Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

~♥~ S A L I N C A K ~♥~ (1 Kullanıcı)

xxgulsumxx

Kayıtlı Kullanıcı
ne güzel ya herkes birbirini tanıyor ama ben hiç kimseyi bilmiyorumm :(

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
ne güzel ya herkes birbirini tanıyor ama ben hiç kimseyi bilmiyorumm :(

~*~

Selamün aleyküm kardeşim. Üyeliğiniz hayırlı, daimi ve istifadeli olsun inşallah..Bizler de birbirimizi forumlar aracılığıyla tanıyoruz güzel kardeşim. Sizi de tanımayı, bizlerle tanışmanızı isteriz inşallah..Hayırda buluşmak duası ile Rabbimize emanet olunuz.B)

~*~

nuresma

Kayıtlı Kullanıcı
~*~

Ve aleyküm Selam ve rahmetullahi ve berekatühü güzel kardeşim benim. Çok güzeldi yorumunuz..Ellerinize, yüreğinize sağlık olsun inşallah..Beğendiğinize sevindim güzel kardeşim..Çok teşekkür ederim.. Ben de yazıyı okuduğumda, yazıda değinilen birtakım gerçeklerden ziyade nedense hep çocukluğumu düşündüm..Salıncağı çok sever, yanından ayrılamazdım.. Öyle ki bizimkileri parkta neredeyse mahsur bıraktığımı hatırlarım... Bahçeli bir evde hiç oturamadığımız için yapmak nasip olmadı ama, arkadaşlarımla iken hala o güzelliği, çocukluktan kalan o tadı elimden geldiğince yaşamaya gayret ederim..Çocukluğun zevkleri, güzellikleri hep başka kalacak bizler için.. Çocukluğumuz da salıncak misali, bizleri salladı, geçti ve gitti.. Ömür de öyle güzel kardeşim.. Allah c.c hayat salıncağında, DÜŞMEDEN, SIKICA TUTUNARAK, YERİNE GÖRE HIZLI, YERİNE GÖRE DE YAVAŞ, KİMİ ZAMAN HEYECAN OLUŞTURARAK AMA KORKUYU DA GÖZ ARDI ETMEYEREK, TEDBİRLİ YAŞAMAYI nasip eylesin inşallah..Minik öğrencilerimin de size selamları var değerli ablası:) Allah c.c razı olsun inşallah..Baki dualar ve muhabbetle En Emin'e emanetimsiniz inşallah..B)

~*~

ve aleykum selam canım kardeşim,
gözlerinden öpüyorum onların.
senin gibi bir hocaları var ne mutlu:)
gecen hayırlı, günlerin bereketli olsun.Rabbime emanet ol.
vesselam vedduaB)

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
ve aleykum selam canım kardeşim,
gözlerinden öpüyorum onların.
senin gibi bir hocaları var ne mutlu
gecen hayırlı, günlerin bereketli olsun.Rabbime emanet ol.
vesselam veddua

~*~

Selamün Aleyküm can kardeşim :)
Tevafuk ben de şimdi sizin konunuza yazmıştım..Aynı anda olmuş..Kalplerimiz bir inşallah;).. Güzel yüreğinize sağlık olsun güzel gönüllü kardeşim..Miniklerim artık en az benim kadar biliyorlar burayı..Evden, net imkanı olanlar da akşamları girip takip ediyorlar..Hamd olsun can kardeşim..Onlarla olmak gerçekten çok güzel..Onlar da Nuresma ablalarına duacılar inşallah, Selamları var güzel kardeşim. Sizin >papatya< konunuza da onlardan papatyalar ekledim inşallah.. Bizlerden kabul buyurursunuz artık;).Sizin de geceniz hayırla, feyizle nurla dolsun güzel kardeşim benim..Baki muhabbetle inşallah..B)

~*~

ferahhfeza

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
ferahhfeza.blogcu.com
Canım içre canımsın sen… Didemden lebime süzülen yaşım… Gizlim, aşikârım…

_________selamün aleyküm kardelenim
güzel bir paylaşım sunmuşsunuz ..
emeginize saglık olsun...bu satırları okurken sezai karakoç bir dizesi aklıma geldi*** bir mumum ardında bekleyen rüzgar işıksız ruhumu sallar da durur ... aslında ruhmuzda ... maneviyatla HAK AŞKIYLA EFENDİMİZİN AŞKIYLA BESLENEMEMİŞSE ... yalancı gündelik sevdaların dünya sevdasının peşinden koşuyorsa .. bir munu söndürecek kadar az fersiz etkisiz .. bir yelde sarsılıverir ..hayatta bazen saklanbaç bazen salıncak bazende körebe oynuyoruz...roller degişiyor mekan degişiyor .. ebe degişiyor... bazen alçalıyoruz bazen en zirvedeyiz ... hemen başımız dönüyor iniveriyoruz... sonra tekrar hızlanıyoruz...ama sonunda ölüm sobeliyor ..
rabbim razı olsun kardeşim
emanetim rahmana hayırlı nurlu geceler dilerim
selam ve dua ile B)B)

yalniz_yolcu

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum canım ablam süperdi yaf begenerek okudum ne güzel yazmışın rabbim ellerine dert vermesin de böyle güzel yaz..allah razı olsun böyle içten paylaşımların için tekrar tekrar teşekkür ederim içimde muhabbeti gizli ablam rahman seni gönlümden almasın hayırlı geceler...selametle...bu son sözde benden sana güzel gönüllüm...

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
yesil_yapraklar.jpg

Son düzenleme:

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
s.a nasılsın canım
berketli
huzurlu
hayırlı
saygılı
bir cuma geçirmen duası ile...........

~*~

Ve aleyküm Selam güzel ablacım..B)
Hamd olsun Rabbimize iyiyim..Siz nasılsınız ablacım?
Amin amin inşallah bu güzel duanıza..Bu güzel Cuma gününde dualarda buluşalım inşallah..Cumanız mübarek ve hayırlı olsun..Rabbimize emanetimsiniz ablacım..
Selam ve baki Dua ile inşallah..B)

~*~

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
allaha şükür bende iyiyim
aliyecim zeynep yok ortalarda hayırdır merak ettim ya
neyse
slm ve dua ile.......

~*~

Güzel ablacım..Ben de çok az girebiliyorum ve girdiğim anlarda da hiç denk gelmedim:( Zeynebimize ulaşamıyor musunuz ablacım? Hayırdır inşallah, inşallah iyidir güzel kardeşim?
Rahman c.c sizi de iyi kılsın her daim inşallah ablacım..Dualarımdasınız..Selam ve baki dualar ile..B)

~*~

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
selamun aleykum canım ablam süperdi yaf begenerek okudum ne güzel yazmışın rabbim ellerine dert vermesin de böyle güzel yaz..allah razı olsun böyle içten paylaşımların için tekrar tekrar teşekkür ederim içimde muhabbeti gizli ablam rahman seni gönlümden almasın hayırlı geceler...selametle...bu son sözde benden sana güzel gönüllüm...

~*~

Ve aleyküm Selam dost yürekli canım kardeşim..Rahman c.c razı olsun inşallah.. Yazılar alıntı canım kardeşim, kendi yazdıklarım da var..İnşallah paylaşırım bir gün..Her daim sizlerle paylaşmaya çalışacağım inşallah gönlü güzel ve Rahman c.c rızası için çok sevdiğim kardeşimB)
Amin güzel duanıza inşallah..Gönlünüzden bir yere gitmem güzel kardeşim:).. Ben yerimden memnunum hamd olsun;)..Baki dualarımla ve daimi muhabbetimizle inşallah.En Dost'a emanetimsiniz..B)

~*~

neslihantozan

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
pastalar2008.blogcu.com
~*~

Güzel ablacım..Ben de çok az girebiliyorum ve girdiğim anlarda da hiç denk gelmedim:( Zeynebimize ulaşamıyor musunuz ablacım? Hayırdır inşallah, inşallah iyidir güzel kardeşim?
Rahman c.c sizi de iyi kılsın her daim inşallah ablacım..Dualarımdasınız..Selam ve baki dualar ile..B)

~*~

zeynebi buldummmm
nişanı varmış temmuzun başında hazırlık yapıyolarmış temizlik falan
rahatladım ya sende öle olunca bana ileti gönder merak ediyorum wallahi
neyse canım hayırlı akşamlar
slm ve dua ile

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
zeynebi buldummmm
nişanı varmış temmuzun başında hazırlık yapıyolarmış temizlik falan
rahatladım ya sende öle olunca bana ileti gönder merak ediyorum wallahi
neyse canım hayırlı akşamlar
slm ve dua ile

~*~

Oleyy yaşasın:B.. Çok sevindim ablacım ya..
Rahman c.c tamamına erdirsin inşallah hayırlısı ile..Amin, amin, amin..B)
Güzel kardeşimizi çok özledim ben de..Rahman c.c bir ömür boyunca saadet, huzur bahşetsin güzel kardeşimizin yuvasına inşallah..Dualarımda olacak her zaman inşallah..Ben de haber vereceğim inşallah canım ablacım..Güzel kardeşime tebriklerimi, Selam ve sevgilerimi iletin inşallah ablacım..Muhabbetle kalın inşallah..B)B)

~*~

neslihantozan

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
pastalar2008.blogcu.com
~*~

Oleyy yaşasın:B.. Çok sevindim ablacım ya..
Rahman c.c tamamına erdirsin inşallah hayırlısı ile..Amin, amin, amin..B)
Güzel kardeşimizi çok özledim ben de..Rahman c.c bir ömür boyunca saadet, huzur bahşetsin güzel kardeşimizin yuvasına inşallah..Dualarımda olacak her zaman inşallah..Ben de haber vereceğim inşallah canım ablacım..Güzel kardeşime tebriklerimi, Selam ve sevgilerimi iletin inşallah ablacım..Muhabbetle kalın inşallah..B)B)

~*~

aaaaa sölemeyi unuttum selamı vardı hepinize de
inşallah hayırlısı olur
aminnnn.......

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
aaaaa sölemeyi unuttum selamı vardı hepinize de
inşallah hayırlısı olur
aminnnn.......

Ve aleyküm Selam ve rahmetullahi ve berekatühü canım ablacım benim..Başım üstüne Selamları..Allah c.c razı olsun inşallah..Şu an gerçekten çok sevindim..Çok mutlu oldumB)B)B)B)Rabbimiz c.c iki cihanda da mesut eylesin inşallah...Rabbimize emanetimsiniz ikiniz de...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt