Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Sabah namazına kalkamıyor musun? (3 Kullanıcı)

Kaan Erdem

Yönetici
Bir yerden duymuştum. Sabah namazına kalkamıyorum deyince, acaba sen mi kalkamıyorsun yoksa Rabbin mi seni huzuruna davet etmiyor demişlerdi. Cidden düşündükçe tüylerim diken diken oluyor. Acaba ben Rabbimin huzuruna cıkmayı hak ediyor muyum diye çok düşündüm. Nefis muhasebesi yaptım. Baktım ki ne zaman bir günaha bulaşsam, ne zaman bir gıybete iştirak etsem o günün sabah namazına kalkamıyodum. Artık sabah namazlarına kalkamadıgımda kedime soruyorum kimin kalbini kırdım, yine nerede tökezledim, yine üstüme başıma hangi pislikten bulaştı?

...Alıntıdır...

hayrunissa86

Kayıtlı Kullanıcı
RE: Sabah namazına kalkamıyor musun?

selamun aleykum inanın bende kalkamıyodum ve kazaya bırakıyodum takı bazı olayları yasayana kadar belki olayı yasamasaydım o sabah ezanın okuyusu benı etkılemıstım o gundur hep kalkıyorum güzel yardanıma şükürler olsun ;););)

Kaan Erdem

Yönetici

ALEYKÜM SELAM ALLAH CC DAHA İYİ ETSİN.BİLDİKLERİ İLE AMEL EDENLERDEN ETSİN RABBİM.GAFLETTE OLUPTA TEMBELLİK YAPIP NASİPSİZLERDEN OLAN KULLARINDAN ETMESİN SELAM VE DUA İLE KALIN.SELAMETLE İNŞALLAH.

hayrunissa86 yazdı:
selamun aleykum inanın bende kalkamıyodum ve kazaya bırakıyodum takı bazı olayları yasayana kadar belki olayı yasamasaydım o sabah ezanın okuyusu benı etkılemıstım o gundur hep kalkıyorum güzel yardanıma şükürler olsun ;););)

nur_en_nur

Kayıtlı Kullanıcı

sa bende işler dolayısıyla fazla uyuyamıyorum ama bir kaç gündür kalkamıyorum saati kuruyorum ama anlamadığım nokta şu kalkıyorum saati kapatıp nasıl yatıyorum ? inaşallah tek sorun uykudur yoksa Rabbimin beni huzurunda istememesi düşüncesini kabul etmek bile istemiyorum selametle ALLAH RAZI OLSUN

Kaan Erdem

Yönetici

ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM ACABA BİZLER KENDİMİZİ Mİ KANDIRIYORUZ UYKU YADA BAMBAŞKA BİR SEBEP NE FARKEDER Kİ SONUÇTA ALLAH CC HUZURUNA ÇIKMAYI UYKUYA TERCİH EDİYORUZ BU DA BİR GAFLETTE OLMAMIZIN EN AÇIK GERÇEĞİ DEĞİL MİDİR.ALLAH CC BİZLERİ DOĞRU YOLDAN SAPTIRMASIN GÜZEL AMEL EDEN KULLARINDAN ETSİN.SELAM VE DUA İLE KALIN SELAMETLE KARDEŞİM.

nur_en_nur yazdı:
sa bende işler dolayısıyla fazla uyuyamıyorum ama bir kaç gündür kalkamıyorum saati kuruyorum ama anlamadığım nokta şu kalkıyorum saati kapatıp nasıl yatıyorum ? inaşallah tek sorun uykudur yoksa Rabbimin beni huzurunda istememesi düşüncesini kabul etmek bile istemiyorum selametle ALLAH RAZI OLSUN

RECEB-I KAMER

Kayıtlı Kullanıcı

S.ALEYKÜM ABİ ALLAH(c.c.)RAZI OLSUN ÇOK DEĞİŞİK BİR BAKIŞ AÇISI HİÇ BU VECHİYLE DÜŞÜNMEMİŞTİM..:(:(:(İNŞAALLAH DAHA DA DİKKAT EDİP BU DURUMU DÜŞÜNEREK HAREKET EDECEĞİM BUNDAN BÖYLE..:(:(ALLAHA(c.c.)EMANET OLUN ABİ..
BU ARADA RESİM YİNE DEĞİŞMİŞ ABİ..DOĞRUSUNU SÖYLEYİM BU DAHA GÜZEL OLMUŞ DİĞERİNE NİSBETEN:)TABİ BENİM FİKRİM BU:)

Kaan Erdem

Yönetici

ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM.SELAM VE DUA İLE KAL SELAMETLE İNŞALLAH.;)

RECEB-I KAMER yazdı:
S.ALEYKÜM ABİ ALLAH(c.c.)RAZI OLSUN ÇOK DEĞİŞİK BİR BAKIŞ AÇISI HİÇ BU VECHİYLE DÜŞÜNMEMİŞTİM..:(:(:(İNŞAALLAH DAHA DA DİKKAT EDİP BU DURUMU DÜŞÜNEREK HAREKET EDECEĞİM BUNDAN BÖYLE..:(:(ALLAHA(c.c.)EMANET OLUN ABİ..

_Resul_

Kayıtlı Kullanıcı

Selamün aleyküm..Allah(c.c) razı olsun inşallah...Çok güzel bir düşünce.... B)B)

Kaan Erdem

Yönetici

ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM.ALLAH CC RAZI OLSUN SELAM VE DUA İLE KAL.

Resul_Acer yazdı:
Selamün aleyküm..Allah(c.c) razı olsun inşallah...Çok güzel bir düşünce.... B)B)

RECEB-I KAMER

Kayıtlı Kullanıcı

RECEB-I KAMER yazdı:
BU ARADA RESİM YİNE DEĞİŞMİŞ ABİ..DOĞRUSUNU SÖYLEYİM BU DAHA GÜZEL OLMUŞ DİĞERİNE NİSBETEN:)TABİ BENİM FİKRİM BU:)
;):D

Kaan Erdem

Yönetici

SENİN DE AVATAR DEĞİŞMİŞ KARDEŞİM BEN SANA BİR TANE BULMUŞTUM AMA BU DAHA GÜZEL AVATARIMI BEYENDİĞİNE SEVİNDİM.SELAM VE DUA İLE KAL KARDEŞİM.SELAMETLE.:DB);):D

RECEB-I KAMER yazdı:
RECEB-I KAMER yazdı:

RECEB-I KAMER

Kayıtlı Kullanıcı

KAAN ERDEM yazdı:
SENİN DE AVATAR DEĞİŞMİŞ KARDEŞİM BEN SANA BİR TANE BULMUŞTUM AMA BU DAHA GÜZEL AVATARIMI BEYENDİĞİNE SEVİNDİM.SELAM VE DUA İLE KAL KARDEŞİM.SELAMETLE.:DB);):D

RECEB-I KAMER yazdı:
RECEB-I KAMER yazdı:
ALLAH(c.c.)RAZI OLSUN ABİ CİDDENMİ YAA:(:(NEYSE ONUDA Bİ ARA YOLLARSINIZ İNŞAALLAH..VAKTİ GELİNCE ONU DA KULLANIRIZ ABİ..:):)ALLAHA(c.c.)EMANET OLUN..

Kaan Erdem

Yönetici

İNŞALLAH KARDEŞİM.SELAM VE DUA İLE KAL.SELAMETLE.

RECEB-I KAMER yazdı:
KAAN ERDEM yazdı:

RECEB-I KAMER yazdı:
RECEB-I KAMER yazdı:
ALLAH(c.c.)RAZI OLSUN ABİ CİDDENMİ YAA:(:(NEYSE ONUDA Bİ ARA YOLLARSINIZ İNŞAALLAH..VAKTİ GELİNCE ONU DA KULLANIRIZ ABİ..:):)ALLAHA(c.c.)EMANET OLUN..

desertrose

Kayıtlı Kullanıcı

Selamun aleykum kardeşim.
Bu yazı, insanın kendi kendini sorgulaması adına yazılmış güzel bir örnek bence..
Sabah namazı örneğinde olduğu gibi diğer namazlarıda bazen kaçırabiliyoruz uyku yüzünden..
Böyle durumlarda kendimizi sorgulamak çok önemli.. Bu şekilde işlediğimiz günahları birdaha işlememe adına büyük adımlar atabiliriz..
Çok güzel bir örnek olmuş kardeşim Allah c.c. razı olsun beğenerek okudum..
Bu güzel yazından sonra bende kendimi birçok konuda sorguladım, inşaAllah faydalı olur..
SelametleB)B)

(Not: İkinizinde avatarı harika olmuş size çok yakışmış:))

Kaan Erdem

Yönetici

ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM.CÜMLEMİZ İÇİN YAZDIKLARIN GEÇERLİ.SELAM VE DUA İLE KAL KARDEŞİM.(AVATARA YORUMUN İÇİN.T.EDERİM.:D)

desertrose yazdı:
Selamun aleykum kardeşim.
Bu yazı, insanın kendi kendini sorgulaması adına yazılmış güzel bir örnek bence..
Sabah namazı örneğinde olduğu gibi diğer namazlarıda bazen kaçırabiliyoruz uyku yüzünden..
Böyle durumlarda kendimizi sorgulamak çok önemli.. Bu şekilde işlediğimiz günahları birdaha işlememe adına büyük adımlar atabiliriz..
Çok güzel bir örnek olmuş kardeşim Allah c.c. razı olsun beğenerek okudum..
Bu güzel yazından sonra bende kendimi birçok konuda sorguladım, inşaAllah faydalı olur..
SelametleB)B)

(Not: İkinizinde avatarı harika olmuş size çok yakışmış:))

ULUTAS

Kayıtlı Kullanıcı

ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM
B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)

leyla_serdar

Kayıtlı Kullanıcı

s.a,

çok güzel bir paylasim, dogru baya bir etkilendim, içimede süpe girdi, bende aksi halde tembellik yapip vakitsiz kildigim oluyor, çok bunaldim bu durumda, Rabbimin huzuruna davet edilmemek konusu içime bir hüzün bir korku verdi, Allah'ima siginirim insallah bizlerde önemli olan ibadetimizi geride birakmayiz, cünku bir namaz vakti birdaha gelmez, zamaninda kilmadiysak onu bir daha bulamayiz.
Gerçekten emegine saglik, allah senden razi olsun, guzel bir aciklik getirdin.

Allah yar ve yardimcimiz olsun... B)B)B)

Kaan Erdem

Yönetici

ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM.ALLAH CC RAZI OLSUN.SELAM VE DUA İLE KALIN.SELAMETLE.

leyla_serdar yazdı:

s.a,

çok güzel bir paylasim, dogru baya bir etkilendim, içimede süpe girdi, bende aksi halde tembellik yapip vakitsiz kildigim oluyor, çok bunaldim bu durumda, Rabbimin huzuruna davet edilmemek konusu içime bir hüzün bir korku verdi, Allah'ima siginirim insallah bizlerde önemli olan ibadetimizi geride birakmayiz, cünku bir namaz vakti birdaha gelmez, zamaninda kilmadiysak onu bir daha bulamayiz.
Gerçekten emegine saglik, allah senden razi olsun, guzel bir aciklik getirdin.

Allah yar ve yardimcimiz olsun... B)B)B)

Bahar_58

Kayıtlı Kullanıcı
Esselamun Aleyküm Abi

ALLAH (c.c) Razi Olsun......! :(

Hayirli Geceler

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt