istemiyeceğimiz sizde gayet iyi bilirsiniz.
Aman hâşâ bizim kızmak ne haddimiz biz kimizki kendi nefsimizden başkasına kızmamız bizim haddimiz değildir.
Üstadım ben kimseye kızmadım bunu bir defa daha söylüyorum ancak Namazdan önemli hiç birşey yoktur diye söyledim bunun aksine bir tutum olduğu zannına kapılınca sabredemedim hiç bir zaman da bu konuda taviz vermem.