xxgulsumxx
Kayıtlı Kullanıcı
ne güzel ya herkes birbirini tanıyor ama ben hiç kimseyi bilmiyorumm 
ne güzel ya herkes birbirini tanıyor ama ben hiç kimseyi bilmiyorumm![]()
~*~
Ve aleyküm Selam ve rahmetullahi ve berekatühü güzel kardeşim benim. Çok güzeldi yorumunuz..Ellerinize, yüreğinize sağlık olsun inşallah..Beğendiğinize sevindim güzel kardeşim..Çok teşekkür ederim.. Ben de yazıyı okuduğumda, yazıda değinilen birtakım gerçeklerden ziyade nedense hep çocukluğumu düşündüm..Salıncağı çok sever, yanından ayrılamazdım.. Öyle ki bizimkileri parkta neredeyse mahsur bıraktığımı hatırlarım... Bahçeli bir evde hiç oturamadığımız için yapmak nasip olmadı ama, arkadaşlarımla iken hala o güzelliği, çocukluktan kalan o tadı elimden geldiğince yaşamaya gayret ederim..Çocukluğun zevkleri, güzellikleri hep başka kalacak bizler için.. Çocukluğumuz da salıncak misali, bizleri salladı, geçti ve gitti.. Ömür de öyle güzel kardeşim.. Allah c.c hayat salıncağında, DÜŞMEDEN, SIKICA TUTUNARAK, YERİNE GÖRE HIZLI, YERİNE GÖRE DE YAVAŞ, KİMİ ZAMAN HEYECAN OLUŞTURARAK AMA KORKUYU DA GÖZ ARDI ETMEYEREK, TEDBİRLİ YAŞAMAYI nasip eylesin inşallah..Minik öğrencilerimin de size selamları var değerli ablasıAllah c.c razı olsun inşallah..Baki dualar ve muhabbetle En Emin'e emanetimsiniz inşallah..B)
~*~
ve aleykum selam canım kardeşim,
gözlerinden öpüyorum onların.
senin gibi bir hocaları var ne mutlu
gecen hayırlı, günlerin bereketli olsun.Rabbime emanet ol.
vesselam veddua
Selamun Aleykum
Paylaşim Cok Güzel Sagol
Allah Razi Olsun
s.a nasılsın canım
berketli
huzurlu
hayırlı
saygılı
bir cuma geçirmen duası ile...........
allaha şükür bende iyiyim
aliyecim zeynep yok ortalarda hayırdır merak ettim ya
neyse
slm ve dua ile.......
Canım içre canımsın sen… Didemden lebime süzülen yaşım… Gizlim, aşikârım…
selamun aleykum canım ablam süperdi yaf begenerek okudum ne güzel yazmışın rabbim ellerine dert vermesin de böyle güzel yaz..allah razı olsun böyle içten paylaşımların için tekrar tekrar teşekkür ederim içimde muhabbeti gizli ablam rahman seni gönlümden almasın hayırlı geceler...selametle...bu son sözde benden sana güzel gönüllüm...
~*~
Güzel ablacım..Ben de çok az girebiliyorum ve girdiğim anlarda da hiç denk gelmedimZeynebimize ulaşamıyor musunuz ablacım? Hayırdır inşallah, inşallah iyidir güzel kardeşim?
Rahman c.c sizi de iyi kılsın her daim inşallah ablacım..Dualarımdasınız..Selam ve baki dualar ile..B)
~*~
zeynebi buldummmm
nişanı varmış temmuzun başında hazırlık yapıyolarmış temizlik falan
rahatladım ya sende öle olunca bana ileti gönder merak ediyorum wallahi
neyse canım hayırlı akşamlar
slm ve dua ile
~*~
Oleyy yaşasın:B.. Çok sevindim ablacım ya..
Rahman c.c tamamına erdirsin inşallah hayırlısı ile..Amin, amin, amin..B)
Güzel kardeşimizi çok özledim ben de..Rahman c.c bir ömür boyunca saadet, huzur bahşetsin güzel kardeşimizin yuvasına inşallah..Dualarımda olacak her zaman inşallah..Ben de haber vereceğim inşallah canım ablacım..Güzel kardeşime tebriklerimi, Selam ve sevgilerimi iletin inşallah ablacım..Muhabbetle kalın inşallah..B)B)
~*~
aaaaa sölemeyi unuttum selamı vardı hepinize de
inşallah hayırlısı olur
aminnnn.......