Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Sabah namazına kalkamıyor musun? (2 Kullanıcı)

mavci

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR *
Yönetici
Selamünaleykum...

Selamünaleykum...

Bu güzel ve anlamlı paylaşım için teşekkürler Kaan Kardeşim...
Allah CC.'ın bir emrini yapamıyorsak;
Mutlaka bunun nedenini önce kendimizde aramalıyız...

umeyye

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm Kaan Kardeşim...

Eline emeğine yüreğine sağlık RAHMAN razı olsun sevebını versin inşallah çok güzel ve değerli bir paylaşım .Kendimizi sorgulamamız ve hatalarımızı telafi etmemiz ders almamız için güell bir paylaşım.MEVLA okuyup inanmayı inadıklarımızla da yaşamayı nasip eylesin AMİN...

Selam ve Baki DUA ile ALLAH a emanet ol

neslihantozan

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
pastalar2008.blogcu.com
ALLAHA binlerce şükür sürekli sabah namazını kılarım
ama bu payşımı çok beğendim
ALLAH huzuruna çağırmayarak bizi cezalandırıyor
RABBİM bizi huzurundan alıkoyma
selametle..........

gecekondu

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleyküm
Allah c.c. razı olsun abi .. Çok güzel Bir paylaşım ve aynı benim düşüncelerimin yasıtıldığı bir yazı sanki ..
Baktım ki ne zaman bir günaha bulaşsam, o günün sabah namazına kalkamıyodum.
Rabbim Günahlarımızı bağışlasın Her daim Huzuruna Kabul eylesin bizleri inşallah ..
Allah'a emanet olun selam ve dua ile ..​

isranurr

Kayıtlı Kullanıcı
[Bir yerden duymuştum. Sabah namazına kalkamıyorum deyince, acaba sen mi kalkamıyorusun yoksa Rabbin mi seni huzuruna davet etmiyor demişlerdi. Cidden düşündükçe tüylerim diken diken oluyor. Acaba ben Rabbimin huzuruna cıkmayı hak ediyor muyum diye çok düşündüm. Nefis muhasebesi yaptım. Baktım ki ne zaman bir günaha bulaşsam, ne zaman bir gıybete iştirak etsem o günün sabah namazına kalkamıyodum. Artık sabah namazlarına kalkamadıgımda kedime soruyorum kimin kalbini kırdım, yine nerede tökezledim, yine üstüme başıma hangi pislikten bulaştı?

...Alıntıdır...

SELAMÜN ALEYKÜM

Benimde tüylerim diken diken oldu okurken kalkamadığım oluyo sabah namazına ama artık bu yazıyı okudum ya Allahın izniyle elidmen geleni yapıcam kalkmak için Çok tşk ederiz kaan kardeş Allah c.c. razı olsun

Allaha emenet olun

hayırlı haftalar

ping_pong

Kayıtlı Kullanıcı
Bir yerden duymuştum. Sabah namazına kalkamıyorum deyince, acaba sen mi kalkamıyorusun yoksa Rabbin mi seni huzuruna davet etmiyor demişlerdi. Cidden düşündükçe tüylerim diken diken oluyor. Acaba ben Rabbimin huzuruna cıkmayı hak ediyor muyum diye çok düşündüm. Nefis muhasebesi yaptım. Baktım ki ne zaman bir günaha bulaşsam, ne zaman bir gıybete iştirak etsem o günün sabah namazına kalkamıyodum. Artık sabah namazlarına kalkamadıgımda kedime soruyorum kimin kalbini kırdım, yine nerede tökezledim, yine üstüme başıma hangi pislikten bulaştı?

...Alıntıdır...

namaza kalkamamnın sebebi günahlarımız mı?
offf böyle hiç düşünmemiştim ben
son zamanlarda hiç kalakmaz oldumm namaza artıkk iicee siinir olmaya başladımm
bir sürü telefonu kuruyorum erkenden yatıyorum ama hala kalkamıyorumm

ya ne olur dua edin bana .....

paylasım için cok teskkürlerr tam benlıkk

Selam ve Dua ile........

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm

Kaan kardeşim konuyu okuyunca etkilenmemek mümkün değil 2 gündür sabah namazını vaktinde kılamıyorum hayırdır inşaAllah...Allah razı olsun çok önemli bir paylaşım olmuş acaba ben şimdi ne yaptım Allah'ım c.c. affetsin beni....:a43:

nevin2007

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm kardeşim.çok güzel bir konuya deginmişsiniz.ALLAH razı olsun sizden.dilerimki ALLAHIMDAN cümlemizi ALLAHIMIZI zikretmek ve şükretmekve ALLAHIMIZA karşı güzel bir şekilde ve namazlarımızı vaktinde kılabilmemiz için ve ibadetlerimizi iyi bir şekilde yapabilmemiz için bizlerin yardımcısı olsun ihşaalah.AMİN.A.E.O.

*ayşe*

Kayıtlı Kullanıcı
Bir yerden duymuştum. Sabah namazına kalkamıyorum deyince, acaba sen mi kalkamıyorusun yoksa Rabbin mi seni huzuruna davet etmiyor demişlerdi. Cidden düşündükçe tüylerim diken diken oluyor. Acaba ben Rabbimin huzuruna cıkmayı hak ediyor muyum diye çok düşündüm. Nefis muhasebesi yaptım. Baktım ki ne zaman bir günaha bulaşsam, ne zaman bir gıybete iştirak etsem o günün sabah namazına kalkamıyodum. Artık sabah namazlarına kalkamadıgımda kedime soruyorum kimin kalbini kırdım, yine nerede tökezledim, yine üstüme başıma hangi pislikten bulaştı?

...Alıntıdır...

allah razı olsun.ellerınıze saglık.

muro

Kayıtlı Kullanıcı
ÇOK GÜZEL DÜŞÜNCE................................:a44::a44::a44::a44:

kasirga5274

Kayıtlı Kullanıcı
Selamın Aleyküm ben sabah namazına kalkamıyorum:a43:Ama hiç bu açıdan düşünmemiştim.Allah razı olsun...:a42:

hafizkiz

Kayıtlı Kullanıcı
esselamü aleyküm gerçekten de tüyler ürperten bir yazı emeğinize sağlık olsun
MEVLAYA HAMD OLSUN Kİ BİZİ HUZURUNA KABUL EDİYO
BEŞ VAKİT NAMAZI KILAMAYANLAR UTANSIN....
slm ve dua ile

Nevin_1982

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleykum kardeşim.Eğer gerçekten kalkmak istersen bunu canı gönülden istemek yeter.Ben kendimden biliyorum.Anında,sanki biri seni uyandırmş gibi kalkıyorsun.Sanırım kalkmak için 3 ihlasta okunabilirmiş.Yanlış hatırlıyorda olabilirim.Bence istemek önemli olan teslim olmak.Rabbimize kendimizi bırakmak.Allaha emane olunuz.

Kaan Erdem

Yönetici
aleykümselam ve yürekten samimi dualarımla.amin.inşaALLAH.

Selamün Aleyküm Kaan Kardeşim...

Eline emeğine yüreğine sağlık RAHMAN razı olsun sevebını versin inşallah çok güzel ve değerli bir paylaşım .Kendimizi sorgulamamız ve hatalarımızı telafi etmemiz ders almamız için güell bir paylaşım.MEVLA okuyup inanmayı inadıklarımızla da yaşamayı nasip eylesin AMİN...

Selam ve Baki DUA ile ALLAH a emanet ol

Kaan Erdem

Yönetici
aleykümselam.selam ve yürekten samimi dualarımla.amin.inşaALLAH.

Selamun Aleyküm

Allah c.c. razı olsun abi .. Çok güzel Bir paylaşım ve aynı benim düşüncelerimin yasıtıldığı bir yazı sanki ..
Baktım ki ne zaman bir günaha bulaşsam, o günün sabah namazına kalkamıyodum.
Rabbim Günahlarımızı bağışlasın Her daim Huzuruna Kabul eylesin bizleri inşallah ..

Allah'a emanet olun selam ve dua ile ..​

Kaan Erdem

Yönetici
aleykümselam.selam ve yürekten samimi dualarımla.amin.inşaALLAH.

[Bir yerden duymuştum. Sabah namazına kalkamıyorum deyince, acaba sen mi kalkamıyorusun yoksa Rabbin mi seni huzuruna davet etmiyor demişlerdi. Cidden düşündükçe tüylerim diken diken oluyor. Acaba ben Rabbimin huzuruna cıkmayı hak ediyor muyum diye çok düşündüm. Nefis muhasebesi yaptım. Baktım ki ne zaman bir günaha bulaşsam, ne zaman bir gıybete iştirak etsem o günün sabah namazına kalkamıyodum. Artık sabah namazlarına kalkamadıgımda kedime soruyorum kimin kalbini kırdım, yine nerede tökezledim, yine üstüme başıma hangi pislikten bulaştı?

...Alıntıdır...

SELAMÜN ALEYKÜM

Benimde tüylerim diken diken oldu okurken kalkamadığım oluyo sabah namazına ama artık bu yazıyı okudum ya Allahın izniyle elidmen geleni yapıcam kalkmak için Çok tşk ederiz kaan kardeş Allah c.c. razı olsun

Allaha emenet olun

hayırlı haftalar

Kaan Erdem

Yönetici
selam ve yürekten samimi dualarımla.amin.inşaALLAH.

namaza kalkamamnın sebebi günahlarımız mı?

offf böyle hiç düşünmemiştim ben
son zamanlarda hiç kalakmaz oldumm namaza artıkk iicee siinir olmaya başladımm
bir sürü telefonu kuruyorum erkenden yatıyorum ama hala kalkamıyorumm

ya ne olur dua edin bana .....

paylasım için cok teskkürlerr tam benlıkk

Selam ve Dua ile........

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt