Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

~♥~ S A L I N C A K ~♥~ (1 Kullanıcı)

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
Misafir olma halinin en güzel anlatımı olsa gerek... ”Dünya evine konduk oturduk bir iki gün…” Salıncağa benzetirim misafirliği. Kimi hızlı kimi yavaş…

Kimi neşeli, kimi telaş…

Salıncağın gelgitlerinde yakalarım ömrün iniş çıkışlarını. Derde salan neşeye koyan anlarını… Hızlandığında kimi sevinç veren kimi telaşa salan, korkuya bürüyen o gelgitlerde hayatı görürüm çoğu zaman…

Selamünaleyküm...kalbi güzel kardeşim ALLAH c.c. razı olsun...
emeğine sağlık çok güzel bir paylaşım her zamanki gibi :) B)
ALLAH c.c. emanet olun...selam ve dua ile...selametle İNŞALLAH...

~*~

Ve aleyküm Selam Değerli Nihal ablamB)..Allah c.c sizden de razı olsun inşallah..Beğendiğinize sevindim..Teşekkür ederim..Rabbimize emanetimsiniz inşallah..Selam ve baki dualarım ile..B)

~*~

Çoban Uveys

Kayıtlı Kullanıcı
Selamunaleykum emeğinize saglık ah bir anlasak 1 veya 2 günlük misafir olduğumuzu aslında biliyoruz misafiriz ama bilmemezlikten geliyoruz Allah cc yardımcımız olsun a.e.olunuz hayırlı aksamlar

AFRA_NUR

Kayıtlı Kullanıcı
Esselamu Aleyküm Güzel Kardeşim
Emeklerine Sağlik Rabbim Razi Olsun Ne Güzel Bi Paylaşim Olmuş.selam Ve Baki Dua Ile Rabbime Emanet....B)B)B)

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
Hayat kocaman bir salıncak...
Rüyalarımız,
Salıncağın ipleri kadar ancak...
Evrene sığmayan duygular,
Üç-beş metrede hayat bulmuşlar!
Ve bizi vargücüyle sallayanlar ise
Salıncak için sırada bekleyenler sadece...

Yaşar Çetinkaya

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
Selamunaleykum emeğinize saglık ah bir anlasak 1 veya 2 günlük misafir olduğumuzu aslında biliyoruz misafiriz ama bilmemezlikten geliyoruz Allah cc yardımcımız olsun a.e.olunuz hayırlı aksamlar

~*~

Ve aleyküm Selam kardeşim. Amin inşallah..Allah c.c razı olsun. İnsan birtakım gerçeklerin farkına zamanında varabilirse zaten kazançta olacaktır inşallah.. Allah c.c, dünya için ahireti unutmayanlardan eylesin bizleri inşallah.. Rabbimize emanet olunuz.. Selam ve Dua ile.Hayırlı günler.

~*~

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
hayırlı sabahlar nasılsın kardeşim?

~*~

Selamün Aleyküm Neslihan ablacım..Size de hayırlı ve bereketli sabahlar olsun inşallah.. Alemlerin Rabbine hamd olsun çok iyiyim..Siz nasılsınız? İnşallah iyisinizdir ablacım..O güzel ve enfes tariflerinizi bekliyoruz yine inşallah..''Neslihan Ablacım'dan'' diye ayrıca saklıyorum:).. İçtenliğiniz için çok teşekkür ederim ablacım.. Bakarsınız bu gidişle Ankara'ya gelirim..Kargoyla gönderilecek gibi değil bunlar zaten:).Baki dualarımla En Emin'e emanetimsiniz inşallah ablacım..Rabibmiz c.c maharetinizi arttırsın, nazarlardan korusun inşallah sizi..Selametle kalın..B)

~*~

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
Esselamu Aleyküm Güzel Kardeşim
Emeklerine Sağlik Rabbim Razi Olsun Ne Güzel Bi Paylaşim Olmuş.selam Ve Baki Dua Ile Rabbime Emanet....B)B)

~*~

Ve aleyküm Selam gönlü güzel ablam:) Allah c.c razı olsun inşallah, sizin de yüreğinize, ellerinize sağlık olsun..Yorumunuz için çok teşekkür ederim ablacım.. Siz de selam ve baki dualar ile Rabbimize emanet olunuz inşallah..Gününüz hayırlı ve bereketli olsun ablam..B)

~*~

neslihantozan

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
pastalar2008.blogcu.com
[/COLOR]
~*~

Selamün Aleyküm Neslihan ablacım..Size de hayırlı ve bereketli sabahlar olsun inşallah.. Alemlerin Rabbine hamd olsun çok iyiyim..Siz nasılsınız? İnşallah iyisinizdir ablacım..O güzel ve enfes tariflerinizi bekliyoruz yine inşallah..''Neslihan Ablacım'dan'' diye ayrıca saklıyorum:).. İçtenliğiniz için çok teşekkür ederim ablacım.. Bakarsınız bu gidişle Ankara'ya gelirim..Kargoyla gönderilecek gibi değil bunlar zaten:).Baki dualarımla En Emin'e emanetimsiniz inşallah ablacım..Rabibmiz c.c maharetinizi arttırsın, nazarlardan korusun inşallah sizi..Selametle kalın..B)

~*~
aleyküm selam ablacım çok duygulandım birden ,demek neslihan ablacım diye kaydettin ,çok mutlu oldum inşallah hep yeni tariflerle burda olurumankaraya beklerim hemde çok mutlu olurum benim kızkardeşim yok ,ablamda yok artık kardeşim sizlersiniz
allaha emanet ol slm ve dua ile

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
[/color]
aleyküm selam ablacım çok duygulandım birden ,demek neslihan ablacım diye kaydettin ,çok mutlu oldum inşallah hep yeni tariflerle burda olurumankaraya beklerim hemde çok mutlu olurum benim kızkardeşim yok ,ablamda yok artık kardeşim sizlersiniz
allaha emanet ol slm ve dua ile

~*~

Selamün Aleyküm ablacım.. Evet sizin isiminizle kaydediyorum:).. Sitede sizden güzel bir hatıra olarak saklarım inşallah.. Tarifleriniz orijinal ve farklılar..Farkınızı belirtmeden geçmek olmaz ablacım..Maşallah. Ablacım kıyamam, ben de tek kızım ve evin en küçüğüyüm, iki abim var.. Ama ablam veya kızkardeşlerim olsun isterdim çok.. Ama sizin gibi bir ablam daha oldu hamd olsun..Rabbimiz c.c kardeşliğimizi ebedi kılsın inşallah.. Varlığınızla güzellikler katıyorsunuz.Allah c.c razı olsun.. Nasip ablacım, bakarsınız bir gün gelivermişim inşallah:)..Dualarımla birlikte Kalbinizin Sahibine emanet ediyorum sizi..B)

~*~

neslihantozan

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
pastalar2008.blogcu.com
~*~

Selamün Aleyküm ablacım.. Evet sizin isiminizle kaydediyorum:).. Sitede sizden güzel bir hatıra olarak saklarım inşallah.. Tarifleriniz orijinal ve farklılar..Farkınızı belirtmeden geçmek olmaz ablacım..Maşallah. Ablacım kıyamam, ben de tek kızım ve evin en küçüğüyüm, iki abim var.. Ama ablam veya kızkardeşlerim olsun isterdim çok.. Ama sizin gibi bir ablam daha oldu hamd olsun..Rabbimiz c.c kardeşliğimizi ebedi kılsın inşallah.. Varlığınızla güzellikler katıyorsunuz.Allah c.c razı olsun.. Nasip ablacım, bakarsınız bir gün gelivermişim inşallah:)..Dualarımla birlikte Kalbinizin Sahibine emanet ediyorum sizi..B)

~*~

canım ya ağlattın beni ,zeynepte de aynı samimiyeti buluyorum canlarım benim
sizde beni çok mutlu ediyorsunuz benim bloğumu biliyosun heralde ordan bana ulaş kardeşliğimiz devam etsin
slm ve dua ile

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
canım ya ağlattın beni ,zeynepte de aynı samimiyeti buluyorum canlarım benim
sizde beni çok mutlu ediyorsunuz benim bloğumu biliyosun heralde ordan bana ulaş kardeşliğimiz devam etsin
slm ve dua ile

Ağlamayın sakın, kıyamam Neslihan ablacım, ben de çok duygusalım, geldi mi, gitmez şimdi:D..Kıyamam ablacım, ağlamanızı istemem.. Bloğunuza tekrar bakayım ablacım size ulaşacağım inşallah.. Bu güzel kardeşliğin daimi olmasını isterim:)..Bu arada ben de belirtmeden edemeyeceğim, Rabbimiz c.c razı olsun, Zeynep kardeşimize de içim ısındı :).. Çok sevimli bir kardeşimiz. Yazılarından bunu anlamak zor değil..Rabbimiz c.c her ikinizden de ebeden razı olsun inşallah..İyi ki varsınız..Bloğunuza tekrar bakacağım inşallah Neslihan ablacım..Rabbimize emanetimsiniz inşallah..Dualarda buluşmak DUASIYLA..B)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt